בית פורומים שידוכי חרדים

מה הבחורה הכי רוצה בבחור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2013 13:12 לינק ישיר 

כשאני אומרת שאני לא חוששת, אני מתכוונת לזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:17 לינק ישיר 

ומה עם עכבר או עכברוש? ועכשיו יותר ברצינות, יש המון מקרים שאשה צריכה להרגיש מוגנת. אם זה כשהיא הולכת לבד בלילה, אם זה כשהיא צריכה לעמוד מול הבוס שלה והיא צריכה תמיכה, אם זה כשהיא חושבת על קריירה חדשה וכיוצא. במקרים כאלו, היא מאד זקוקה לגבר שיתמוך בה וירגיע אותה שהכל יהיה בסדר, ושהוא תמיד לצדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:25 לינק ישיר 

זה כיף שהגבר שלי תומך בי, ומרגיז ביותר שלא.
כנ"ל גם גבר צריך תמיכה.  (מול בוס? מה היא ילדה קטנה שלא יודעת להסתדר לבד? )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:28 לינק ישיר 

אכן גבר צריך תמיכה, אבל אשה צריכה הגנה! בשביל אשה, הגנה זה הנתון הכי חשוב כשהיא שוקלת להתחתן, בשביל גבר, תמיכה זה דבר מאד חשוב גם, אבל יותר חשוב למשל אהבה.

(אשה שבאה מבית טוב, אז הגנה פחות חשובה לה, כי למעשה היא כבר מוגנת מההורים. אבל תכלית, כשאשה לבד, הנתון הכי חשוב לנישואין, זו בטיחות והגנה ולא אהבה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:33 לינק ישיר 

אין לי מושג על מה אתה מדבר . אולי שתינו הגענו מפלנטה אחרת.

(אז אם אני גרה לבד? אז? אפשר לשים מעגל סגור..אבטחה.. מה יעזור לי שהוא שם? אולי שיפיג את הבדידות.. אבל הגנה? נו נו..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:45 לינק ישיר 

אז אם את הולכת לבד בלילה במקום חשוך, את לא היית רוצה גבר לצידך? אולי אתה בכלל בן ומתחזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:46 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
אין לי מושג על מה אתה מדבר . אולי שתינו הגענו מפלנטה אחרת.

(אז אם אני גרה לבד? אז? אפשר לשים מעגל סגור..אבטחה.. מה יעזור לי שהוא שם? אולי שיפיג את הבדידות.. אבל הגנה? נו נו..)
את גרה בדיור מוגן?
בת כמה את?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:51 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
אז אם את הולכת לבד בלילה במקום חשוך, את לא היית רוצה גבר לצידך? אולי אתה בכלל בן ומתחזה?

ברור שתמיד טובים השניים מן האחד...אבל אף פעם לא חשבתי להתחתן כדי שיגנו עלי...אני חושבת שה' כבר מגן עלי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/11/2013 13:56 לינק ישיר 

הנה הרשימה שלך שכתבת בעמוד הקודם. שימי לב לפרט האחרון, ושימי לב איך שכתבת אותו!

בס"ד
מה אני הכי רוצה?גבר אכפתי-לב זהב,חיוך מתוק,יר"ש,שאיפות רוחניות,מראה נאה שימשוך אותי,מידות טובות,
והמון אהבהורומנטיקה...(שיהיה מעריך,מפרגן,מכבד)וכמובן מפרנס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:57 לינק ישיר 

ברחוב חשוך באמצע הלילה? זה לא זמן טוב לאישה להסתובב, אנסים לצערינו מסתובבים בכל מקום...... (וגם לזה יש פתרונות טכנולוגיים :) ) 

מנחמחיים אני לא בשביל התבדחויות והתפרשנויות "מצחיקות"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 13:58 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

בס"ד
מה אני הכי רוצה?גבר אכפתי-לב זהב,חיוך מתוק,יר"ש,שאיפות רוחניות,מראה נאה שימשוך אותי,מידות טובות,

יותר נוח לה שהוא מפרנס. כחלק משותפות בנישואים..אבל זו לא הגנה.. היא יכולה גם לפרנס לבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 14:04 לינק ישיר 

אני לא דיברתי איתך, דברתי עם חייכנית, שהיא לא חושבת על הגנה, אבל כן חשבה על בעל מפרנס, שזה בערך אותו דבר.

את צודקת שישנם נשים שלא זקוקות לבעל מפרנס, וגם לא מפחדות מג'וקים, וגם יש להם אמצעי הגנה נגד כל מיני מרעין בישין. ובהתאם לכך שהן לא זקוקות לגברים, רבות מהן אינן מתחתנות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 14:09 לינק ישיר 

זה לא בערך אותו דבר. מה שבאתי להוכיח לך שתרוץ ה"הגנה" הוא בולשיט. 
מה שאישה צריכה זה אהבה. הכלה, שותף, הקשבה. כימיה וכו וכו. לזה היא זקוקה לגבר. 
לא להגנה.
אולי זה נחמד שיש. אבל זה לא בגלל זה היא מתחתנת. נקודה.

ותפסיק לאיים בכל סוף משפט שלך : " רבות מהן לא מתחתנות ולא תתחתנה לעולם" הבנו אותך כבר. :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 14:16 לינק ישיר 

הבנו שאת רוצה זוגיות המבוססת על שותפות מלאה, וברגע שאת מזהה משהו שמורה על אי שויון, במקרה זה שהגבר מגין והאשה מוגנת, זה גורם לך לאבד שווי משקל. לא נורא, תתיישבי, תשתי משהו קר, תנשמי עמוק, זה יעבור לך. :)

(אם הייתי אדם רע הייתי מאחל לך למצוא בעל שלא יגן עלייך, אבל מכיון שאני משתדל להיות טוב, אז אני מאחל לך בעל שיגן עלייך מבלי שתהיי מודעת לזה, וכך לא תרגישי שחס ושלום אין פה שויון.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 14:29 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

בס"ד

אכן..חשוב לי להרגיש שהוא אחראי על זה...כי אני חושבת שאישה צריכה מספיק סובלת מהריון ולידה..והיא לא צריכה עוד לחץ בנושא...אך כמובן שאני גם רוצה לפרנס אך רק לעזור...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה הבחורה הכי רוצה בבחור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.