בית פורומים יד בנימין

תודה רבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/11/2013 22:05 לינק ישיר 
תודה רבה

תודה רבה לכל החותמים למען הגשת הרשימה ולכל מי שרצה ולא הספיק 
השלמתי את המכסה עם קצת רזרבה.

בשבוע הבא ביום חמישי מגישים את הרשימות .
כדי להקל וכדי שיזכרו את שם הרשימה אני מתכוון לקרוא לרשימה שלי "איציק בלוי"
ולהגיש את עצמי כמעומד יחיד מטעם הרשימה כדי לתת לאחרים המאמינים בדרכם את הזכות והחופש להיבחר.

הבחירות למועצה הם כמו כל בחירות אחרות במדינת ישראל, באם יהיה מועמד נוסף לראשות המועצה, הפתק לראש הראשות יהיה בצבע צהוב
באם לא, לא יהיו בחירות לראשות המועצה וראש המועצה אלי אסקוזידו יבחר שוב.
רשימות המתמודדים לחברות במועצה ישתמשו בפתק בצבע לבן עם אותיות הסיעה שיבחרו בעת הגשת הרשימות ושם הרשימה שבמקרה שלי
תקרא "איציק בלוי".

חישוב תוצאות הבחירות ביד בנימין נעשה בצורה הבאה, לוקחים את מספר הקולות הכשרים שהצביעו בפועל, מחלקים בשלוש ועפ"י התוצאה נותנים את המנדט הראשון לקבוצה שקיבלה את הכי הרבה קולות, את המנדט השני לקבוצה שנשאר לה הכי הרבה קולות לאחר החלוקה הראשונית וכנ"ל במנדט השלישי.
באם אזכה בשני מנדטים  עפ"י החוק במועצות האזוריות בלבד, על שר הפנים להתייעץ בחבורה הטובה שחתמה לי על הגשת המועמדות ולכן השתדלתי להחתים מכל קבוצות התושבים.

חברות במועצה היא ללא שכר ואני מתמודד בגלל שחשובה לי איכות חיי והסביבה שבה אני גר, אני לא מתכוון להוציא כספים על ההתמודדות, לא אפרסם שום מודעה בתשלום ולא שלטי רחוב בתשלום, את מצעי אני מתכוון לפרסם בע"ה בפורום יד בנימין שבגוגל ובפורום שלי המפורסם בפורומים של "בחדרי חרדים" הפורום נקרא "יד בנימין" ובו אני מפרסם כבר כשבע שנים את כל העשייה שלי למען איכות חיי ואיכות תושבי יד בנימין הכתובת של הפורום זה www.yadb.info
האימייל שלי לכל שאלה [email protected]
הטלפון הסלולרי 054-7602018
(החיים הפרטיים בביתי מתחילים ב 10 בלילה, נא לא להתקשר לאחר שעה זו)

נ.ב.
אשמח מאוד אם מישהו יסכים לתרגם את דבריי לאנגלית

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > תודה רבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext