|
|
| נשלח ב-18/10/2013 00:41 |
|
| |
מתמזגת
זו את שספרת על אח שלך השמן שמציק לך ?... לא פלא שאת נגד גברים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2013 01:42 |
|
| |
מבדר
מעניין אותי מה הסיפור של המתמזגת הזאת...כל כמה זמן אותו תקליט בוריאציה שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2013 22:25 |
|
| |
האם גם בתופעת האנורקסיות יאשימו את הגברים!?!
|
| נשלח ב-20/10/2013 01:41 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | האם גם בתופעת האנורקסיות יאשימו את הגברים!?! _________________
|
|
האמת? כן.
ואם נחפור קצת יותר עמוק- האשמה היא על הרצון למצוא חן.
בעיני מי? הגברים.
אצל איזה מין האנורקסיה תדירה יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:28 |
|
| |
בצער רב וביגון קודר, אומר את אשר על לבבי, אוי לי אם אומר ואוי לי אם לא אומר.
טוב תקשיבי מתמזגת וכל הבנות כאן תקשיבו, או תקשבנה...
אבל תקשבנה טוב טוב...
לא בושה, אם אתן נראות ממש לא טוב, והסימן לזאת הוא אם בחורים עוזבים אתכנה אחד אחרי השני, לא נמשכים אליכן, מנתקים מהר קשר - אם זה מה שקורה אצלכן - אז זה אומר שאתן במצב קשה עד אנוש, או בתרגום מילולי לאמהרית מדוברת - אתן דוחות, דוחות בחורים.
אתן יכולות להמשיך לצפות לניסים שיקרו ולאחד החמוד או הערס או הצדיק או הליטאי2613 או הלא יודע מה שיבוא, אבל עזבו, זה פשוט לא שם. לכן בנות, תעשו טובה לעצמכן ולאנושות תכירו בבעיה, ותלכנה בנותי למקומות שישפרו את הופעתכן בצורה דרסטית, ויהפכו אתכנה בעז"ה לבחורות נאות ונעימות, שלכל בחור יהיה נחמד ונעים לשבת איתך, ללכת איתך ברחוב, ולהמשיך את הקשר בסבבה אדירה.
לכן - ללכת ולשפר את ההופעה, יעלה כמה שיעלה. כל אחת יכולה, במאה אחוז.
הבעיה היא, שאתן סבורות שלהגיע לבושות מאוד מאוד טוב לפגישה, מטופחות והכל, עוזר. אז לא, זה לא ממש עוזר.
כמו שאם יביאו לך קוף ממשפחת השימפנזים מסוג שימפנז נהרות סודאני שנמצא בסכנת הכחדה ברמה בינונית, כשהוא לבוש יפה ומטופח לפגישה זה לא יעזור לו.
אז קדימה די לבכות ולהתחיל לעבוד.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:32 |
|
| |
המחשבה הראשונה: "לא, אתה אדיוט".
השניה: שווה תגובה?
השלישית: לך תחפש לך חיים, אתה מדבר שטויות. מעניין מה היית אומר לחבר שלך (שלא נראה טוב מספיק) ושפר מזלו ויצא עם בחורה נאה+++ והיא החליטה לקחת צעד אחורה.
היית אומר לו שהוא שימפנז שלבוש בחליפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:33 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | | אתם כן כל היום חושבים על בנות ואל תספר לי סיפורי סבתא. אתה מקולקל . העיניים שלך ראו הכל |
|
מניין לך שהוא מקולקל?
בניגוד אלייך, הוא נשוי באושר!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:35 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | מזכיר לי את הזוגות שרואים לפעמים בבני ברק כשהאשה בשמלה צמודה באורך גבולי, עקבים מטורפים ופאה ארוכה מסתלסלת ובעלה הולך לצידה נפוח כאילו הוציא את הפרארי לסיבוב. לא שאני הטיפוס הצדקני, אבל נו באמת...
תוקן על ידי השיבני ב- 16/10/2013 16:40:36 |
|
חחההההההה עננקקק!!!!!

|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:43 |
|
| |
אצל גברים זה אחרת.
גבר גם דוחה, יכול למשוך בחורה עם דיבור ועם תוכנות אופי.
אבל בגלל שאני אדם הוגן, ומצד ההגינות בלבד, את שאלת שאלה אז מגיעה לך תשובה, לכן מצד ההגינות אענה על שאלתך, למרות שעכשיו בשעה כזאת אנחנו לא עובדים ולא עונים על שאלות בדרך כלל (שעות הפתיחה אצלנו זה מ 8 עד 4 אחה"צ).
בקיצערררר.... לחבר לא נאה שיצא עם בחורה נאה והיא לקחה צעד אחורה, לא הייתי אומר עליו שהוא שימפנז לבוש בחליפה, הייתי פשוט מבקש ממנו את הפרטים שלה:)
בתכל'ס, כולנו מקבלים דחיות ללא יוצא מן הכלל, וכולנו לומדים לקבל אותן, גם כשלא תמיד יש לנו חשק.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:49 |
|
| |
גבר דוחה עם דיבור, תכונות אופי, וחלקלקות לשון לא יכול לעשות כלום. מלבד שום דבר. אלא אם כן הבחורה נואשת עד מוות.
אממ לגבי החבר שלך, אז אתה חבר מטונף. ושימפנז בעצמך כנראה.
בת'כלס... לך תמצא חיים, ילד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 01:57 |
|
| |
אוי נו... רואים שלא יצאת עם בחורים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 02:22 |
|
| |
נכון!!!!!!!!!! איך ידעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 03:33 |
|
| |
אדם ה 1, כוונתך שאם הייתי יוצא איתה הייתי מת, איזנט איט?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 03:45 |
|
| |
"כי לא יראני האדם וחי..." 
|
|
|
|