בית פורומים בחדרי חרדים

בלעדי! דרשת שבת "אבי עזרי" התשע"ד!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2013 20:33 לינק ישיר 
בלעדי! דרשת שבת "אבי עזרי" התשע"ד!

להלן דרשת ליל שב"ק שנתתי בק"ק "מעתיקי השמועה" באי שם לזכרו הטהור של מרן זיע"א, מדובר בדרשה מצונזרת מפני החשש שמא התלמידים הצעירים דכאן שלא שימשו עדיין כל צורכן יקצצו בנטיעות  ח"ו,  אבל בכל זאת מכיוון שהבטחתי לאנ"ש, אביא כאן את הרעיון המרכזי:

"ויקומו משם האנשים וישקיפו על פני סדום"

אומר רש"י "כל השקפה שבמקרא לרעה חוץ מהשקיפה ממעון קדשך"

מורי ורבותי! זה ממש מוראדיק!

אם אתם חושבים  שבסדום לא היו גדיילים ובעלי השקופע טועים אתם!

פשיטא שבקרב אנשי סדום היו גדיילים ובעלי השקופע אבל  מורי ורבותי היתה להם השקופע מזויפת!!! וכמו שאומרה רש"י כל השקופע היא לרעה! 

ואם תשאלו אם לא יתכן השקופע לטובה כלל, וכיצד  נדע מהי ההשקפה האמיתית בטהרתה,   על זה אומר רש"י חוץ מהשקיפה ממעון קודשך!  פירוש בזה העולם לא שייך  כלל שבן תמותה גדול ככל שיהיה,  יזכה  להיות בעל השקפה אמיתית וכדי לזכות להשקפה אמיתית זה רק מתנת שמים מרבש"ע וכמו שאברהם אבינו זכה והכיר את בוראו מעצמו.

מורי ורבותי!

כדי לזכות להשקפה האמיתית בטהרתה לא מספיק העובדה שאתה גדול הדור אלא צריך לזכות לקבל את ההשקופע האמיתית ישירות מרבש"ע ( וכמו שנאמר השקיפה ממעון קדשיך) ורק יחידי סגולה כמו אברהם אבינו זכו לכך.

מורי ורבותי! זה ממש גיוואלדיק!

זכה מרן רבינו האבי עזרי  זיע"א שקיבל את ההשקפה האמיתית והטהורה ישירות מרבש"ע ולא בכדי כל גדולי ישראל האחרים שהיו בעלי השקפה מזויפת  היו בעיניו כקליפת השום.

מורי ורבותי!

בדיוק בשבוע ההילולא דמרן רשכבה"ג זיע"א ובמלאת יובל ה-25 להקמת מפלגת ההשקפה הטהורה, תלמידיו המובהקים מעתיקי ההשקפה בטהרתה  די בכל אתר ואתר, נלחמים אלו באלו עד זוב דם למען שימור מורשתו הטהורה של מרן רבינו האבי עזרי.

והלא דבר הוא!

מורי ורבותי! אילו  היינו זוכים ומרן רבינו הק' היה כעת בין  החיים בודאי שהיה שש ושמח ביותר על הפילוג בין מחנה היראים כשנועד לשמר את ההשקפה בטהרתה, וכעת עלינו להתחזק בדרכו הק' למען ידעו הדורות הבאים איך וכיצד מנהלים מערכה השקפתית   לאורה של "דעת תיירע" כנתינתה מממרן.

...

ויגעו כל העם בבכיה...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2013 20:57 לינק ישיר 

תחליף את ניקך ל: באבא_רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2013 21:09 לינק ישיר 

"והאמת והשלום אהבו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2013 22:45 לינק ישיר 

בבא יקר,
אינך כותב ומגיב בדרך חב"ד המקורית.
בנוגע לחב"ד הרב שך צדק!!!. אוהו..ועוד איך צדק!!!.
בבקשה ממך לך תתעסק עם החבר'ה שלך, עם המשיחיסטים ההזויים, שמחלקים דולרים ומטנפים את בית רבינו/בית חיינו ב 770.
עזוב אותנו לנפשנו עם הצרות שלנו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2013 23:12 לינק ישיר 

מי התכבד באמירת קדיש? אני אוהב קדיש ב"מקאם"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2013 23:38 לינק ישיר 
'באבא_זוטא' אולי אתה לא מעודכן, אבל כבר יצאה בת קול משמים שצווחה ואמרה "אל תקרי 'השקפה' אלא 'נוסח' "

הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
קישור לוידאו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 14:10 לינק ישיר 

מאמין
השקפה  או נוסח זה סמנטיקה אבל הכי שימח אותי בוידאו שהבאת זו העובדה  שהזעם הקדוש של משומדי ההשקפה הטהורה כבר בלתי ניתן לשליטה אפילו כשהם נואמים על הבמה...

ישתבח שמו לעד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 14:36 לינק ישיר 

momeir כתב:
בבא יקר,
אינך כותב ומגיב בדרך חב"ד המקורית.
בנוגע לחב"ד הרב שך צדק!!!. אוהו..ועוד איך צדק!!!.
בבקשה ממך לך תתעסק עם החבר'ה שלך, עם המשיחיסטים ההזויים, שמחלקים דולרים ומטנפים את בית רבינו/בית חיינו ב 770.
עזוב אותנו לנפשנו עם הצרות שלנו. 

