בית פורומים שידוכי חרדים

שלילי עפי תמונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2013 15:20 לינק ישיר 

מתמזגת כתב:
לענ"ד תמונה לא אומרת כלום..מה הבעיה לחפש תמונה יפה ולשלוח? ואם בתמונה הזו אין עניים כחולות ??????? סווווווו?????????
מעולם לא שמעתי על בחור שמחפש רק בחורה עם עינים כחולות.  
ומה קשור עינים כחולות ליופי? (אופי? התאמה?..) 

תוקן על ידי שטויעס ב- 10/11/2013 15:22:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 15:42 לינק ישיר 

הנה בחור שמחפש דוקא עינים כחולות: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3024337&forum_id=17053

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 15:47 לינק ישיר 

חח... זה טרול שמחפש תשומת לב...
אף פעם לא שאלת את עצמך איך הוא צץ אחרי כמעט 4 שנים, עם סיפור חיים מורכב ואשכול "איך גורמים לבחורה שתענה בתיבה הפרטית?".. ותגובות ממן דא הנ"ל.. אם זה לא טרול שניכס את הניק לעצמו באיזשהו דרך? ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 16:33 לינק ישיר 

ואם הוא טרול אסור לו לרצות בחורה כחולת עיניים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2013 20:38 לינק ישיר 

מתמזגת את צריכה עזרה??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2013 15:35 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
חיפוש מציאת חן אין בו שום "רמה רוחנית ירודה". 

שטויות שלכם!

את יכולה לצעוק "שטויות" עד מחר. בחור שפוסל בחורה ממש לא שמנה אבל לא שחיפית ואף מודה שהיא "יפה"  כי הוא "רוצה מותניים ממש צרים" זה בחור ברמה רוחנית ירודה. במקרה זמן לא רב אחרי זה מסתבר שעזב את המסגרת התורנית שהיה בה וטס לאמסטרדם לזמן לא ידוע.

ואומר שוב - ב"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2013 15:54 לינק ישיר 

בס"ד
בכ"ז זה פוגע...פעם אחת יצא לי שבחור שמן ומכוער שהציעו לי פסל אותי,אחרי שראה את התמונה...
דווקא הוא המכוער פוסל אותי?שאף אחד לא פסל אותי על תמונה...
לדעתי העניין של התמונות זה דרך לא טובה...אולי רק הבחורות צריכות לקבל תמונה אך לא הגבר.
למה?כי אישה פגיעה יותר אם יפסול על מראה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/11/2013 13:56 לינק ישיר 

השיבני כתב:
חיפוש מציאת חן אין בו שום "רמה רוחנית ירודה". שטויות שלכם!את יכולה לצעוק "שטויות" עד מחר. בחור שפוסל בחורה ממש לא שמנה אבל לא שחיפית ואף מודה שהיא "יפה"  כי הוא "רוצה מותניים ממש צרים" זה בחור ברמה רוחנית ירודה. במקרה זמן לא רב אחרי זה מסתבר שעזב את המסגרת התורנית שהיה בה וטס לאמסטרדם לזמן לא ידוע.ואומר שוב - ב"ה!
חח זה מה שהוא ענה לך? חח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2013 10:15 לינק ישיר 

הרגשה נפלאה. חסכה לי פגישה מיותרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2013 11:28 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד
בכ"ז זה פוגע...פעם אחת יצא לי שבחור שמן ומכוער שהציעו לי פסל אותי,אחרי שראה את התמונה...
לדעתי העניין של התמונות זה דרך לא טובה...אולי רק הבחורות צריכות לקבל תמונה אך לא הגבר.

מה פוגע בזה? בגלל שהוא מכוער ושמן זה הכי לא פוגע...

יש כאלה שלא רוצים משהי שתעלה עליהם בכלום, אחת שכמה דרגות מעליו מלחיצה אותו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2013 12:31 לינק ישיר 

השיבני כתב:

שטויות שלכם!

את יכולה לצעוק "שטויות" עד מחר. בחור שפוסל בחורה ממש לא שמנה אבל לא שחיפית ואף מודה שהיא "יפה"  כי הוא "רוצה מותניים ממש צרים" זה בחור ברמה רוחנית ירודה. במקרה זמן לא רב אחרי זה מסתבר שעזב את המסגרת התורנית שהיה בה וטס לאמסטרדם לזמן לא ידוע.

ואומר שוב - ב"ה!
זה אולי קצת מנחם לומר שהוא עם רמה רוחנית פחותה אבל לא כולם כאלה וברור שיש המון בחורים ברמה רוחנית גבוהה ביותר שמעניין אותם היופי של הבחורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2013 11:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

זה באמת לא צחוק - כשאומרים לבחורה שהיא לא יפה .
תקעת לה חץ בלב. זה כל המהות שלה היא נולדה עם רצון להיות הכי יפה בעולם וההערה הזו -את לא יפה - זה משתק.

זה כמו להגיד על גבר שהוא לא מסוגל להיות גבר. שחסר לו רגל . שהוא לא מסוגל לנהוג . שהוא הומו .??  לא . זה כמו לומר לגבר שחסר לו רגל  ככה שאומרים לבחורה לא יפה - זה כאילו לקחת ממנה איבר אחד מהגוף

אז  אולי תחשבו טוב טוב לפני שאתם אומרים לבחורה מכוערת ???  אולי היא לא מכוערת ???? אולי אתם סתם רעים ??

תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 11:28:29

תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 11:29:13

תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 11:30:00

תוקן על ידי מתמזגת ב- 15/12/2013 11:30:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2013 11:27 לינק ישיר 

השיבני כתב:

שטויות שלכם!

ואומר שוב - ב"ה!

נכון ! נכון ! נכון !!!!!   בדיוק על זה אני מדברת !!!!  בתמונה מופיעה בחורה יפה והבחור אומר לא  כי זו לא נראית לו בר רפאלי !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2013 11:28 לינק ישיר 

ווגם אני לא מבינה מה יש במותניים ממש צרים ??? רק זה כל מה שיש בבחורה ??????????? אאהההההה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2013 11:33 לינק ישיר 

מנחמחיים כתב:

שטויות שלכם!

ואומר שוב - ב"ה!זה אולי קצת מנחם לומר שהוא עם רמה רוחנית פחותה אבל לא כולם כאלה וברור שיש המון בחורים ברמה רוחנית גבוהה ביותר שמעניין אותם היופי של הבחורה.

זה הכי הורג..... והם מצטטים בהצדקות שגם הקב"ה אמר : "אין אשה אלא ליופי"  .... תגידו לי חתיכת פסיכים ?? אתם חושבים שהקב"ה היה כותב משהו בתורה נגד הבריאה החשובה והמיוחדת  - האשה ??????

נראה לכם שהקב"ה ירצה להתקיל אותה שתפול על הפרצוף כל החיים בגלל שאתם חושבים שככה צריך לפרש את הפסוק הזה ???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שלילי עפי תמונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.