בית פורומים שידוכי חרדים

השכל של הבחורים לא חושב נכון על מה הוא יופי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2013 14:41 לינק ישיר 

אמממ....
לא להכליל
מכירה בחורים צדיקים שזה ממש לא עומד להם בראש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 14:43 לינק ישיר 

חייכנית, חווית פעם לידה? פעם עברת את זה? הרגשת את הקושי?

דווקא השבוע שמעתי מישהי שסיפרה לחברה שלה שתוך כמה שעות היא השתקמה מהלידה, אפילו שהיא לא הייתה קלה.

גבר עם קצת אכפתיות ואמפתיה יעזור בתקופות הקשות. עד שתשתקמי. 

אבל היוצרות לא צריכות להתהפך בגלל שמיס 770 קשה לה להזיז ת'צמה ומחפשת את מי לנצל.

תתחילי להתעורר על החיים שלך.

עם גישה כזאתי לא תגיעי לשום מקום. לא רק בחיי נישואין.

צריך מינימו של אופי שפוי בשביל זוגיות תקינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 14:47 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
חייכנית, חווית פעם לידה? פעם עברת את זה? הרגשת את הקושי?

דווקא השבוע שמעתי מישהי שסיפרה לחברה שלה שתוך כמה שעות היא השתקמה מהלידה, אפילו שהיא לא הייתה קלה.

גבר עם קצת אכפתיות ואמפתיה יעזור בתקופות הקשות. עד שתשתקמי. 

אבל היוצרות לא צריכות להתהפך בגלל שמיס 770 קשה לה להזיז ת'צמה ומחפשת את מי לנצל.

תתחילי להתעורר על החיים שלך.

עם גישה כזאתי לא תגיעי לשום מקום. לא רק בחיי נישואין.

צריך מינימו של אופי שפוי בשביל זוגיות תקינה.

אני לא רוצה שיעזור רק בשעות הקשות...אלא כל החיים!כמובן שזה יהיה הדדי!אך אני לא אוהבת גברים שחושבים שמטלות הבית לא שייכות להם...אני רוצה חיים ליברלים,שבו אני עוזרת לו בפרנסה והוא עוזר בבית בכל מטלה שתידרש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 14:49 לינק ישיר 

את סטיגמטית מאוד.

מבחינתי הדיון מסתיים כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 14:54 לינק ישיר 

בס"ד
איפה שמעת בדברי הכללה?סה"כ ציינתי מה הרצונות שלי,ואיזה סוג של גברים אני לא אוהבת ומכאן ועד להכליל את כל הגברים עוד הדרך ארוכה....

מבחינתי הדיון מתסיים כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 16:39 לינק ישיר 

אכן מדובר כאן בעיוות. ובסופו של יום, רזון קיצוני לא בהכרח תורם לזוגיות אלא יותר לדימוי העצמי של הבעל מול הסביבה. 
מזכיר לי את הזוגות שרואים לפעמים בבני ברק כשהאשה בשמלה צמודה באורך גבולי, עקבים מטורפים ופאה ארוכה מסתלסלת ובעלה הולך לצידה נפוח כאילו הוציא את הפרארי לסיבוב. לא שאני הטיפוס הצדקני, אבל נו באמת...
סיפור קטן, היה היה שידוך פוטנציאלי שהצוות מהמדרשה שלי מאד רצו שנצא. כל מיני פרמטרים נראו להם מתאימים אבל הבחור התחמק בעקביות. בסופו של דבר התוודה בפני מישהו שבדק בפייסבוק ואני לא רזה "מספיק"!
באותו רגע בלעתי את האגו המעט פגוע שלי ואמרתי ברוך השם שמגן עליי מבחור ברמה רוחנית כזאת. 
מספר חודשים לאחר מכן דווח לי שהבחור ברח מהמסגרת התורנית שהיה בה (חוזר בתשובה, כן?) לאמסטרדם במטרה לא להתחייב לכלום. 

