|
|
| נשלח ב-1/12/2013 17:09 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | אהה!! חשבתי שהיא מתכוונת - קדים עם גב לקהל וזה נשמע לי מזעזע, כי אף פעם לא נתקלתי בתנועה כזו.. לי זה נשמע יותר קורע מאשר ממזעזעאבל שירו - ירחמיאל חיב לעמוד עם הפנים לילדים, זה נראה לי יותר נוח לו...יש בזה משהו:)אידי, יותר יפה שהוא יעמוד עם גב לקהל... אני חושבת שלקוד זה שונה מלהשתחוות..לקוד זה לכופף את הברכים, פה הם מורידים את הראש..זה לא יפה, זה סוג של השתחוות... ה' ישמור...אה עזבי אותך הם לא באמת מתכוונים להשתחוות תחשבי שהם עושים התעמלות מה את אומרת? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 17:45 |
|
| |
בתשכה - נראה לי אנחנו שונות מאד בהסתכלות 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 21:33 |
|
| |
אני גם לא חושבת שזו השתחוויה.. השתחוויה זה להיות ממש על הברכיים, ולהרכין ראש עד הרצפה.. לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 22:46 |
|
| |
קצת באיחור... אבל אני רואה שאנשים עוד מסתובבים כאן באשכול, אז זה בסדר...
| chayaחיה18 כתב: |  |
1.כבר כתבתי כאן באחד האשכולות שהקטע האהוב עלי הוא בשיר "כל ישראל" באנגלית (מיאמי 26)
אין ספק, שהדגמון של שאול,גרם לי להגיע לבחירה פטאלית שכזו. חחחח אין כמוך! הפשלת השרוולים ברווח לא יותר טוב? (טוב נו, זה לא קשור לריקוד..)
איפה שאת רוצה.. את יודעת מה תהיה דעתי :)
2.כבר המון זמן לא צפיתי בהופעות הישנות. מה שאני זוכרת מהן, זה הסדר,הסולידיות והרוגע.
מובן, שלשינוי במוזיקה ובלחנים יש השפעה על הקצב והתנועה של הילדים.כך שהיום, ברב השירים
הכוריאוגרפיה יותר דומיננטית (במובן הנוטה לגס, של המילה) (
3.אצלי הלחן והקולות תופסים יותר מקום.אין לי בעיה לצפות בשיר ללא תנועות.
ברור לחלוטין, שזה מוסיף ומעורר עניין. השאלה היא האם את יכולה לצפות בהופעה שלימה (כששאול לא במקהלה ) משמע, שעה וחצי+ ללא תנועות כלל וכלל?
טוב, הקצנת. אבל אין ספק שאם השירה מעולה, אז יש סיכוי , שכן.
4.אני חושבת, שירחמיאל לא מאד משקיע בכוריא- ווווווווווווווווורגיה ( !!!! תודו שזה כבר נשמע אותו הדבר.רק לי נמאס לחזור על המילה המעצבנת הזו?!)
למרות, שגם חוסר ההשקעה הזה, כרוך בוודאי בשעות של אימונים.>>>
^^^יש השקעה מינימלית.. בטוח שהוא השקיע בתזמון הקפיצות, הזזת הרמקולים האישיים בצורת מתומן וכן בשימת יד על האוזן..
לא נראה לי שיש איזו אמירה בתנועות שהוא בוחר.הוא חייב גם ויזואל,אז הוא משלב אותו כדי לצאת ידי חובה.
גם לדעתי!
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 22:47 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | בתשכה - תודה
לבבית - לא קראת את מה שכתבנו בדי עמל כשצופרים לנו בחוץ ואנחנו מקדישים ממיטב זמננו הלא פנוי כדי להעלות מהגיגינו על הכתב, ואת באה ומצהירה הצהרה כזו בלי בושה??? תמהני
אוהוווווווו איזו התפייטות! אני משתדלת לקרוא ,אבל לא תמיד מצליחה ומספיקה... במיוחד לא תגובות ארוכות! סורי.
ולא באתי להמעיט מחוסר הזמן, של מי שכותב כאן... :)
את חושבת שהוא לא משקיע בכוריאגרפי'ה? איך הבנת מדברי שהוא לא משקיע? להיפך ציינתי שאני יודעת בוודאות שגם הקצת הזה דורש שעות של אימונים.רק נכר ,שהכוריאוגרפיה לא בראש סולם העדיפויות של ירחמיאל ולא תופסת אצלו מקום חשוב.
אני מחשיבה את זה ליתרון. כי אין ספק שאת התוצאות וההבדלים במוזיקה (ביחס למקהלות אחרות..) אנחנו שומעים בשטח! זה סימן שבאמת הרה זמן לא צפית בהופעות הישנות...כי שם הוא נתן לזה דגש במיוחד... ובאמת בזמן האחרון כבר לא:) - בערך ממשיח עד עתה, כמו שצינת...
להבהרה:אני מדברת בכלליות. כמובן שהיו פה ושם דברים שמצאו חן בעיני, אבל זה לא כמו ההשקעה של פעם... |
|
ולעניין השוני בהסתכלות... (ללא קשר ספציפי להשתחוויה), בלי לזלזל חלילה, אני מניחה שזה קשור גם לגיל.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 01/12/2013 22:59:29
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 22:57 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | אני גם לא חושבת שזו השתחוויה.. השתחוויה זה להיות ממש על הברכיים, ולהרכין ראש עד הרצפה.. לא? |
|
, נכון מאוד וזה כמו שהיה כשבית המקדש היה קיים, וכך עושים בסדר העבודה ביום הכיפורים...
תוקן על ידי netson ב- 01/12/2013 22:57:34
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 23:03 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | | קצת באיחור... אבל אני רואה שאנשים עוד מסתובבים כאן באשכול, אז זה בסדר...
|
|
את תמיד מוזמנת(כמו כל אחד ואחת מכאן) להוסיף גם אם עבר זמנו של האשכול. יתכן ותגובתך תוסיף עניין חדש בו!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 23:23 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | קצת באיחור... אבל אני רואה שאנשים עוד מסתובבים כאן באשכול, אז זה בסדר...
1.כבר כתבתי כאן באחד האשכולות שהקטע האהוב עלי הוא בשיר "כל ישראל" באנגלית (מיאמי 26)
אין ספק, שהדגמון של שאול,גרם לי להגיע לבחירה פטאלית שכזו. חחחח אין כמוך! הפשלת השרוולים ברווח לא יותר טוב? (טוב נו, זה לא קשור לריקוד..)
איפה שאת רוצה.. את יודעת מה תהיה דעתי :)
אני יודעת מה תהיה דעתי!! :)
2.כבר המון זמן לא צפיתי בהופעות הישנות. מה שאני זוכרת מהן, זה הסדר,הסולידיות והרוגע.
מובן, שלשינוי במוזיקה ובלחנים יש השפעה על הקצב והתנועה של הילדים.כך שהיום, ברב השירים
הכוריאוגרפיה יותר דומיננטית (במובן הנוטה לגס, של המילה) (
3.אצלי הלחן והקולות תופסים יותר מקום.אין לי בעיה לצפות בשיר ללא תנועות.
ברור לחלוטין, שזה מוסיף ומעורר עניין. השאלה היא האם את יכולה לצפות בהופעה שלימה (כששאול לא במקהלה ) משמע, שעה וחצי+ ללא תנועות כלל וכלל?
טוב, הקצנת. אבל אין ספק שאם השירה מעולה, אז יש סיכוי , שכן.
יפה.. זה לא קל כמו שזה נראה.. בטח שאי אפשר לרקוד בהופעות האלה..
4.אני חושבת, שירחמיאל לא מאד משקיע בכוריא- ווווווווווווווווורגיה ( !!!! תודו שזה כבר נשמע אותו הדבר.רק לי נמאס לחזור על המילה המעצבנת הזו?!)
למרות, שגם חוסר ההשקעה הזה, כרוך בוודאי בשעות של אימונים.>>>
^^^יש השקעה מינימלית.. בטוח שהוא השקיע בתזמון הקפיצות, הזזת הרמקולים האישיים בצורת מתומן וכן בשימת יד על האוזן..
לא נראה לי שיש איזו אמירה בתנועות שהוא בוחר.הוא חייב גם ויזואל,אז הוא משלב אותו כדי לצאת ידי חובה.
גם לדעתי!
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:05 |
|
| |
חי'ה - התבלבלתי בין כריעה להשתחוי'ה... אני חושת שאת מתכוונת לכריעה ולהתכופף עם הראש והגב זו השתחווי'ה, לא? לבבית!! - לראות אותך פה זה לשכוח את כל הכללים לגבי הקפצות וכו' ופשוט לשמוח:) מה איתך??? לגבי הגיל - בהחלט!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:09 |
|
| |
תמרורית, כריעה זה רק להתכופף עם הבירכיים ולהרכין ראש והשתחוויה זה ממש כל הגוף ברצפה (שכיבה ממש על הבטן) (עפ"י רש"י).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:46 |
|
| |
אוקי... תודה:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 17:27 |
|
| |
תכלס היום כריעה זה עם הברכיים השתחוויה זה כמו בתפילת שמונה עשרה ומה שעושים בעבודה ביום כיפור זה פישוט ידיים ורגליים/נפילת אפיים, תחשבו על המילים שאומרים "היו כורעים ומשתחווים ומודים ונופלים על פניהם ואומרים"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 17:44 |
|
| |
נכון... אולי זה פשוט כמה דעות...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 19:52 |
|
| |
תראי היום יש דעה אחת, בחיי לא ראיתי בן אדם שעושה פישוט בתפילת שמונה עשרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 19:56 |
|
| |
ברור שלא!!!! התכוונתי - אולי איך קוראים את זה זה שונה... לא?
|
|
|
|
|