בית פורומים שידוכי חרדים

ואז היא הגיעה לפגישה, לבושה כמו סבתא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2013 11:49 לינק ישיר 
ואז היא הגיעה לפגישה, לבושה כמו סבתא

חבל, דווקא יכל להיות דייט נחמד, הנתונים היו טובים, למעט העובדה כי הלבוש אותו היא לבשה, נלקח מהארון של סבתא שלי.
אני מקווה מאוד שלא פסלתי רק בגלל זה, אבל אני בטוח שזה הסתובב לו באחד התאים האפורים של המח.
מה הייתם עושים? איך אפשר להעיר על כזה דבר??

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 11:52 לינק ישיר 

חחחחח הספתות שלי מתלבשות שיא היפה,לא היה אכפת  לי

וסגנון לבוש תמיד תמיד תמיד אפשר לשנות אחרי חתונה, לא מורידים על כזה דבר.
אלא אם כן,זה כבר גובל בחוסר טיפוח או משו כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 11:58 לינק ישיר 

אין לי אלא לחזור על מה שאמרה זאת שמעלי. לא מורידים בגלל סיבה כזאת. בנוסף, מכיון שאתה מחפש בחורה בגילאי השלשים, ואם נניח שמדובר בבחורה חרדית כשרה וטהורה שלעולם לא היה לה בשביל מי להתלבש ולהייפות, אז סביר מאד להניח שברגע שהיא תתחתן היא תשמח להתלבש בסגנון יפה ומושך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:00 לינק ישיר 

אני נפגשת רק עם גברים- אז אני יכולה לומר מנקודת המבט שלי: בחור שיתלבש באופן לא מטופח, מוזנח, או בגדים מרושלים.... רוב הסיכויים שלא נמשיך בגלל זה, גם אם הפגישה הייתה ממש מצויינת. 

בכל מקרה, לשדכנית הייתי אומרת על הלבוש המרושל... שהיא תשבור ת'ראש איך להגיד לו.

לגבי נשים, אני חושבת שמינימום שאישה צריכה לעשות, זה להתלבש כמו שבחורה צריכה להתלבש.... ולדאוג לטיפוח האישי שלה, אא"כ לא מפריע לה, ואם באמת לא מפריע לה, אז שלח אותה אליי, אני מכירה לפחות 2 בחורים כאלה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:03 לינק ישיר 

הצעת לה את סבא שלך, או שהיא כבר יותר סנילית ממנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:03 לינק ישיר 

ולמה הריבוע הזה
שמרושל + מרושלת
ומטופח + מטופחת??

למה לא לנסות ללמוד ולהכיר עוד.....<ראש בקיר>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:05 לינק ישיר 

את שואלת מהצד המרושל או מהצד המטופח?
ברור שמטופח ירצה מטופחת וכן להיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:14 לינק ישיר 

<כי ככה זה כשיש לך ראש בקיר!!>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:19 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
ולמה הריבוע הזה
שמרושל + מרושלת
ומטופח + מטופחת??

למה לא לנסות ללמוד ולהכיר עוד.....<ראש בקיר>

מטופח שם לב מה קורה בצד השני.
מרושל לא.

(ומי שמעז להוציא לעז, קטנה היא בחורה מטופחת ומטופטפת, מקצה קודקודה ועד קצה נעלה )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 12:28 לינק ישיר 

מנקודת מבטי , בחורה שלא נראית לך טוב בפגישות- לא כדאי לך להמשיך איתה, כי בד"כ זה סגנון מסוים של בחורות שהלבוש לא בדיוק מעסיק אותן.. או דוסיות או מרושלות. וזה מעיד על אופי ומהות שלא בדיוק אפשר לשנות. ככה היא אוהבת ונוח לה עם עצמה.

לעומת זאת - אם הסגנון שלה יפה ועדכני אך לא בדיוק כמו שאתה מכיר/מחבב- זה שטויות.. עוד תכירו זה את זה , תתרגלו זה לזה ותתאמו ותאמצו יחד סגנון זהה.

