|
|
| נשלח ב-31/10/2013 10:50 |
|
| |
הכל היסטוריה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:19 |
|
| |
| חלפתא כתב: |  | חברים = הרה פקשר רבי ניסים . למה אין מהם מכתב שהגט לא כשר????
הזוג ינשא בע"ה והגט כשר ומהודר , וכל השאר היסטוריה |
|
יפה שאלה טובה נעלה את המכתבים בהמשך בע"ה אבל איפו המכתבים שהגט כשר ??? אפלו מכתב אחד אין רק בירבורים בעלמא !!!! וכבר חלפתא פוסק שהגט כשר חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:20 |
|
| |
| חלפתא כתב: |  | חברים = הרה פקשר רבי ניסים . למה אין מהם מכתב שהגט לא כשר????
הזוג ינשא בע"ה והגט כשר ומהודר , וכל השאר היסטוריה |
|
יפה שאלה טובה נעלה את המכתבים בהמשך בע"ה אבל איפו המכתבים שהגט כשר ??? אפלו מכתב אחד אין רק בירבורים בעלמא !!!! וכבר חלפתא פוסק שהגט כשר חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:21 |
|
| |
המוציא מחבירו עליו הראיה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:23 |
|
| |
כן האישה היתה בחזקת נשואה ועם הגט המפוקפק אתה רוצה להתירה אז אתה צריך להביא ראיה בבקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:30 |
|
| |
לכלה אישורים כדת וכדין מכמה בתי דין שהיא גרושה ופנויה.
ואין שום ענין לפרסם את מכתבי גדולי ישראל באינטרנט שנאסר על ידם
וזה שאתה מחזיקי אייפון וגולש כל היום בפיסבוק הטמא עדיין לא אומר שזה מותר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:36 |
|
| |
| חכם0 כתב: |  | לכלה אישורים כדת וכדין מכמה בתי דין שהיא גרושה ופנויה.
ואין שום ענין לפרסם את מכתבי גדולי ישראל באינטרנט שנאסר על ידם
וזה שאתה מחזיקי אייפון וגולש כל היום בפיסבוק הטמא עדיין לא אומר שזה מותר |
|
תשלח לי את האישורים באישי בבקשה ונראה אם יש בכלל !!!!! אתה לא מתכתב מאינטרנט ??!! אתה צדיק תמים !!! ואו !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 11:52 |
|
| |
אתה הרי לא מעונין לדעת את האמת, או לסייע בידה של הכלה, כי אם כן היית פונה לאשר ואומר לו די די די מספיק עם הרשעות הזו, לך לשדכנים וחפש לך שידוך ובנה את ביתך מחדש.
ואל דאגה אנו לא נפרסם את החומר שיש בידינו עליו ולא נהרוס לו את השידוכים, כפי שהוא ואתה מנסים לעשות.
ואם הוא חושב באמת שיש בעיה עם הגט הראשון שנתן, הברירה בידו לשלוח גט שני, כפי שהורה לו האדמו"ר הר"ד מלעלוב.
אלא מאי כל מטרתו ומטרתך היא אך ורק להרוס את חייה של הכלה הצדיקה הגב' רחל עלקא ולעגן אותה לכל ימי חייה, גם במחיר השמצת ושפיכת דמם של גדולים וצדיקים אנשי שם.
לכן אתה גם מבקש את האישורים שתדע את מי צריכים כעת להשמיץ ומי הרב התורן שתפעילו עליו טירור.
