| נשלח ב-7/11/2013 23:32 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | לענ"ד תמונה לא אומרת כלום.. מה הבעיה לחפש תמונה יפה ולשלוח?
ואם בתמונה הזו אין עניים כחולות ??????? סווווווו????????? |
|
זה לא קשור לפגישה או לתמונה, כל אחד עם מה שחשוב לו. אם הוא מחפש חכליליית עיניים הוא יראה את האמת בפגישה. תמונה חוסכת זמן ומאמץ נפשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2013 08:12 |
|
| |
[quote]לענ"ד תמונה לא אומרת כלום.. מה הבעיה לחפש תמונה יפה ולשלוח?
ואם בתמונה הזו אין עניים כחולות ??????? סווווווו?????????
זה לא קשור לפגישה או לתמונה, כל אחד עם מה שחשוב לו. אם הוא מחפש חכליליית עיניים הוא יראה את האמת בפגישה. תמונה חוסכת זמן ומאמץ נפשי.[/quote]
לעניות דעתי אם הוא מוריד שבגלל שלבחורה היפה בתמונה אין עניים כחולות או שיער בלונדיני הוא מפספס את הדבר האמיתי....
והכי מטופש שזה על פי תמונה
אולי בשבילכם זה מאמץ נפשי להפגש
בשבילי לא.
וד"א יתכן וימצא את הבלונדה שביקש ..
אבל היא תראה לו מה הדרישות של אשה בלונדינית בבית
במילה אחת
ש-ליטהה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2013 08:15 |
|
| |
למה בחורים לא מחשיבים קצת את האופי ???????
אתם לא יודעים שלבנות יפות יותר מהסטנדרט יש דרישות מאוד גדולות ????
יש לכם מושג מה זה לחיות עם אשה שצועקת כל היום...
ולוקחת ולוקחת ואף פעם לא מספיק לה .....
שמרוקנת לבעלה את הכיס ומכניסה אותו לחובות בשביל לתחזק את המלתחה שלה ?????
יש לכם מושג איזה קרות הן יכולות להיות ?
ולפעמים מאוד לא מרחמות על הבעל כשהוא צריך את שלו ????
עד כמה היופי מסנוור אתכם.????
מכירה בחור שכל היום בוכה.
כי הוא לקח אשה יפה
אבל מאוד מאוד קשה לספק את כל הרצונות שלה
החכם- עיניו בראשו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2013 08:28 |
|
| |
צודק ת. גברים, תתעוררו, רק בחורות מכוערות ושמנות הן ה-שוות. יפות או רזות יעשו לכם ת'מוות... לא מבינה מה הסיפור של בחור לחפש אחת שנראית טוב. כאילו מה? אתה מתחתן איתה או עם איך שהיא נראית? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2013 11:43 |
|
| |
טוב, עכשיו אני מבינה למה אני רווקה.
בגלל הבלונד!!!!!
בלי נדר, ביום ראשון טקס צביעת השיער!
אוי ואבוי לי. למה לא ידעתי את כל זה לפני כן?!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2013 14:44 |
|
| |
עברתי חוויה כזאת, של בחורה שפסלה אותי על פי תמונה, אפילו פעמיים. זה לא נעים, אבל ממשיכים הלאה. אני לא מתלונן על זה, כי גם לי חשובה החיצוניות של הבחורה, אבל חשוב שתביני, שזה לא רק מהצד של הגברים.. אני מאמין שתבוא הבחורה שתרצה אותי ואני אותה, והמשיכה בינינו תהיה גם לחיצוניות שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 18:45 |
|
| |
טוב, אז מנסיוני- אני לא ניפגשת בלי תמונה, ואם אפשר- גם שיחת טלפון. אין לכם מושג כמה עוגמת נפש זה חוסך.. מומלץ בחום- לליברליים שביננו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 20:42 |
|
| |
לא להפגש בלי תמונה, לא להפגש בלי טלפון, זה צעד ראשון לרווקות נצחית. עצם הנישואין זה מתיחת היכולות, ללמוד איך להתגמש, ללמוד איך לחיות עם בן זוג שיש לו רצונות שונים ואפילו מנוגדים לשלנו. ככל שאנחנו הופכים ליותר מקובעים, כך אנחנו פחות מותחים את עצמנו, וכך במשך הזמן אנו מאבדים לאט אבל בטוח את היכולת להתחתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 21:39 |
|
| |
אותי פסלו פעם על סמך תמונה. לא עניתי על דרישות ההיקפים של הבחור. אמרתי ב"ה על שהשם מרחיק ממני בחורים ברמה רוחנית ירודה. המשכתי הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 23:31 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | לא להפגש בלי תמונה, לא להפגש בלי טלפון, זה צעד ראשון לרווקות נצחית. עצם הנישואין זה מתיחת היכולות, ללמוד איך להתגמש, ללמוד איך לחיות עם בן זוג שיש לו רצונות שונים ואפילו מנוגדים לשלנו. ככל שאנחנו הופכים ליותר מקובעים, כך אנחנו פחות מותחים את עצמנו, וכך במשך הזמן אנו מאבדים לאט אבל בטוח את היכולת להתחתן. |
|
כל כך לא מסכימה,
היו הרבה מקרים שהגעתי לפגישה ואני פשוט יושבת ובוהה בבחור שיושב מולי.
דוגמא קטנה, רדידות. לא יכולה לשאת את זה ואפשר לגלות את זה בשיחת טלפון.
מעולם לא חיפשתי העתק תבניתי לי. לא כיף, משעמם וחסר טעם.
מחפשת מישו שיענה על דרישות מינמאליות.
לדעתי- אין שום קשר בין "מתיחת העצמי" לבין סינון ראשוני.
ולא, אני לא רווקה מזדקנת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 23:44 |
|
| |
גם בחור רדוד יש הרבה מה ללמוד ממנו, כך שכל פגישה יכולה להפוך לחוויה חיובית של למידה והתכוננות למפגש החשוב מכולם. בכל מקרה, ככל שאנחנו מגבילים את עצמנו יותר, כך יותר קשה לנו לצאת מהמסגרת כשדרוש. והגבלה עצמית מתחילה עם דברים קטנים בלתי משמועתיים, ולאט לאט זה מתפשט עד שאנו יוצרים לעצמנו מסגרת נוקשה שאנו לא יכולים להפתר ממנו, גם אם רוצים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 00:02 |
|
| |
לא זהיתי באופי שלי "אי קבלת השונה", הפוך אני מחפשת את השונה, המוזר, הלא מהעדר. מסכימה עם זה שלא צריך להיות קטנוניים, ודווקא אני מאוד לוקחת כל פגישה כערב נחמד, לשמוע סיפורים, להכיר עוד בנדם. לא חושבת שאני לא יוצאת מהמסגרת.
ולגבי רדידות- דעתך. דעתי שונה. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 00:47 |
|
| |
"מחפשת את השונה, המוזר, הלא מהעדר..." מילים מוכרות כל כך... נחכה שהוא יגיע, ואז נראה אותך... :)
אז לדעתך, אם את נפגשת עם אדם רדוד, אי אפשר לצאת עם שום תובנה מעניינת? הבנתי אותך נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 12:19 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | אותי פסלו פעם על סמך תמונה. לא עניתי על דרישות ההיקפים של הבחור. אמרתי ב"ה על שהשם מרחיק ממני בחורים ברמה רוחנית ירודה. המשכתי הלאה. |
| מה הקשר לרמה הרוחנית של הבחור, יש המון בחורים עם רמה רוחנית טובה וטעם טוב עוד יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 13:35 |
|
| |
חיפוש מציאת חן אין בו שום "רמה רוחנית ירודה".
שטויות שלכם!
|
|
|
|
|