אגב כך, אני אישית מאד אוהבת להתלבש וכדו , וכחלק מנשיותי להתייפות לבעלי ולהראות טוב, כי אני רוצה . אבל אם בעלי יתערב לי בלבוש- זה נורא יפריע לי. זה נראה לי החפצה, ולא בדיוק נעים לי שמתערבים לי בחלקים שקשורים לנשיות שלי, לתשומת ליבכם הגברברים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:32 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
מנקודת מבטי , בחורה שלא נראית לך טוב בפגישות- לא כדאי לך להמשיך איתה, כי בד"כ זה סגנון מסוים של בחורות שהלבוש לא בדיוק מעסיק אותן.. או דוסיות או מרושלות. וזה מעיד על אופי ומהות שלא בדיוק אפשר לשנות. ככה היא אוהבת ונוח לה עם עצמה.

לעומת זאת - אם הסגנון שלה יפה ועדכני אך לא בדיוק כמו שאתה מכיר/מחבב- זה שטויות.. עוד תכירו זה את זה , תתרגלו זה לזה ותתאמו ותאמצו יחד סגנון זהה.

אגב כך, אני אישית מאד אוהבת להתלבש וכדו , וכחלק מנשיותי להתייפות לבעלי ולהראות טוב, כי אני רוצה . אבל אם בעלי יתערב לי בלבוש- זה נורא יפריע לי. זה נראה לי החפצה, ולא בדיוק נעים לי שמתערבים לי בחלקים שקשורים לנשיות שלי, לתשומת ליבכם הגברברים :)

כן גם אני כזו..ולכן לא אהבתי את העצה שאומרת ש"תשנה אותה אחרי חתונה",לדעתי זה ממש שליטה...אפשר לשפר או להמליץ לה אבל לא לשנות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 12:43 לינק ישיר 

אפשר לשנות ע"י עצות והמלצות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

כן גם אני כזו..ולכן לא אהבתי את העצה שאומרת ש"תשנה אותה אחרי חתונה",לדעתי זה ממש שליטה...אפשר לשפר או להמליץ לה אבל לא לשנות....

לא אמרתי 'לשנות אותה' אמרתי לשנות את סגנון הלבוש.

ובחורה נורמלית,חייכנית,נורמליתתת, תרצה שבעלה יאהב איך שהיא מתלבשת,ולא תראה בזה 'התערבות' או 'שליטה' זה שהוא "מתערב"
אלא תאהב אתזה שהוא מייעץ לה על סגנון לבוש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 12:51 לינק ישיר 

מבריקה כתב:

לא אמרתי 'לשנות אותה' אמרתי לשנות את סגנון הלבוש.

ובחורה נורמלית,חייכנית,נורמליתתת, תרצה שבעלה יאהב איך שהיא מתלבשת,ולא תראה בזה 'התערבות' או 'שליטה' זה שהוא "מתערב"
אלא תאהב אתזה שהוא מייעץ לה על סגנון לבוש.

גם חייכנית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2013 12:54 לינק ישיר 

לא חח דיברתי לחייכנית אז פניתי אליה בשמה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2013 12:59 לינק ישיר 

בס"ד
ברור שכל אישה רוצה להראות טוב בעיני בעלה אך תלוי איך הוא אומר את דבריו...
למשל אם הוא אוהב שאשים שמלה אחרת מהמלתחה שלי...אז שיגיד"הבגד שאת שמה מאד יפה...אבל השמלה האחרת הזו הוורודה(למשל)יותר יפה עלייך לדעתי",ואז זה יותר יתקבל...
אבל בכ"ז הייתי רוצה שיאהב איך שאני מתלבשת ויחמיא על הכל...ולא יגרום לי להרגיש רע עם עצמי אם אני לא שמה בדיוק בטעם שלו...
(הפורום הזה נהייה מעצבן,כל הזמן צריך לרשום שם משתמש מחדש...ונמחקים הודעות...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ואז היא הגיעה לפגישה, לבושה כמו סבתא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext