| נשלח ב-29/10/2013 08:22 |
|
| |
גבר גבר
שאלה לי אליכם ...
קרה לכם שהייתם בפגישה והכל היה בסדר ונחמד
הייתם נותנים ציון של 7-8 כזה אבל משהו לא מרגיש לכם נכון
במקרה שלי מה שחסר לי זה שהאדם שעומד מולי לא מספיק גברי הוא עדין מדי וחסרה בו אסרטיביות
וכריזמה
האם זה ג׳וק שלי או שיש דברים בגו?
הייתם ממשיכים לעוד כמה פגישות לבדוק עוד דברים ואם כן אז מה?
ואם לא אז למה לא?
תודה לכל המשיבים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 09:46 |
|
| |
אם זו הבעיה היחידה, היחידה באמת! הייתי מנסה עוד אחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 10:50 |
|
| |
קרה לחברה שלי, והיא החליטה לתת לזה הזדמנות נוספת, היא סיפרה לי שבפגישה השניה היא גילתה מישו אחר!!
דרך אגב, יש דרך לדעת את רמת הגבריות שלו..
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 11:00 |
|
| |
אשה שזקוקה לגבר חזק ואסרטיבי שהתחתנה עם גבר שלא כזה, יש לה שתי אפשרויות.
א', או שהיא יכולה לחיות עם תחושה של פספוס וחוסר, להרגיש שהיא לא חיה את החיים אלא חווה אותם. תחושה זו מובילה הרבה פעמים למרירות וסבל, ולפעמים גם לגירושין. זה שהיא מתגרשת, זה לא כל כך מעיד על רוע ואנוכיות, אלא על תחושה נוראית שהחיים פשוט עוברים לה, והיא כבר לא מסוגלת לחיות בכל כך הרבה ריקנות וחוסר מצוי.
ב', היא יכולה להשקיע את הכוחות שלה בבית ובילדים, ולקבל את זה, שכנראה היא לעולם לא תחווה את המערכת יחסים שהיא כל כך רצתה. עם הרבה עבודה והשקעה, היא יכולה לבנות לעצמה חיים טובים ומאושרים. אני אישית מכיר אשה כזו שמאוהבת מאד בבעלה, למרות שבעלה ממש לא הגבר שמתאים לה. אבל עם הרבה מאד עבודה, היא הצליחה לשנות את סדרי עדיפיות שלה, עד שהיא למדה לאהוב אותה וליצור לעצמה, לבעלה, ולילדים שלה חיים מאושרים.
השאלה אם אשה הזקוקה לגבר חזק שהיא תצא עם גבר שחסר אסרטיביות אם כך, היא שאלה ביכולת שלה ליצור לעצמה החיים הכי טובים, אפילו במצבים לא הכי מושלמים.
במקרה שאת מתארת, לא ברור בכלל שהגבר חסר אסרטיביות, צריך לתת לו אפשרות לבטא את האסרטיביות שלו אולי זה יצא בהמשך. בנוסף, את צריכה לשאול את עצמך, אם זה באמת מה שאת זקוקה אליו, ואם כן, אז כמה.
בכל מקרה, זו שאלה חשובה ושאף אחד לא יגיד לך אחרת, וצריך אולי לשבת עם מישהו חכם ומבין שמכיר אותך, כדי באמת לדון על כל הצדדים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 12:22 |
|
| |
כשאת אומרת "גבר גבר" למה את מתכוונת? אצלי למשל "גבר גבר" אחד אסטרטיבי, עם דעות מוצקות, סוער ודינמי - זה לא יתאים לי ולא אוהב את זה. בכלל לא, אני אסלוד מזה. ואני אישית כן מחפשת גבר גבר..אבל דווקא זה הרגוע, העדין השלו , עם מידות טובות , רך, מקשיב , סופג - ימשוך אותי ויתאים לי.. אבל - ביננו בדינמיקה הפנימית שיהיה גבר חזק- שאוכל לסמוך עליו שיהיה גבר וידע להחליט ולקחת אחריות ,לספוג אותי, לא להתרגש ממני, לתמוך , לדאוג, ולהיות "גבר גבר" - גבר חזק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 13:48 |
|
| |
קודם כל המון תודה על התשובות
דבר שני תותי אני חושבת שהבעיה הזאת משליכה להמון מקומות...
חסר לי המון דברים כשאני מדברת איתו כמו שאמרתי חסרה לי כריזמה ותשוקה בדיבור לדברים שהוא עוסק בהם
ושיג ושיח אתה מעלה נקודה ממש ענקית!!! אני לא רוצה לחיות את חיי בידיעה שהחיים האלה הולכים להיות בשביל הילדים שלי בשביל הבית אבל לא בשביל עצמי...