אוי לך מיום הדין
תוקן על ידי חכם0 ב- 31/10/2013 11:54:06
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 15:37 |
|
| |
| חכם0 כתב: |  | אתה הרי לא מעונין לדעת את האמת, או לסייע בידה של הכלה, כי אם כן היית פונה לאשר ואומר לו די די די מספיק עם הרשעות הזו, לך לשדכנים וחפש לך שידוך ובנה את ביתך מחדש.ואל דאגה אנו לא נפרסם את החומר שיש בידינו עליו ולא נהרוס לו את השידוכים, כפי שהוא ואתה מנסים לעשות.ואם הוא חושב באמת שיש בעיה עם הגט הראשון שנתן, הברירה בידו לשלוח גט שני, כפי שהורה לו האדמו"ר הר"ד מלעלוב.אלא מאי כל מטרתו ומטרתך היא אך ורק להרוס את חייה של הכלה הצדיקה הגב' רחל עלקא ולעגן אותה לכל ימי חייה, גם במחיר השמצת ושפיכת דמם של גדולים וצדיקים אנשי שם.לכן אתה גם מבקש את האישורים שתדע את מי צריכים כעת להשמיץ ומי הרב התורן שתפעילו עליו טירור.אוי לך מיום הדין
תוקן על ידי חכם0 ב- 31/10/2013 11:54:06
|
|
יוסי באמת מעניין אותך מהאמת ??!!! אז למה לשקר באמת יש אצלך יום הדין ?? כתוב בתורה לא ישכב איש משכבי אישה לך יש בעיה עם זה ???? הרי עשיתה את זה אז יש לך בעיה אם איסור אשת איש ??? נו באמת על מי אתה צוחק עוד צדיק שלי ודרך אגב אבא של הגיברת לפני שנים עזר לאישה אחת בשם חנה פלדמן שהוא אפילו לא הכיר לעשות כזה גט ובסופו של דבר הוא קיבל את זה בחזרה אצל הבת שלו נו אז יש דין ויש דיין ???? ועוד מה אתה כל כך מתלהב סוכני FBI כבר דיברו עם הבעל על הסיפור ולקחו פרטים כמו שתפסו את מנדל אפשטיין הולכים לטפל באישה הזאת ולהסגיר אותה לארה"ב!!! כמו שעשו כבר ליהודה שחר ועוד אלא שחשבו שנמלטו לישראל ונגמר הסיפור מדובר בתרנגולת שחוטה !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 16:13 |
|
| |
אתה כבר יכול להשמיץ ולחרף ולגדף כמה שאתה רוצה.
העיקר שבידי הכלה אישור גרושה ופנויה מגדולי הפוסקים הרבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 18:38 |
|
| |
על זה אנחנו מדברים כל הזמן אחד שיכול לעבור על איסור מן התורה לא ישכב משכבי אישה יש לו בעיה עם אשת איש אתה רק צריך להיות יפה בחוץ כלפי אנשים ולא כלפי שמיים !!! ואתה שם לב שכל הזמן אתה חוזר על אותם דברים תציג בפני כולם את האישורים מהרבנים שיש לך !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 18:56 |
|
| |
האמת שהאישורים אינם בידי, כי אני בס"ה חבר של אחד העסקנים המטפל בנידון, אבל ראיתי אותם במו עיני וכן ביררתי טלפונית אצל הרבנים שאישרו הדבר ומאידך סתרו והכחישו את כל גיבובי השקרים שהפצת ברשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 19:56 |
|
| |
| חכם0 כתב: |  | האמת שהאישורים אינם בידי, כי אני בס"ה חבר של אחד העסקנים המטפל בנידון, אבל ראיתי אותם במו עיני וכן ביררתי טלפונית אצל הרבנים שאישרו הדבר ומאידך סתרו והכחישו את כל גיבובי השקרים שהפצת ברשת.
|
|
יוסי תמשיך להסתתר מתחת שם בדוי לשקר את השקרים שלך לכל העולם ס"ה לאישה יש אישור מהרבנות שהם כבר ידועים לכל גם בעניין גיטין וגם בגיורים שהם נונתים אישורים בלי לבדוק והראיה שהצד שלכם רימה את הבית הדין קרליץ שיאשר את הגט וכן היה אבל אח"כ שהרב גשטטנר דיבר איתו והוא ראה שכל מה שסיפרו לו זה שקר הוא חזר בו ויש לי המכתב אני יעלה את זה ואני חושב שהאישה קיבלה מיכתב אישי שהבית הדין קרליץ חוזר בו וגם עדות מהרבי מלעלוב שמעיד שכל הטענות שהיה לאישה הם שקר !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2013 20:56 |
|
| |
השידוך היפה של מוזס
אני מכיר את כל הסיפור מכל הכיוונים אני מכיר גם את החתן וגם את הכלה אני רק יכול להגיד במילה אחת יחיו הקנאים ויתפוצצו
ואני מזמין את כל הקנאים לחתונה הגדולה ובעוד שנה בעז"ה לשלום זכר ואח"כ לברית
אני מכיר אישית את "אשר חיימוביץ" ואני מציע לך שאם קשה לך תתאבד ותגמר מהר כי הספור שלך נ.ג.מ.ר.
|
| נשלח ב-31/10/2013 22:30 |
|
| |
| נאמן1 כתב: |  | | אני מכיר את כל הסיפור מכל הכיוונים אני מכיר גם את החתן וגם את הכלה אני רק יכול להגיד במילה אחת יחיו הקנאים ויתפוצצו
ואני מזמין את כל הקנאים לחתונה הגדולה ובעוד שנה בעז"ה לשלום זכר ואח"כ לברית
אני מכיר אישית את "אשר חיימוביץ" ואני מציע לך שאם קשה לך תתאבד ותגמר מהר כי הספור שלך נ.ג.מ.ר.
|
|
|
|
|