כתגובה לתגובות הלא נכונות בעליל שנכתבו פה, אני חוזר ואומר, שבחורה שמתלבשת לא הכי יפה, הרבה פעמים זה תוצאה מפרק זמן ממושך ללא גבר בחיים שלה, וברגע שהגבר יגיע, הלבוש ישתפר להפליא.
באשר לדברי שטויעס, אין אני מסכים. כמו שבעל יכול להחמיא לאשתו על הלבוש שלה מבלי להחפיץ אותה, כך בעל יכול להתערב בלבוש ולהגיד איזה סגנון הוא מעדיף, מבלי שזו תהיה החפצה. לדעתי, טיעון ההחפצה נועד רק בכדי למנוע מהבעל את האפשרות להתערב, כי הרי מי זה שיהין להחפיץ את אשתו.
נשלח ב-31/10/2013 14:28
tootii2 כתב:
בתקווה שהוא בעצמו לא התייאש ממך...
אין לך מושג עד כמה המשפט הזה נכון לגבי כרגע.
נשלח ב-31/10/2013 15:25
יש פעמים שאישה לא מרגישה ביטחון מול בעלה , חשש שיפלרטט וכדו - שגורם לה לצאת מכליה ולהתלבש שונה ממה שהיא אוהבת ושואפת. יש חברה שלפני החתונה היתה ממש צדיקה וצנועה, אחרי החתונה היא נעשתה בובת אופנה מהלכת. היא לא מרוצה מעצמה אבל בשביל שבעלה לא יסתכל על אחרות..אז.. מאד מאד קשה לה.
בהקשר למה שאמרת שאינך מסכים- א. לא דיברתי על חוות דעת של בעל שזה נורמלי ולגיטימי וכל אישה תרצה לשמוע ממנו חוות דעת וכדו. ב. דברתי על תחושה אישת מסוימת לא נעימה מול בחורים מסוימים מאד. תחושה כאילו אני נמדדת אצלם בלבוש או לחילופין איני מספיק נשית שהוא מבין ממני..
נשלח ב-31/10/2013 16:11
אתה בטוח שהיא לא לבשה איזה בגד וינט'ז או רטרו? יכול להיות שהיא יותר מדי אופנתית בשבילך.... (:
זה כנראה כל אישה לגופה... אבל אני לפני החתונה הייתי מתלבשת יפה... שבתור רווקה זה הרגיש לי נוח וסבבה. אבל לא הייתי סטייליסטית,ובקושי הייתי מתאפרת...
היום רוב המלתחה שלי הוחלפה (גם בגלל המידות-זהירות חתונה זה משמין!) ובכלל הפיאה תמיד נראת טוב ומעוצבת-אז קשה ללבוש משהו מרושל כזה... ודבר מוביל לדבר.... אני עדיין לא שמה עקבים של 7 מטר ושפטל של איפור...(וכנראה שהייתי שמה גם אותם אם הייתי יודעת להתאפר וללכת על עקבים בלי להראות כמו גבר.) אבל בהחלט שיניתי כיוון.
ולגבי הלבוש- אני הולכת עם הבעל לקנות בגדים- הוא לא אומר לי מה לקנות... אבל הוא מחווה דיעה וזה חשוב לי.
נשלח ב-31/10/2013 16:25
משה852 כתב:
חבל, דווקא יכל להיות דייט נחמד, הנתונים היו טובים, למעט העובדה כי הלבוש אותו היא לבשה, נלקח מהארון של סבתא שלי.אני מקווה מאוד שלא פסלתי רק בגלל זה, אבל אני בטוח שזה הסתובב לו באחד התאים האפורים של המח.מה הייתם עושים? איך אפשר להעיר על כזה דבר??
חחח צחקתי קצת, כתבת את זה חמוד השאלה אם זה רק מתחיל ונגמר בלבוש של סבתא וזה לא מעבר כמו טיפוח או מראה מרושל. שאז יש קצת בעיה לדעתי יש היום בנות שלבוש סבתאי אצלן זה סטייל אז תשקול גם את זה
לדעתי בגדים זה זה סוג של החצנה של הפנימיות שלנו.יש בנות שיודעות יותר טוב להחצין ויש פחות. אני הייתי לוקחת את זה קצת בפרופורציה
נשלח ב-31/10/2013 17:33
למה לחשוב שתשנה אותה אחרי החתונה אם אפשר במהלך הפגישות?!
נניח שהמראה של הבחורה הפריע לך לחשוב באובייקטיביות במהלך הפגישה, תבקש שיתנו לה טיפים בנושא אבל בדרך עקיפה.. שהיא לא תדע שזה ממך. יכול להיות שהיא אולי לא יודעת מספיק להתלבש אבל יש לה רצון לשנות את זה, עם היא תקבל קצת הכוונה. אם זה אפשרי, תוכל לראות כבר בפגישה הבאה אם הנושא הזה גמיש או שזה מקובע אצלה.
נשלח ב-31/10/2013 19:21
ואז שאלת אותה "סבתא, למה השיניים שלך כאלה גדולות?"
יאללה חברה צאו מהפלסף, מי שלבושה כמו סבתא גם הפנים שלה נראות כמו סבתא; פנים ולבוש חד הם.
זה נכון שלא קוראים לזה ברווז, אבל אם זה הולך כמו ברווז, ולבוש כמו ברווז, ונראה כמו ברווז, ודוחה כמו ברווז, אז זה ברווז.
ממש לא! יש בחורות עם יופי טבעי שלא צריכות טיפת איפור! וגם אם תשים עליהן שק הן יהיו יפות!
נשלח ב-3/11/2013 11:42
smile, צודקת!
אני בכולופן, חשבתי שוב... אולי כדאי לבדוק אם כמו שריקי אומרת שהלבוש הסבתאי הוא בעצם ה"סטייל" שלה (ויש כאלה שלובשות את זה ממש יפה!!) או שזה בעצם ביגוד מרושל ושממש לא אכפת לה מטיפוח.