תוקן על ידי השיבני ב- 16/10/2013 16:40:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 16:59 לינק ישיר 
לא מדויק כ"כ ש"אישה נבראה יפה מטבעה"

יש נשים שהן לא הכי נאות מלידה, יש בנות מוזנחות במראה או במשקל או בהתנהגות לא אסטטית. דווקה רוב הגברים לא מחפשים רזה מקל, רוב הגברים מחפשים מליאה במקומות הנכונים, וזה גם מחקר/סקר שראיתי פעם. *את צודקת במידה רבה, מאידך, ודאי שאישיות יראת שמיים ענוה חיוך ושמחה וכו' כובשים את הגבר, מצד שני, ציפיה אחת ויחידה בסרט עלילה רגיל עשוי לעוות את המחשבה של נשים וגברים להמשך אחרי מראה מסוים (בלונדינית עם עיניים ירוקות..) ובמיוחד גברים שמרגישים שהם מבוקשים אז התיאבון שלהם עולה, וכן נשים נאות או מוצלחות במיוחד יבררו יותר בשידוכים. * חז"ל מתארים את מה שנעשה בט"ו באב וביו"כ עם הנשים החולות בכרמים ; "יפהפיות מה היו אומרות ; אין אישה אלא ליופי"... *לפני שנים ספורות באתי להרשם במשרדי השידוכים "בנין עולם", תוך כדי שיחה עם השדכן הוא גילה את אוזני ש"חסידים מחפשים אישה עם מימדי גוף רגילים". כמדומני שאין חולק שהחסידים פחות צופים בסרטים, ופחות מבינים איזה אישה נחשבת ברחוב ליפה וחתיכה. לסיכום, מה לעשות, מי שפחות הולך לו בשידוכים אז שיואיל בבקשה להתגמש קצת יותר. *כולנו חלק מהחברה הכללית, והגיוני שתהיה השפעה של החברה על החברה החרדית, ובלי קשר לסרטים שרואים או לא רואים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:44 לינק ישיר 

,בחורים צופים ובעוד איך צופים בסרטים. לא פעם נתקלתי בבחור חרדי שהתעקש ללכת מאחוריי. באקנה אין לכם טקט ? אתם באים לבדוק מה בדיוק ???? לגבר אסור ללכת מאחוריו אשה וזה כתוב בחזל . אז איך אתם מתעקשים להסתכל על איך אני נראית מהצד השני ?? למדוד ? מה למדוד ? זה לא מתאים. זה בושה שבחור מתנהג ככה. תדעו לכם הגברים כמה שתגידו לא כל הבנות יפות יש מכוערות יש מלאות יש ככה וככה. אתם לא יפים יותר מאיתנו? הגוף של הגבר פחות אסטטי מגוף של אשה ודני לחכימא ברמיזה שאתם יודעים בדיוק מה לא אסטטי אצלכם. באשה כמעט ואין דברים שהם לא אסטטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:51 לינק ישיר 

הם רוצים לבדוק אם יש לך "מידות" טובות, מה הבעיה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2013 21:53 לינק ישיר 

מה בדיוק את רוצה שהם יעשו עכשיו עם ה"רמיזא" שלך??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:54 לינק ישיר 

אני לא בודקת תמידות שלו. וזה לא אמור לעניין אותי אז שהוא לא יבדוק אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 21:57 לינק ישיר 

אמרת שהגוף שלהם לא אסטטי... איפה זה לא מעניין אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 22:13 לינק ישיר 

אני מדברת פתוח. יש לי בעיה עם משו אצל הגברים האלה. אבל כשיהיה לי בעל טוב אני מאמינה שזה יסתדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 22:15 לינק ישיר 

להפך אני לא רוצה לבדוק תלמידות שלהם כי זה מעורר בי בחילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2013 22:15 לינק ישיר 

תתחתני עם אחד "מאותגר חזותית".. בד"כ אין להם דרישות חיצוניות מפליגות לכת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > השכל של הבחורים לא חושב נכון על מה הוא יופי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.