מה שתיארת זה כנראה הסיוט הכי גדול שלי!!!
המערכת יחסים עם הבעל מבחינתי זה ה-דבר הכי חשוב ורק אחר כך זה הילדים והבישולים וכל מה שמתלווה..
אני רוצה בעל שלדוגמא חס ושלום אין ילדים אני לא ארגיש שזה חסר לי כי יש לי אותו ואני לא צריכה יותר מזה
אולי אני רומנטיקנית אבל אם יש משהו שאני לא אהיה מוכנה לקבל זה שיש מצב שיהיו כאלה חיים.
ושטויעס אני מאוד דעתנית ומאוד יודעת מה אני רוצה והייתי רוצה מישהו כזה שכבר סגור על עצמו ולא מפחד לומר מה שהוא חושב
המילת מפתח היא כריזמה ואני חושב שזה משהו או שיש לך או שאין וזה לא דבר נרכש
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 13:51 |
|
| |
ובי.אמ תראי זאת היתה פגישה שניה כי בפגישה ראשונה לא הצלחתי להניח את האצבע על מה מפריע לי...
אז הוא כנראה לא ישתנה באורך פלא עכשיו
ומה הדרך לבדוק גבריות?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 14:08 |
|
| |
גם אני כמותך- דעתנית, ויודעת מה היא רוצה מעצמה. וגם מאד חשוב לי הקשר והיחסים עם בעלי - קשר חזק וקרוב. מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 14:27 |
|
| |
כתבתי תגובה ממש ממש ארוכה והאתר מחק לי הכללללללללללל...
אכתוב שוב בהמשך... בקצרה ממש, לתת עוד ניסיון ולהכווין אותו לסיטואציות שבהם הוא יוכל להיות אסרטיבי ולהוביל... למה האתר פה כ"כ מעצבן?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 15:29 |
|
| |
יש הבדל דק שאני חושבת בין "גבר גבר" = שיודע להוביל לבין אחד אגואיסט , נצלן, חש מעצמו, שובניסט וכדו שחושב שהוא והוא והוא... וכו... ההבדל הזה כזה דק, אבל חשוב אצלי נורא. כל אחד שמשדר בפגישות שובניזם , סטיאוטיפים וכדו- ירתיע אותי ויגעיל אותי, אחד שמשדר נכונות לתת מעצמו, רכות, עדינות וטוב לב, ועם זה כריזמה, גבריות, חוט שידרה, חכמה ופקחות - יעשה לי את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 15:37 |
|
| |
בס"ד בעצם משפחת מושלם...מתכון בטוח להישאר רווקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2013 15:47 |
|
| |
שטויעס מה שאת אומרת הוא מאוד נכון... אני לא אומרת שעדינות שוללת חכמה וכריזמה ובמידה הנכונה אפילו מוסיפה לגבריות אבל במקרה שלי חסרה כריזמה ובכך בעצם שוללת את כל התכונות שאמרת...לפחות ככה אני רואה את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 02:44 |
|
| |
תראי בהיסטוריה של ההודעות שלי כתבתי על זה פעם מדריך וכולם יצאו עלי... כרגיל:)
הקיצור של המדריך בשתי מילים, זה מילים טובות.
תני לו קצת מילים טובות ומחמאות, תגידי לו כמה שהוא מקסים ומדהים, רק תזהרי שהוא לא יהפך לך בטעות לערס.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 10:00 |
|
| |
לעניות דעתי אם פתחת על זה אשכול כנראה שזה מפריע לה קצת יותר, אני חושבת שתמשיכי לעוד פגישה אחת ובפגישה הזאת תנסי למקד את רוב הפגישה על הנושא הזה. תשאלי אותו שאלות שקשורות יותר לחיים המעשיים שלו ותראי אם גם בחיי מעשה הוא מתנהג לא כמו גבר גבר. הרבה פעמים גברים יכולים להתנהג בצורה מסוימת כי הם ליד אישה, רק שיש כאלה שיודעים איך לעשות את זה ויש כאלה שלא.
בהצלחות :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2013 19:38 |
|
| |
העיקר שיהיה ת"ח, השאר תפל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2013 20:33 |
|
| |
ומה איתו? הוא לא מרגיש "מאויים" מהאסרטיביות והתכונות שלך? או שאת ג'נטלמנית ונותנת לו להוביל ולהכתיב את הקצב? (בכל מקרה אני לא חושב שזה משהו שישתנה בהמשך, נדיר שאנשים משנים כ"כ את האישיות שלהם אז אם זאת באמת בעיה מבחינתך תקחי את זה בחשבון...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|