|
|
| נשלח ב-7/11/2013 00:25 |
|
| |
| avital11 כתב: |  | | rikim-
שואלת באמת, לא קובעת עובדות, ולא מחכה להודעות פרטיות... וגם לא קבלתי:)
אדם ה1
צודק בתשובתך!
tooti2
איאפשר להבין אותם. ואיאפשר בלעדיהם....:) |
|
צודקת. לעזאזל איתם. לעזאזל בלעדיהם.
(תותי, זה מספיק.. לא חייב tootii2)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 00:33 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | צריך להבין למה הגעת להבנה הזאת...
האם ניתן לשנות את המסקנה הזאת או צריך לשנות את הדרך
הרי שידוך זה דייט גם אם זה לא נעשה דרך שדכנית
את ממילא צריכה הרי להיפגש לפני... אז מה בדיוק מפריע לך ? |
|
מה זה קשור ההצגה בלבוש לפגישה עצמה שיכולה להקביל לדייט???????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 01:11 |
|
| |
אני עניתי על הדבר הראשון שרשמת שאת לא רוצה שידוכים... אז לא הבנתי בדיוק מה מפריע לך בשידוכים אז מפריעה לך ההצגה... אבל הצגות מסתבר שיש בכל חברה וכל חוג ואף אחד לא בדיוק מה שמציגים אותו או מה שהוא מציג את עצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 01:17 |
|
| |
[quote]אני עניתי על הדבר הראשון שרשמת שאת לא רוצה שידוכים... אז לא הבנתי בדיוק מה מפריע לך בשידוכים אז מפריעה לך ההצגה... אבל הצגות מסתבר שיש בכל חברה וכל חוג ואף אחד לא בדיוק מה שמציגים אותו או מה שהוא מציג את עצמו[/quote]
חכמה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 01:39 |
|
| |
בכלל לא!
אמרת את הדבר הנכון ביותר!! אנשים שחיים בהצגה יש בכל חוג ובכל מגזר ובכל מקום ובכל דרך.
כולנו משוגעים, אבל לפחות יש לנו גם את הסימן על המצח...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 01:47 |
|
| |
כמה דברים: א. אני לא בטוח שכל פוקר המתעטף באיצטלה של כובע וחליפה הוא צבוע. זוהי נורמת הלבוש בקהילותנו הקדושות ולא לכל אחד נעים להיות שונה. כשם שלא נעים להגיע לבית כנסת או לחתונה בלי כובע וחליפה, כי אתה בא להתערב ולא לבלוט. וגם בפגישות יש אספקט כזה.
ב. אני האחרון שיאמר לך לא להכיר בחורים בדרך שלך. רק באתי לומר שלדעתי אדם שלא הסביר לשדכנים בדיוק מה הוא מחפש, אין לו זכות להתלונן או להתייאש משידוכים. נכון שזה קצת לא נעים לחשוף בפני שדכנים/יות ארוכי חוטם את כל השטויות שלך, וגם אני אומר לעצמי לפעמים "בפגישה עם הבחורה אפתח הכל, אבל מה נפל אבד לי אצל השדכנית הזו שאני צריך לספר דברים אישיים". אני לא מכיר אותך או את מה שעברת, כך שההערה לא מכוונת אלייך אישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:05 |
|
| |
| avital11 כתב: |  | כשמגיעים להחלטה ששידוך זה לא הדרך....אז??................................והמבין/ה יבין/תבין
תוקן על ידי avital11 ב- 06/11/2013 23:44:30 |
|
מנסים בדרכים אחרות. (זה גם עוזר להבין למה שידוך זה יותר דרך מהן..) ואם מפריע לך המשחק של הכובע והחליפה (שמה כזה נורא בבחור שלכבודך מתאמץ יותר? ) אז לדעתי בקשרים אחרים הצביעות חוגגת.. ע"ע קשר וירטואלי למשל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:13 |
|
| |
איך לבוא עם כובע וחליפה למרות שאתה רחוק מהעולם הזה מעיד על כבוד או מאמץ? זה כמו שחילוני יבוא לדייט עם מדי הצבא שלו מהטירונות בגולני למרות שהוא סיים לשרת לפני כמה שנים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:16 |
|
| |
אדם זה כמו מילואימניק שיבוא עם מדים לבנים לטקס יום הזכרון... יש בזה משהו מכבד!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:22 |
|
| |
| די88 כתב: |  | אדם זה כמו מילואימניק שיבוא עם מדים לבנים לטקס יום הזכרון... יש בזה משהו מכבד!!! |
|
כי זה יום הזיכרון לחללי צה"ל.. אם הוא יבוא במדים האלה ליום הזיכרון ליצחק רבין זה לא קשור... אולי יש מעין הסכמה שבשתיקה ש"אמנם אני לא רוצה מישהו שילמד ואני אעבוד ואטפל בבית אבל פאדיחה לומר את זה במיוחד שהחברות שלי התחתנו עם בני תורה אז נשתדך עם "בחור ישיבה" למרות שברגע שהוא מגיע לבית הוא זורק את הבגדים האלה חזרה לבוידעם..." (רק שחצי מהחברות שלה שהתחתנו עם בחורי ישיבות לא אמרו לה שגם הם כאלה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:23 |
|
| |
אם לגמרי רחוק מהעולם אז באמת אין קשר, ובדר"כ זה יתנדף אחרי פגישה- שתיים.
תני לו ת'אופציה להרגיש נוח איתך...
ואגב, אני חושבת שהדבר הזה נוצר דווקא בגלל הבעיתיות של הצד הנשי. שבנות ברמה מאוד נמוכה רוחנית, לא מתפשרות על רמה חיצונית של רושישיבע. הבנים האלה קלטו שאם הם לא רוצים לשמוע את ה-לא מבחורות בדיוק ברמה שלהם, הם חייבים להציג קצת...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 07/11/2013 02:23:59
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:28 |
|
| |
מזתומרת "באמת רחוק מהעולם"? אני לא נביא אבל ניקית שנמצאת פה כמה שנים מן הסתם לא יוצאת עם בחורים בני 22, ואלה שעברו את הגיל הזה מזמן הם לכל היותר "מחתימים כרטיס' אם רגלם דורכת בישיבה בכלל.... (חוץ מאשר בביקורות של הצבא) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:33 |
|
| |
שידוכים זה הצגות מכל הכיוונים. לפחות עד לרגע שיש הרגשה נוחה ופתיחות מסויימת בין הבחור והבחורה.
אני בטוח שגם את מציגה את עצמך קצת שונה בפגישה הראשונה. אז תתחילי לבחון בחורים רק מפגישה שלישית, אולי תגלי דברים חדשים.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 02:33 |
|
| |
זותומרת בחור שקונה כובע וחליפה רק לכבוד ה"שידוכים" ובין מדוייטת למדוייטת הוא צריך לנקות אבק.. P= נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|