בית פורומים בחדרי חרדים

בלעדי! דרשת שבת "אבי עזרי" התשע"ד!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2013 19:00 לינק ישיר 

לא רוצה לקלקל לך, אבל תזכיר לי מה זכה מרן? שעסקניו המושחתים שמשום מה סמך עליהם מוכנים לשחוט זה את זה ואת כל מה שבנה? ומה זכה הרבי מחב"ד? שפלג מתלמידיו לוקחים דולרים מהאויר וכל היום מריבות שם עם הפלג הזה? ומה זכה ר"י מסאטמר? והבית ישראל מגור? ומי שרק תרצה. מה זכה הבעש"ט שככה נראית החסידות היום? מה זכה הגר"א שזה מה שיצא לו? מה זכה הרמב"ם שמי שדבק במשנתו הפילוסופית זה או דרדעים או לייבוביץ?

אז די כבר עם זה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:00 לינק ישיר 

נתנאל

ערביך ערבא צריך! מבלי להגיב לגופה של  הרשימה המכובדת של גדולי הדורות שמנית כל אחד לפי כבודו ומעלתו (אגב, שרבוב הרמב"ם לרשימה אינו ממין העניין), כל גדול בתורה ובחסידות יהיה מי שיהיה!  שממשיכי דרכו וחסידיו השוטים  נלחמים בינם לבין עצמם  בדם ובחימה שפוכה   "לברר מקחו של צדיק", הרי שכל "מורשתו הרוחנית" היא בגדר "וכל מחלוקת שאינה לשם שמים אין סופה להתקיים"..  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:46 לינק ישיר 

כולנו היהודים ממשיכי מורשתם של אברהם ומשה, והפלגים אצלנו רבים "לשם שמים" מה רצון התורה. אז מה זה אומר על מורשתו של משה? יודע מה, מה זה אומר על הקב"ה, שנתן תורה וזה מה שיצא?

לכן אני אומר, עזוב זה, אל תתלה בגדולים את סרחונם של קטני קטנים. כבר אמרו חזל שמחלוקת התחילה בישראל משרבו תלמידים שלא שימשו כל צרכם. ודו"ק.

תוקן על ידי נתנאל34 ב- 11/12/2013 21:57:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:51 לינק ישיר 

פעם ראשונה שאני נהנה מוורט של באבא!
השקיפה ממעון קדשיך, וכל היתר, השקפה לרעה!
גדול מהחיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:55 לינק ישיר 

נתנאל

בבקשה אל תסיט את הנושא לריבוי הפלגים והמחלוקות בעם ישראל שקיים מאז מתן תורה ומחלוקת ב"ש וב"ה וכו', אני לא מדבר על מחלוקת בין זרמים ואסכולות שונות כמו בין תלמידי הגר"א לתלמידי הבעש"ט, אלא על מקרה קיצוני בו התלמידים של המרן נלחמים בינם לבין עצמם סביב השאלה מהי מורשתו האמיתית והטהורה של המרן... ודו"ק.

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 11/12/2013 21:56:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 21:59 לינק ישיר 

עניתי לך, כולנו היהודים נלחמים בינינו לבין עצמנו מה מורשתו האמיתית והטהורה של המרן משה רבנו/של מרן דבשמיא. מה אתה לא מבין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 22:01 לינק ישיר 

...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 22:09 לינק ישיר 

מיד הבנתי שהבאבא. יוצא את הרמב"ם. הרי הבאבא הוא תמני חריף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2013 23:03 לינק ישיר 

מי זה המטורף הצווחן המפחיד הזה בוידיו של האסיפה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 00:27 לינק ישיר 

מי שמקשיב טוב לנאום הר' שך מבין שהוא זרע את זרע הפורענות. בדבריו מגנה מחלוקת ומטיף למחלוקת תוך כדי דיבור וחוזר חלילה. בתואנה שמחלוקת אינה מחלוקת כשהאדם המנהלה מאמין שצודק. בקיצר כל החולק עלי בעל מחלוקת ואני במחלוקתיי מרבה שלום בעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2013 20:01 לינק ישיר 

אכן, מרן רבינו הגדול "האביעזרי" זצוקללה"ה זרע וטיפח את ערוגת ההשקפה הליטאית בתפארתה,אך אויה! הפירות שהצמיחה אותה ערוגה  "קמו על יוצרם" כמו שנאמר "ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן"...  ואכמ"ל.

וסוד גדול יש בדבר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2014 19:54 לינק ישיר 

לא היו ימים טובים לסרסורי ההשקפה כמו יומא דהילולא דמרנא האביעזרי זי"ע ("מרנא" דייקא משום מעשה שטן שהפיל ל"ע את התואר  "מרן" למחלוקת) ימים שבהם לבלרי ההשקפה מושכין בקולמוסן ומפארין ומשבחין ןמקלסין את זכרו הטהור של מרנא זי"ע  ומתרפקים על מורשתו הבלתי נשכחת אותה הנחיל לדורות הבאים בחרון אף ובחימה שפוכה ובס"ד זכינו ומורשתו הנצחית הניבה פירות ופירי פירות עד היום וכאשר עיננו הרואות כיצד משומדי ההשקפה די בכל אתר  מחרפין את נפשם ומקיזין את דמן אלו לאלו על כל סטיה קלה מדעאש תיירע  ח"ו ומעמידין את ההשקפה הליטאית הצרופה על תילה.

אשרינו שזכינו!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 03/11/2014 19:57:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2014 23:35 לינק ישיר 

זה ר' אברהם נווגרוצקי שיושב שם במזרח??? נדמה לי שכן והוא הרי ר"מ באור ישראל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2014 01:51 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:

לא היו ימים טובים לסרסורי ההשקפה כמו יומא דהילולא דמרנא האביעזרי זי"ע ("מרנא" דייקא משום מעשה שטן שהפיל ל"ע את התואר  "מרן" למחלוקת) ימים שבהם לבלרי ההשקפה מושכין בקולמוסן ומפארין ומשבחין ןמקלסין את זכרו הטהור של מרנא זי"ע  ומתרפקים על מורשתו הבלתי נשכחת אותה הנחיל לדורות הבאים בחרון אף ובחימה שפוכה ובס"ד זכינו ומורשתו הנצחית הניבה פירות ופירי פירות עד היום וכאשר עיננו הרואות כיצד משומדי ההשקפה די בכל אתר  מחרפין את נפשם ומקיזין את דמן אלו לאלו על כל סטיה קלה מדעאש תיירע  ח"ו ומעמידין את ההשקפה הליטאית הצרופה על תילה.

אשרינו שזכינו!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 03/11/2014 19:57:08

ליטאים יקרים
המצאתם חיקוי לאומאן,סבבה לכם.אך כשיבוא מרן רשכבה"ג זי"ע "למשוך אתכם מהגיהינם בהפיאות"-חוששני שהוא יישאר עם פיאות קאסטם בשתי ידיו ואתם תישארו היכן שהייתם...

והוא רחום יכפר עוון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2014 11:32 לינק ישיר 

המודעה הזו נראית פארודיה שחב"ד עשו על הליטאים. איך הפלס פרסם דבר כזה?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בלעדי! דרשת שבת "אבי עזרי" התשע"ד!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.