|
|
| נשלח ב-8/8/2014 16:22 |
|
| |
הרהורים בעקבות דברים שקראתי על ט"ו באב באתר הידברות, ועל מנהג בנות ישראל וכו'. האם בימות המשיח עדיין יהיו נישואים והולדת ילדים חדשים? הרי אם כל הנשמות ניתקנו, אז יש סיבה שעדיין יהיו גלגולי נשמות לתינוקות שיבואו לעולם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 16:37 |
|
| |
ודאי שכן. הנשמות יהיו נשמות חדשות ולא מגולגלות. לפי מה שהרב ב"א אמר כבר היום אין יותר גלגולים אלא מדובר בנשמות שמתנדבות לבוא לעולם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 13:07 |
|
| |
אין הגבלה של 60,000 ריבוא? ב. לגבי תאוות האדם לאכול פירות מסויימים, מאכלים מסוימים, אחד שאוהב יותר בשר עוף, השני יותר בשר, אחד ירק מסוים, ואחד שונא את אותו ירק- האם מדובר על תיקונים של הנשמה? למשל אחד שאוהב מאוד אבטיח זה אומר שהוא צריך לתקן עוון מגלגול זה או מגלגול קודם, והאבטיח כנגדו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 10:11 |
|
| |
איפה תופון איפה עם השאלות הפיקנטיות שלו..
תראה תופון מה אתה גורם לי בהעדרותך גורם לדנדוש להתקיל אותי עם שאלות יפות תואר..
ממה שידוע לי פשיטא שאין לה זכות הבעת דעה ולא שואלים אותה בכלל שהרי כל הפרשה הזאת מלכתחילה דיברה אך ורק כנגד יצה"ר . מה גם שדבר ידוע הוא שבעת ההיא במסגרת דיני המלחמה העם הנכבש היה מאבד כל זכות קיום וכל ממונו ורכושו על נשיו וילדיו היו עוברים לעם המנצח לעשות בו כטוב בעיניו. זה היה דבר לגיטימי ומקובל ואף אחד לא חלק על זה. מלבד בג"צ כמובן..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 14:38 |
|
| |
אין ספק שהגיור שלה אינו גיור במובן הרגיל והמקובל שהרי היא בכלל לא רוצה להיות פה והיא בסה"כ שבויה של איזה חייל נח"ל ישראלי שבאה מבית הרוס בעזה אלא מה.. התורה ככל הנראה רמזה שבסופו של דבר היא לא תרצה להישאר כאן והיא תעדיף לחזור לעמה לאחר ש'סופו שישנאנה' וישלחנה לחופשי כנלמד מסדר הפרשיות שזיווגם לא יעלה יפה כך שאחרי הכל היא בינינו לא תישאר. היה רגוע איזוס מיזוס הכל בשליטה. אתה יכול לחזור ליחידה ש'ך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 14:48 |
|
| |
איזה בלאגאן . . .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 17:21 |
|
| |
צחוק עשה לי המייחל
אתם שניכם - שלפעמים אני לא יודע אם אתם חברים במוסד או שמא ב'מוסד סגור' -גרמתם לי לצחוק מתגלגל בעודי רכוב על חמורו של אגד ופשוט הייתי חייב להגיב בפורום בעוד הבטן מתכווצת מצחוק. אז תודה לכם ותדעו שלא שכחתי אתכם.
אוטו(טו) משיח בא על חמור ויעיף אותנו לעולם שכולו עראק אשכוליות. ואז נקיים שיעור מוחין ונסכם את התקופה היפה דימינו ונתכנן לוז ונסקוי.
ישר כוח לשניכם!
תופאי בדימוס
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 23:32 |
|
| |
שלום וברכה,
דווקא הספר "מעם לועז" מתייחס לשאלות האלה. אם הבנתי נכון, דווקא יש לה זכות לא להסכים לגיור. אם היא מקבלת על עצמה לא לעבוד ע"ז, יכולה להישאר בארץ. אם נדבקת עדיין בע"ז, חייבת מיתה. ויש עוד בענין...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2014 09:59 |
|
| |
טוב.. תודה על העדכון. שווה בדיקה ועיון. שמעת דנדוש?? יש תקווה!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2014 12:28 |
|
| |
דנמש
צא מהדכאון דנדוש בוא לירושלים נשב על הכנאפה מיץ תפוזים ונשכח מהצרות. גם המייחל מוזמן.
נ.ב
הלב המרוקאי שלי נפגע כשקוראים אותו כמו אשכנזי.
דיר בלקום!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2014 14:06 |
|
| |
לא יודע מה איתך דנדוש אבל אני את ההזמנה הזאת לא מתכוון לפספס. יש מצב שאתארגן על חוה"מ סוכות לכיוון הסוכה של תופון שליט"א.. בסדר תופון? יסכים כבודו שאהיה האושפיז שלו?
|
|
|
|
|