|
|
| נשלח ב-26/11/2013 19:31 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | רשימה מפורטת!! צריך להגיש אותה לירחמיאל:)
|
|
חחחחחחחחחחחחחחח-לגמרי תמרורית! 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 22:46 |
|
| |
אוקי, כדי לא להיות נדושה, אני לא כתוב שאין לי א... טוב,נו, התכוונתי לזמן... ;) אז סורי.לא קראתי את דעותיכם. אגיב באופן ענייני על השאלות.
1.כבר כתבתי כאן באחד האשכולות שהקטע האהוב עלי הוא בשיר "כל ישראל" באנגלית (מיאמי 26)
אין ספק, שהדגמון של שאול,גרם לי להגיע לבחירה פטאלית שכזו.
2.כבר המון זמן לא צפיתי בהופעות הישנות. מה שאני זוכרת מהן, זה הסדר,הסולידיות והרוגע. מובן, שלשינוי במוזיקה ובלחנים יש השפעה על הקצב והתנועה של הילדים.כך שהיום, ברב השירים הכוריאוגרפיה יותר דומיננטית (במובן הנוטה לגס, של המילה)
3.אצלי הלחן והקולות תופסים יותר מקום.אין לי בעיה לצפות בשיר ללא תנועות. ברור לחלוטין, שזה מוסיף ומעורר עניין.
4.אני חושבת, שירחמיאל לא מאד משקיע בכוריא- ווווווווווווווווורגיה ( !!!! תודו שזה כבר נשמע אותו הדבר.רק לי נמאס לחזור על המילה המעצבנת הזו?!) למרות, שגם חוסר ההשקעה הזה, כרוך בוודאי בשעות של אימונים. לא נראה לי שיש איזו אמירה בתנועות שהוא בוחר.הוא חייב גם ויזואל,אז הוא משלב אותו כדי לצאת ידי חובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2013 23:13 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | אוקי, כדי לא להיות נדושה, אני לא כתוב שאין לי א... טוב,נו, התכוונתי לזמן... ;) אז סורי.לא קראתי את דעותיכם. אגיב באופן ענייני על השאלות.
1.כבר כתבתי כאן באחד האשכולות שהקטע האהוב עלי הוא בשיר "כל ישראל" באנגלית (מיאמי 26)
אין ספק, שהדגמון של שאול,גרם לי להגיע לבחירה פטאלית שכזו. חחחח אין כמוך! הפשלת השרוולים ברווח לא יותר טוב? (טוב נו, זה לא קשור לריקוד..)
2.כבר המון זמן לא צפיתי בהופעות הישנות. מה שאני זוכרת מהן, זה הסדר,הסולידיות והרוגע. מובן, שלשינוי במוזיקה ובלחנים יש השפעה על הקצב והתנועה של הילדים.כך שהיום, ברב השירים הכוריאוגרפיה יותר דומיננטית (במובן הנוטה לגס, של המילה) (
3.אצלי הלחן והקולות תופסים יותר מקום.אין לי בעיה לצפות בשיר ללא תנועות. ברור לחלוטין, שזה מוסיף ומעורר עניין. השאלה היא האם את יכולה לצפות בהופעה שלימה (כששאול לא במקהלה ) משמע, שעה וחצי+ ללא תנועות כלל וכלל?
4.אני חושבת, שירחמיאל לא מאד משקיע בכוריא- ווווווווווווווווורגיה ( !!!! תודו שזה כבר נשמע אותו הדבר.רק לי נמאס לחזור על המילה המעצבנת הזו?!) למרות, שגם חוסר ההשקעה הזה, כרוך בוודאי בשעות של אימונים. יש השקעה מינימלית.. בטוח שהוא השקיע בתזמון הקפיצות, הזזת הרמקולים האישיים בצורת מתומן וכן בשימת יד על האוזן.. לא נראה לי שיש איזו אמירה בתנועות שהוא בוחר.הוא חייב גם ויזואל,אז הוא משלב אותו כדי לצאת ידי חובה. גם לדעתי!
