בית פורומים ספרים וסופרים

האם מכון תורה שלמה של הרב כשר נסגר? היכן מוכרים ספרי המכון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2013 17:49 לינק ישיר 
האם מכון תורה שלמה של הרב כשר נסגר? היכן מוכרים ספרי המכון?

אני רואה שקם מכון תורה שלמה אחר (? או בניקוד אחר) כולל בחב"ד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2013 20:07 לינק ישיר 

בזמנו בני תורה מכרו את הספרים, אך כיון שגם בנו של הרמ"מ כשר נפטר, שנתיים אחריו, כנראה שאין במשפחה מי שיטפל בהוצאה. נשמח אם מאן דהו ירים את הכפפה, יש שם כמה פרויקטים לסגור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2013 06:17 לינק ישיר 

egrosss כתב:
בזמנו בני תורה מכרו את הספרים, אך כיון שגם בנו של הרמ"מ כשר נפטר, שנתיים אחריו, כנראה שאין במשפחה מי שיטפל בהוצאה. נשמח אם מאן דהו ירים את הכפפה, יש שם כמה פרויקטים לסגור

עד כמה שאני זוכר, הבן ר' משה שלמה ז"ל נפטר כשלושה חודשים בלבד אחרי אביו. לאחר מכן במשך שנים אחדות טיפלו נכדים (משפ' בלכרוביץ) בענייני המכון. זכיתי לבקר בזמנו אצל האב והבן עשרות פעמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2013 12:39 לינק ישיר 

לכאורה המכון קיים, הרי לפני שנתיים יצא תורה שלמה על שיר השירים.
לגבי כתבי הרוגוצ'ובי, לפי הידוע לי הם הוחזרו למשפחת הרב ישראל אלתר ספרן-פוקס הי"ד, וכעת מחכים בתור לסריקה בספריה הלאומית (מה שידוע לי: גליונות של כל הבבלי והירושלמי, רמב"ם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2013 00:19 לינק ישיר 

יש מישהו בקרית ספר שמכר בעבר את הספרים במחיר ממש מוזל, אמרו שהוא נכד שלו, אולי זה מישהו ממשפחת בלכרוביץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2013 00:02 לינק ישיר 

יש בכלל תורה שלימה על דברים?
לכה"פ בכת"י או בהצהרות?

הכל תלוי במזל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2013 06:41 לינק ישיר 

מן הסתם יש כרטסת. אולי מוטב היה להפסיק אחרי שמיני ולא להמשיך במתכונת המצומצמת ללא ביאורים ומילואים, וללא חז"ל משוקעים בראשונים וכו'. אומנם יש החל מספר במדבר פנינה יקרה מאוד: תרגום ירושלמי השלם כ"י רומא, שלא יסולא בפז. כרך כ"ד מוקדש לכך (כרך ל"ה אינו עוצמתי כמו כרך כ"ד).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > האם מכון תורה שלמה של הרב כשר נסגר? היכן מוכרים ספרי המכון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext