| נשלח ב-5/11/2013 15:50 |
|
| |
אני לא רוצה להתחתן !
בס"ד
לא רוצה לשמוע שידוכים, אני לא רוצה לראות גברים ולא רוצה לדבר עם בחורים, אני לא רוצה להתחתן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו עכשיו פרקתי קצת זה המקום היחיד שאני יכולה לצרוח את זה !!!!!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 05/11/2013 16:35:29
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2013 16:37 |
|
| |
אין יאוש בעולם כלל.. זה באמת קשה, לצאת כל פעם שוב ולדבר מה התחביבים שלך ומה כל אח עושה והשאיפות בחיים וכו' אבל לכי תדעי- אולי הזה הבא שמציעים זה זה? ואם את לא רוצה גברים, יש לך אופציות..
תוקן על ידי פשוט_וטוב ב- 05/11/2013 16:37:32
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2013 17:10 |
|
| |
| rikim כתב: |  | בס"ד
לא רוצה לשמוע שידוכים, אני לא רוצה לראות גברים ולא רוצה לדבר עם בחורים, אני לא רוצה להתחתן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו עכשיו פרקתי קצת זה המקום היחיד שאני יכולה לצרוח את זה !!!!!
|
|

אני איתך!!
שנפתח קבוצת תמיכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 19:41 |
|
| |
תמיד אפשר וכדאי [לפחות לנסות] טיפול פסיכולוגי, לפני הצהרות כאלה מפחידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 20:19 |
|
| |
יחידה- מעריכה מאוד על ההשקעה והזיכרון שלך על ההודעות שלי שאני לא זוכרת אותם אבל למה לזרות מלח על הפצעים ??
פשוט וטוב- הלוואי שזה היה מתחיל ונגמר בפגישות מוצלחות ולא מוצלחות :( ומבחינתי זה או גברים או כלום אני לא עוברת למדרכה השנייה כל עוד אין לי משיכה לבנות :)
תותי- תפתחי קבוצה בווצאפ אני נרשמת!! למרות שאת שונאת קבוצות
מחפששלום- לא נסחפת בכלל...... מבחינתי לפרוק כאן זה כבר טיפול פסיכולוגי עצמאי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 20:39 |
|
| |
| rikim כתב: |  | יחידה- מעריכה מאוד על ההשקעה והזיכרון שלך על ההודעות שלי שאני לא זוכרת אותם אבל למה לזרות מלח על הפצעים ??
פשוט וטוב- הלוואי שזה היה מתחיל ונגמר בפגישות מוצלחות ולא מוצלחות :( ומבחינתי זה או גברים או כלום אני לא עוברת למדרכה השנייה כל עוד אין לי משיכה לבנות :)
תותי- תפתחי קבוצה בווצאפ אני נרשמת!! למרות שאת שונאת קבוצות
מחפששלום- לא נסחפת בכלל...... מבחינתי לפרוק כאן זה כבר טיפול פסיכולוגי עצמאי... |
|
קבוצה שתכלול אותך ואותי בלבד? אם כן, אני חושבת שאסכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 20:42 |
|
| |
מה הקשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 20:43 |
|
| |
שלום ריקי, עכשיו שעבר זמן, והכעס קצת פחת הייתי מציע לך במקום להאשים אנשים שאת לא יכולה לשנות, לבדוק אולי יש משהו בגישה שלך שאת יכולה לשנות- אולי הבחורים שאת פוגשת הם לא הבחור שאת מחפשת, ואולי גם הפוך.
ובטח שאת רוצה להתחתן, זה כיף, זה משלים ובעצם זה כל החיים..:) ובהצלחה והלוואי שזה יקרה לך בקרוב:)
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 21:16 |
|
| |
| rikim כתב: |  | | יחידה- מעריכה מאוד על ההשקעה והזיכרון שלך על ההודעות שלי שאני לא זוכרת אותם אבל למה לזרות מלח על הפצעים ?? |
|
לא נראה לי שהכרתי אז את האתר הזה בכלל, בדיוק חיפשתי אשכולות בנושא ונתקלתי בתגובה שלך מאז. ואני לא מבינה איזה מלח זריתי... אז כן, מובן שיש רגעי משבר כי כל מיני סיבות. כי הדבר הזה שקוראים אותו "גברים" גרם לך לצער או משו.. ואולי אפילו מעבר. אגב, וזה שהזכיר שם טיפול פסיכולוגי לא נסחף בכלל.. לא חושבת שיש מישי/ו שאין להם את הזמנים הקצת מייאשים האלו.. יהיה טוב, ויבוא הגבר שישנה את התדמית שנוצרה לך.. בקרוב, בע"ה.. בהצלחה ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 00:16 |
|
| |
| מעורר_שחר כתב: |  | יש באמירה הזאת "אני לא רוצה בחורים" משהו לא בריא.
הנפש שלנו בנויה לחפש קשר עם המין השני, אני לא אומר שחושבים על זה כל הזמן אבל בכל זאת צריך את זה...
מכל מקום זכותה של בחורה חרדית לא להתחתן. |
|
זה לא שאני לא רוצה בחורים אני פשוט רצה בחור אחד ויחיד !!!! להתבגר ולהזדקן ביחד וגם הוא רוצה אותי ....אבל.......... יש דברים שלא בידיים שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 00:19 |
|
| |
| מעורר_שחר כתב: |  | למה גברים - - - או - - - כלום?תשקיעי בקריירה, תלמדי הנדסה או רפואה, או אם אין לך ראש לזה תחליטי שאת עובדת קשה וחוסכת כמה שיותר כדי לממן טיול של חצי שנה באירופה וצפון אמריקה, או לממן רכב, או ניתוח פלסטי או דברים גדולים שתמיד חלמת עליהם, או תצטרפי לקבוצת ריצה ותחליטי שאת עושה את מרתון ירושלים הבא, או לא יודע מה.קל לרדת למצבי רוח קשים ולכעסים כשלא רוצים אותך. תנסי למצוא תחומי ענין אחרים שיכולים להלהיב אותך.
תוקן על ידי מעורר_שחר ב- 06/11/2013 20:50:14 |
|
כי אני לא בבנות כאופציה תודה על העצות אבל ב"ה אני משקיעה בקריירה. חחח הצחקת אותי על הניתוח פלסטי ובטח זה לא החלומות הגדולים שלי ........ אבל תודה על האכפתיות !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:23 |
|
| |
אממ.. אם חברה שלך מאכזבת אותך, ואת שונאת אותה. בגלל זה תשנאי את כל בנות המין האנושי???
למה כשזה נוגע לגברים את פוסלת את כולם בגלל אחד שניים או שלשה?!
תמשיכי לצאת לפגישות, מאל לך שהבחור הבא יהיה האחד והיחיד שלךך
וגם אם לא, תתפלאי... אבל אפשר להנות מעצם הפגישות גם אם בסוף לא יוצא מזה כלום. הכל תלוי בגישה.
אז תתחילי להנות משידוכים, יש בזה גם צדדים חיביים ויפים.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 10:30 |
|
| |
ריקי.... חיבוק ענק... אם זה האחד שלך, זה עוד יגיע בגדול... (על אף ולמרות) אם זה לא הוא, הם רק השליחים שבדרך, זמנים כאלה, הכי טוב להוריד את הראש ולתת לגל לעבור.. בהצלחה :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 10:53 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | | אם זה האחד שלך, זה עוד יגיע בגדול... (על אף ולמרות) |
|
אחד השקרים שאנשים מספרים לעצמם כדי להשקיט את המצפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 11:21 |
|
| |
אחד מהאמיתות שאנשים מאמינים אומרים לעצמם ולאחרים.
ישלי הרבה דוגמאות רלוונטיות, יעזור לך?
|
|
|
|
|