אתה בצרות צרורות שכאשר ניק שרחוק מחבד ת"ק פרסא כמו באבא זוטא (אלא אם כל מי שצוחק בראש הישיבה ממילא נהפך לחבדניק) , מטיח לך בפרצוף לראות את הממזרים ממעשי הראש הישיבה, אתה צועק הקללה הנוראה מכל: שאתה חבדניק. מצחיק ביותר. וכחסיד חבד אני מביט בהנאה מוחלטת על המריבה שלכם. ממש משעשע לראות ןשלמוע את המוקיונים מכל הצדדים צועקים דברי הבל ושטות. תמשיכו להנאת כל החסידים. כה לחי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 14:54 לינק ישיר 

אתנחתא כתב:
כחסיד חבד אני מביט בהנאה מוחלטת על המריבה שלכם. ממש משעשע לראות ןשלמוע את המוקיונים מכל הצדדים צועקים דברי הבל ושטות.

הנאת שוטים. תביט קצת אליכם פנימה, למה שקורה אצלכם, מובטחת לך הנאה גדולה פי כמה. כלומר, אם אתה נהנה כדבריך מ"מוקיונים מכל הצדדים שצועקים דברי הבל ושטות", ולא ממשהו אחר לגמרי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 17:32 לינק ישיר 

נתנאל34 כתב:
כחסיד חבד אני מביט בהנאה מוחלטת על המריבה שלכם. ממש משעשע לראות ןשלמוע את המוקיונים מכל הצדדים צועקים דברי הבל ושטות.

הנאת שוטים. תביט קצת אליכם פנימה, למה שקורה אצלכם, מובטחת לך הנאה גדולה פי כמה. כלומר, אם אתה נהנה כדבריך מ"מוקיונים מכל הצדדים שצועקים דברי הבל ושטות", ולא ממשהו אחר לגמרי. 

למה זה הנאת שוטים, לא הבנתי? אולי תסביר לי לשוטה כמוני (לידך אני שוטה מובהק  ממש) (כלומר, הבה נאמר שיש למשל איראן שמנסה להשליט את עצמה על העולם בכוח הזרוע והיא מפולגת ונשברת, אז הבה נאמר שאני תושב ארץ ישראל שהיא בפשיטת הרגל או תושב יוון, אז אני שוטה באם אני שמח? אולי תסביר לי מה השטות בדיוק?). שבירת ההגמוניה של רוע ליטאי משמחת אותי מאד. חב"ד לא השליטה על עצמה בכוח על אף אחד וממילא באם אתה שונא חבד אתה מוזמן לשמוח ככל אוות נפשך, אבל אין זה מונע ממני לראות שבירת שלטון הרשע הליטאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 18:31 לינק ישיר 

קרא שנית את מה שכתבתי, נסה הפעם להבין. השתדלתי שיהיה ברור, הדגשתי בדיוק את הנקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 18:48 לינק ישיר 

נתנאל, לק"מ.

כשהמוקיון הוא הבן שלך, זה כבר לא מצחיק.

וכשהמוקיון הוא הצורר שלך, זה מצחיק שבעתיים.

(בחסדי ה' יש מספיק מוקיונים לכולם.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 18:54 לינק ישיר 

שנהב,

קודם כל, כמובן הבנת נכון.

שנית, לא הקשיתי דבר. רק ציינתי - וזה עדיין כך גם לאחר דבריך - שזו הנאת שוטים. זו בדיוק השטות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 20:50 לינק ישיר 

אהה!

רבינו הגדול עזבנו לאנחות ותהי ההשקופע נעדרת

לכבוד יומא דהילולא קדישא דמרן זיע"א ולכבוד יובל ה-25 (חשון תשמ"ט)  להקמת מפלגת ההשקפה הטהורה

הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
קישור לוידאו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2013 21:27 לינק ישיר 

מי הם הרבנים שבכינוס של עץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 18:41 לינק ישיר 

הקונטרס המלא: "חדרה הישנה וחדרה החדשה"

פרסום ראשון: קונטרס מיוחד שהוציאו כמה מבוגרי הישיבה המפוצלת, מגולל את סיפורה המלא של 'חדרה' מנקודת מבטם של הכותבים • ראש ישיבת 'יד אהרן' מבהיר במכתב חריף: "יש סכנה שמי שלומד שם עכשיו בקלות יכול לבוא לזלזל בכבוד התורה של גדולי הדור, ומי שרוצה לגדול בתורה באופן הראוי לצאת משם" • בפנים: המכתב והקונטרס

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=62478

זכה מרן רבינו "האביעזרי" זצוקללה"ה מנחיל ההשקפה הליטאית בטהרתה, שתלמידיו  נלחמים כעת בדם ואש  ותמרות עשן להעמיד את ההשקפה הטהורה על תילה, ומעשירים את עולם התורה  בחיבורים ומאמרים נפלאים ציצים ופרחים בענייני ההשקפה הבוערים כמשאת ליבו הטהור, לקיים מה שנאמר "לא ימושו מפיך ופי זרעך ומפי זרע זרעך עד עולם".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בלעדי! דרשת שבת "אבי עזרי" התשע"ד!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext