|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:04 |
|
| |
אני מאחל לכולם אריכות ימים ושנים. אבל אין איזה הבטחה שהגדולים יחיו בבריאות נפש וגוף עד גיל מאה. תוחלת החיים כיום עומדת על בערך גיל שמונים...
אבל בס''ה הגדרת טוב. שהקבוצה תתחלק לשלוש. ירושלמים שילכו אחרי ר' עזריאל פונוביצערס שילכו אחרי ר' אשר. ורמ''ג שבונה לעצמו מעמד נפרד.
בהצלחה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:07 |
|
| |
זוזובסקי, תוחלת החיים היא נתון סטטיסטי הכולל את כל האנשים שיצאו לאוויר העולם. אבל תוחלת החיים הממוצעת של כל האנשים שבאו, נניח לגיל 70, גבוהה מ80.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:12 |
|
| |
ידוע המעשה על ר' שמואל סלנט שחיפש מי שימלא את מקומו כרבה של ירושלים אחרי פטירתו, עד שהוא מצא את האדר"ת והביא אותו מליטא לירושלים. ובסוף האדר"ת נפטר לפניו, ור' שמואל האריך ימים ושימש כרבה של ירושלים עוד כמה שנים טובות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:14 |
|
| |
אני מאחל לכולם שיחיו בשיבה טובה עד שיבוא שילה בב''א.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2013 15:23 |
|
| |
אויויוי,
קיבלתי מידע שבבן זכאי 30 מאוד מאוד כועסים עליך על כך שהגדרת את ר"ש מרקוביץ "עסקן רבני"ואפילו בסוגריים שפירגנת לרב"ש דויטש שזה רק "תדמיתית",אבל באמת הוא כן ת"ח, לא פירגנת לרש"מ כלום
!!!
היזהר! אם יעלו לך על הניק ,כעונש יכניסו לך לחדר בחור צו"ל משיעור א בקומותיים
!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 11:17 |
|
| |
אשכול מופת למורשת הרב שך, מה "הסימנים" לגדול הדור עיסוק פוליטי, מינויים ,,,,, אף אחד כבר לא מדבר על גאון הדור, פוסק הדור,[אני מניח שאין כאלה כולם פחות אות יותר שווים זילות מוחלטת של התואר] אפילו עיתון וזקן לבן כבר לא פונקציה יש את זה להרבה רבנים [הפלס המבשר] זה שהגראי"ל גבאי צדקה גם לא עומד כבר לזכותו, יש כנראה הרבה כאלה, תשאלו את חסידי הרב איפרגן.
מה שאני לא מבין אצל חסידי שני הצדדים, חצר איבן שפרוט וחזו"א למה הם רבים על התואר עיזה עיוורת של חז"ל??? הגריז תיאר את ירידת הדורות, אבי הגר"ח ראה שלושים שנה קדימה אני רואה לפחות מה שמול עיני, יוצא שהרב שך אפילו את מה שמול עיניו לא ראה[הוא באמת חזר בו על הקמת ש"ס]
עכשיו אנחנו כנראה עומדים בגדולים כאלה שלא רואים שלושים שנה אחורה, לא מסוגלים ללמוד מהטעויות של תשמ"ט.......
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 14:17 |
|
| |
מה שברור לסיכום האשכול הוא שמה שהיה לא יהיה! וכל פלג יתחלק לתתי תתי פלגים ונהרא נהרא ופשטיה ובא לציון גואל! ואולי בבוא העת נלמד לחיות יחד בשלום ובשלווה כי הדמיון והמאחד בינינו גדול על המפריד...!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 14:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 14:35 |
|
| |
לפעמים טוב לחיות קצת באשליות...
תוקן על ידי נכבדות ב- 21/11/2013 14:35:48
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2013 14:36 |
|
| |
| דברוני כתב: |  | אשכול מופת למורשת הרב שך, מה "הסימנים" לגדול הדור עיסוק פוליטי, מינויים ,,,,, אף אחד כבר לא מדבר על גאון הדור, פוסק הדור,[אני מניח שאין כאלה כולם פחות אות יותר שווים זילות מוחלטת של התואר] אפילו עיתון וזקן לבן כבר לא פונקציה יש את זה להרבה רבנים [הפלס המבשר] זה שהגראי"ל גבאי צדקה גם לא עומד כבר לזכותו, יש כנראה הרבה כאלה, תשאלו את חסידי הרב איפרגן.
מה שאני לא מבין אצל חסידי שני הצדדים, חצר איבן שפרוט וחזו"א למה הם רבים על התואר עיזה עיוורת של חז"ל??? הגריז תיאר את ירידת הדורות, אבי הגר"ח ראה שלושים שנה קדימה אני רואה לפחות מה שמול עיני, יוצא שהרב שך אפילו את מה שמול עיניו לא ראה[הוא באמת חזר בו על הקמת ש"ס]
עכשיו אנחנו כנראה עומדים בגדולים כאלה שלא רואים שלושים שנה אחורה, לא מסוגלים ללמוד מהטעויות של תשמ"ט....... |
|
צודק. אכן מן הראוי שהרב שטיינמן יכריז על עצמו כמשיח, וכך לא יהיה צורך בממשיך. חיים קלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 23:12 |
|
| |
נכבדות זה הרי היה ברור לכולם שאי אפשר להכתיב גדול הדור בכוח, בברוטליות,[ הגרד"ל הגרא"י סולביציק]. אבל המחיר ששילמו ואנחנו משלמים עדיין הוא בלתי נסבל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 23:40 |
|
| |
אני תוהה מדוע לדעתו של דברוני עמלים כל כך בגור ליירט את ר' שאול מן הדרך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 23:42 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | | ומלבדם מורינו ורבינו הגאון האדיר ר' אשר דויטש המוערך בציבור כולו כאדם שמצד אחד כולו תורה ולא שם לב מה מכניס לקלפי, ומצד שני משופשף יותר מכל העסקנים הכושלים של דגל ביחד |
|
רק שני צדדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2013 23:49 |
|
| |
| דברוני כתב: |  | נכבדות זה הרי היה ברור לכולם שאי אפשר להכתיב גדול הדור בכוח, בברוטליות,[ הגרד"ל הגרא"י סולביציק]. אבל המחיר ששילמו ואנחנו משלמים עדיין הוא בלתי נסבל!!! |
|
לא הבנתי... מי כפה על מי ומתי??? ומה הקשר לרא"י ולרד"ל? הסבר בקשה!!!
תוקן על ידי נכבדות ב- 23/11/2013 23:50:21
תוקן על ידי נכבדות ב- 23/11/2013 23:51:39
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 15:59 |
|
| |
בעיתון 'משפחה' היום כתבת פרופיל ענקית על הרב הירש, היורש שהוטל אל לב הנהגת הציבור והכותרת - "הלכה כבית הלל"...
האם יש כאן שיתוף פעולה בקידום האינטרסים המשותפים???
תוקן על ידי נכבדות ב- 28/11/2013 16:02:53
|
|
|
|
|