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 11:31 |
|
| |
בתשכה - תודה  לבבית - לא קראת את מה שכתבנו בדי עמל כשצופרים לנו בחוץ ואנחנו מקדישים ממיטב זמננו הלא פנוי כדי להעלות מהגיגינו על הכתב, ואת באה ומצהירה הצהרה כזו בלי בושה??? תמהני  את חושבת שהוא לא משקיע בכוריאגרפי'ה? זה סימן שבאמת הרה זמן לא צפית בהופעות הישנות...כי שם הוא נתן לזה דגש במיוחד... ובאמת בזמן האחרון כבר לא:) - בערך ממשיח עד עתה, כמו שצינת... להבהרה:אני מדברת בכלליות. כמובן שהיו פה ושם דברים שמצאו חן בעיני, אבל זה לא כמו ההשקעה של פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 10:26 |
|
| |
אחד הדברים שאני הכי שונאת שירחמיאל עושה בסיומם של המון שירים:
2 הידיים פרושת לצדדים, גב לקהל, ו.. אחד שתיים שלש כולם לקוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 15:51 |
|
| |
שירו - !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 17:29 |
|
| |
תמרור - אני רואה שאת אוהבת את השם שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 18:10 |
|
| |
חח
התכוונתי שאני מסכימה:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 28/11/2013 18:11:12
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 19:51 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  | אחד הדברים שאני הכי שונאת שירחמיאל עושה בסיומם של המון שירים:
2 הידיים פרושת לצדדים, גב לקהל, ו.. אחד שתיים שלש כולם לקוד. |
|
שונאת או לא אוהבת? ומה את מציעה שהוא יעשה בסיום שיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2013 11:37 |
|
| |
הועבר לכאן מאשכול שיחה
|
בהקשר לאשכול שחיה פתחה: כוריאגרפיה אז תראו את המקהלה של ניו יורק בויס קוויאר (כן זאת מהקליפ שהביאו השבוע) באימונים, שימו לב שמי שמאמן בתנועות זה לא המנצח שלהם והנה הקליפ של השיר הזה בעצמו מהטלטון, מומלץ מאוד
| | |
|
פערל יישר כח. את הראשון לא הכרתי. ומה שתפס אותי שהם מתאמנים בחולצות לבנות ואת זה אני אוהב...
| | |
|
פרעל.. בד"כ יש כוריאוגרף שאחראי על תנועות.. אבל משום מה לא נראה לי שירחמיאל מביא כוריאוגרף! התנועות בשירים של מיאמי לא נראות כמי שכוראוגרף חיבר!
| | |
|
ועכשיו אני שם לב שגם הם בלי ציציות בחוץ.... :(
| | |
|
חיה, זה הענין שרציתי לאמר שבפרחי מיאמי יש אחד המיוחד שעושה הכל! ודבר שני בישיבה בויס המאמן גם על השירה וגם על התנועות זה אותו אדם...
נטסון, החולצות הלבנות באמת נחמד, רק מה אתה בא להגיד לי שכל שבוע בחזרות הם באים כך? לא נראה לי. זה נראה לכבוד הצילום (ואגב גם נעלי שבת/שחורות...)
| | |
תוקן על ידי netson ב- 29/11/2013 11:38:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 10:13 |
|
| |
חיה- אני ממש שונאת את זה, לא יודעת להסביר לך מה צורם לי כאן, אבל אפשר לסיים שירים בדרכים הרבה יותר מהממות, ואני מאמינה שהוא יודע לעשות זאת הרי יש שירים שהוא לא מסיים גך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:04 |
|
| |
לא הבנתי - הם קדים כשהם עם גב לקהל?
בעצם-קדים לעצמם?:)
זאת אומרת, קדים לבמה של עצמם...
תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 13:50:53
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:47 |
|
| |
ירחמיאל עם הגב לקהל... לא המקהלה...! חוצמזה, גם אם הם היו עם הגב לקהל, זה יוצא שהם קדים למאחורי הקלעים. לא לעצמם ;) למה בעצם? דווקא לא רע לי עם זה בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:55 |
|
| |
אהה!! חשבתי שהיא מתכוונת - קדים עם גב לקהל וזה נשמע לי מזעזע, כי אף פעם לא נתקלתי בתנועה כזו.. אבל שירו - ירחמיאל חיב לעמוד עם הפנים לילדים, זה נראה לי יותר נוח לו... יש בזה משהו:) אידי, יותר יפה שהוא יעמוד עם גב לקהל... אני חושבת שלקוד זה שונה מלהשתחוות.. לקוד זה לכופף את הברכים, פה הם מורידים את הראש.. זה לא יפה, זה סוג של השתחוות... ה' ישמור... מה את אומרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 14:27 |
|
| |
| האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה | | | | |
יפה לנו... אה?
בעצם...
אני האחראית על זה
תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 14:28:02