| נשלח ב-24/11/2013 09:42 |
|
| |
ועוד איך יהיו בתי דין !
ויהיו עמוסים בעבודה! דוגמא:חברי הפורום יתבעו כלפיי בבייס דין להעניק שכר אינסוף על פועלו בחיזוק ועידוד לכל באיי הפורום לאורך שנים של חושך רוחני ולפעמים גם חושך תיקשורתי של אתר חדרי חרדים
המייחל ברוב שנינותו וחריפות לשונו יתבע כלפיי בבייס דין להעניק לנו באיי הפורום,שכר אינסוף על פועלנו בחיזוקו ועידודו שאם לא היו באי הפורום קיימים מהיכן היה לו הכח והתלהבות לשרוד בחן וביצירתיות ובצבעונית, עם דמיון מזרחי מופתח גם מול אתגרים בלתי אפשריים כגון: אשכול השו"ת וה-SHOOT, או קריאות הייאוש קורעות הלבב של מי מבאי הפורום שטענו שאינם יכולים יותר(ביינהם עבדכם הנאמן) וכל זאת לאורך כל אותן שנים של חושך רוחני ולפעמים גם חושך תיקשורתי של אתר חדרי חרדים
תופון ! קח מספר ראשון בתור לבייס דין ! גדול שכרך בעניין הלבנת השיניים ! שלי לפחות . .. 
תוקן על ידי danmash ב- 24/11/2013 09:54:51
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 09:46 |
|
| |
לא מסכים לא איתך ולא עם רבך
לא עו"ד ולא שאר עבודות גלותיות נצטרך בימות-משיח בהתחלה אולי בגלל שהשינוי יהיה הדרגתי אז אולי כן אבל מעבר לכך שזה אומר בעוד כמה שנים פשיטא שעם ישראל יעבור לפאזה אחרת ותופון יחד עם כולם ישאר מחוסר עבודה אך גם לא ממש יזדקק לה. כדאי שתופון יחדד את כישוריו ההסברתיים כי מיליוני גויים ירצו לשמוע קצת יהדות והסברים על בית המקדש ומה עושים שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 10:04 |
|
| |
תופון האמת לא ממש הבנתי מה ביקשת. יש'ך כמה דקות לדבר ואתה מבקש מאיתנו חומר?
את דבריו של הרב ב"א אני מבין כך: מבחינתו ברגע שהוא יוכתר למשיח מתחיל ימות-משיח. והיות והוא כל הזמן אומר שהשינוי הרוחני לא יקרה מייד כמו ביטול העולם הטכנולוגי אלא זהיקח כמה שנים עד שהעולם יחזור למצב הטבעי כפי שהיה לפני עידן הטכנולוגיה לפ"ז מובן מדוע הוא מייעץ לפונים אליו להמשיך בהתנהלות טבעית משום שבשנים הקרובות העולם עדיין יצטרך את המקצועות החומריים.
נו, מה אתה אומר, אני יכול להיות עורך דינו של הרב ומייצגו?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 10:14 |
|
| |
תודה ידידיי - שניכם אהובים!
המייחל, למעשה ביקשתי מקורות, נושאים, רעיונות. אני הולך לדבר מחר מול קהל חרדים והקורס הוא תורת השכנוע הייתי אני צריך דבר בצורה ובטכניקה נכונה שצריכה לשכנע על פניו את הקהל (המבחן הוא צורת ההגשה ולא אם באמת אנשים השתכנעו סובייקטיבית).
אז אם היית במקומי איזה נושאים היית מעלה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 14:09 |
|
| |
לדידי צורת השכנוע הטובה זה ה- 9 מ"מ
שים בסבר פנים חמורות אחד כזה על השולחן בעלותך לדוכן ובלי להכביר במילים תשאל "מישהו מתנגד למה שאני הולך לומר?"

תראה איזה מחיאות כפיים והסכמה מקיר לקיר תסחוט!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 14:26 |
|
| |
או ! 
על זה נאמר: "דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום"
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 15:03 |
|
| |
אתה מזכיר לי מיתוס לפני 200 שנה על אחד שרשם במבחן בחיבור בנושא "אומץ" את המילים: "זה אומץ". והייתה התלבטות לגביו האם לתת לו 0 או 100. ובסוף קיבל 100 אבל מאז יצאו הנחיות חדשות שמבחנים עם כל גאונותו עוד חכמולוג אחד כזה יעשה כן יזכה לציון אפס בלתך.. [או אפס בלתי מספיק אם תרצה לדייק].
רק שתדע לך מייחל ו-SHOT GUN שכמועמד למקצוע עריכת דין, אני יכול להיות מסורב ע"י לשכת עורכי הדין באם יתגלו עבירות משמעת קשות... לא בא לי להסתבך רגע לפני שאני מסיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2013 15:09 |
|
| |
יממה לפני המועד אתה נותן לי התראה.. יפה מצידך.. פעם הבאה שלח לחמך על פני הפורום כמה ימים לפני שיהיה זמן לנשום ולהכין משהו רציני עם מקורות כמו שביקשת. איזה מן עו"ד מתנהל בצור כזאת? !!OBJECTION 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 08:52 |
|
| |
נו תופון החלטת כבר על מה אתה הולך לדבר היום?
דבר איתי אחי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 09:10 |
|
| |
אני מתלבט ביני לביני באם לדחות את השיחה לשבוע הבא או ללכת על זה עד הסוף. חשבתי שתיתן לי קוים לשיחה ואני כבר אלקט שיבולים לפי זאת. מאחר ולא הספקתי כנראה שאדחה. המשמעות אגב היא שמכיוון שכל שיעור לומדים טכניקות חדשות אז צריך ליישם את מה שנלמד קודם, משמע שהקריטריונים יותר נוקשים.
בלי קשר אני קצת במצב רוח דכאוני משהו... אבד לי הרשימו מהאורות של שבוע שעבר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2013 09:15:22
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 09:18 |
|
| |
מסכים איתך, עדיף לדחות לשבוע הבא.  גם יפול בחנוכה ויהיה לך אור מיוחד ונס פרטי של הצלחה וגם אנסה להכין לך נושא מעניין לדבר עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 09:38 |
|
| |
תודה אח יקר!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 08:15 |
|
| |
שאלה שו"ת ל-danmash בבקשה.
בוקר טוב ושבוע טוב.
מצאתי בשבת הלכה שלא שמעתיה מעודי אולי DANMASH יוכל להעיר את עיניי ויפגין בקיאותו. המייחל ושות' מוזמנים לסייע.
וזו ההלכה:
נוהגים שלא לשתות מים בשעת התקופה. ואין לשנות (הרמ"א בהגה יו"ד סימן קט"ז ס"ה, וראה בש"ך ובביאורי הגר"א שם. ועיין בפר"ח א"ח סימן תכ"ח שכתב: ואל תחוש למי שאמר שדבר הניפוח שיחת נשים זקנות, שאנו בזמננו שמענו כמה וכמה ניפוחים משתיית מים בשעת התקופה ומהם מתים ומהם מתרפאים וכו' ע"ש. ושומר פתאים ה'). בתונס נוהגים להוסיף חצי שנה לפני רגע התקופה וחצי שעה לאחריה בניסן ותשרי, ובתמוז וטבת מוסיפים שעה לפניה ושעה לאחריה. וכן קבענו בלוח השנה היוצא מטעם הישיבה. ובאי ג'רבא נוהגים להחמיר עוד קצת בתקופת תמוז וטבת. ראה בספר ברית כהונה או"ח מערכת תי"ו ואכמ"ל.
למישהו יש קצת פרטים על ההלכה הזו?
|
|
|
|
|