בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

חנוכה (רביעי) שמח מהמכביטס! קליפ חדש - burn :)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/12/2013 14:14 לינק ישיר 

דניאל! כיף לשמוע ממך! חנוכה שמח! 
ולעניין התגובה:

פסנתר_כנף כתב:
קליפ מעולה!
תמיד כיף לראות איך הם משלבים את 'היוונים' בכל הקליפים.
אהבתי את הסולו של חנינא, אבל חבל הם שלא גיוונו עם יותר סולנים. טענה קבועה שלך על הקליפים שלהם... מעניין אותי למי היית מתאים שם סולו.

אידי, אם חלק מחברי הלהקה לא נמצאים בקליפ, זה לא אומר שהם עזבו.
(גם ג'וש ג'יי נעדר מכמה קליפים, אבל הוא תמיד היה חלק מהם)
לגבי מורדי דווקא סברתי שעזב, כי כבר די הרבה קליפים לא שמענו ממנו, וגם בהסרטות פיראטיות מזמן לא ראיתי אותו. מי שראה אחרת - מוזמן לשתף.

מסכים איתך לגבי הסיום. הוא לא קשור בעליל.

תודה על הסיקור! :)
ספסיבה זא ספסיבה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 14:24 לינק ישיר 

חח אידי עברת לרוסית על מנת לענות על התודה?
מה הסיבה?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 02:15 לינק ישיר 

טוב מכיוון שמדובר פה על המכביטס אני חייבת להגיב למרות השעה.. אז ככה: בוא נצא מנקודת הנחה שמכיוון שמדובר פה על המכביטס זה חייב להיות קליפ מ-ה-מ-ם אז.. ;-) אני אישית ממש אהבתי את הקליפ, את הביצוע של השיר קצת פחות אבל הקליפ באמת יפההה..לדעתי קצת תקוע הסולו של נואי פה..היה מתאים פה הרבה יותר לג'פרי!!! אני גם חושבת שמורדי עזב לצערי הרבבבב אני מקווה שאני ממש טועה :'( בקליפ הכי אהבתי את הקטע של היוונים שגם כתוב להם מאחורה bullies :D והילד שמשחק שם משחק פשוט טואוב!!! הערה לגבי האוכל- השנה חנוכה יוצא בתאריך הלועזי של חג ההודיה האמריקאי (thanksgiving) ובחג הזה נוהגים לאכול תרנגול הודו לכן הם הראו את זה..כי עכשיו היהודים חוגגים שם את ה-thanksgivukkah אולי בע"ה אני אפרט כשאהיה יותר ערנית.. בינתיים חג אורים שמח ומאיר לכל עם ישראל!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 14:02 לינק ישיר 

רחלוש טוב לראות אותך פה!!
ולו במובן מכביטסי.. טוב נו נוותר לך:)
איזה סיקור!!:)
באמת מה כתוב להם מאחורה? לא הבנתי.
הילד באמת משחק יפה
מה זה החג האמריקאי הזה? לא שמעתי על משהו כזה.. מה זאת אומרת יהודים חוגגים אותו? הוא של גוים או יהודים?
לא הבנתי...
תסבירי? תודה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 14:29 לינק ישיר 

RA248 כתב:
טוב מכיוון שמדובר פה על המכביטס אני חייבת להגיב למרות השעה.. אז ככה: בוא נצא מנקודת הנחה שמכיוון שמדובר פה על המכביטס זה חייב להיות קליפ מ-ה-מ-ם אז.. ;-) אני אישית ממש אהבתי את הקליפ, את הביצוע של השיר קצת פחות אבל הקליפ באמת יפההה..לדעתי קצת תקוע הסולו של נואי פה..היה מתאים פה הרבה יותר לג'פרי!!! אני גם חושבת שמורדי עזב לצערי הרבבבב אני מקווה שאני ממש טועה :'( בקליפ הכי אהבתי את הקטע של היוונים שגם כתוב להם מאחורה bullies :D כן אני גם ממש אהבתי אותם הם מזכירות את אלה של סטפ אפ 3והילד שמשחק שם משחק פשוט טואוב!!! הערה לגבי האוכל- השנה חנוכה יוצא בתאריך הלועזי של חג ההודיה האמריקאי (thanksgiving) ובחג הזה נוהגים לאכול תרנגול הודו לכן הם הראו את זה..כי עכשיו היהודים חוגגים שם את ה-thanksgivukkah אולי בע"ה אני אפרט כשאהיה יותר ערנית.. בינתיים חג אורים שמח ומאיר לכל עם ישראל!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2013 17:31 לינק ישיר 

היי רחלי הרבה זמן לא היית כאן, טוב אידי, את אומרת למכביטס שעליהם להוציא קליפים חדשים כל שני וחמישי? תראו כמה חברים נזכרו להופיע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 01:44 לינק ישיר 

חחחחחחח שירו אני בעדדדדד (: החג הזה נקרא בעברית חג ההודיה זה חג שאזרחי אמריקה חוגגים על ניצחון שלהם או משו כזה (אני אשאל את חברה אמריקאית שלי מה באמת מסמל החג הזה..) ובתשכה- לא ראיתי סטפ אפ 3 אז אין לי מושג (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 11:50 לינק ישיר 

בבקשה את מכובדת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 14:13 לינק ישיר 

RA248, הטנקס גיבינג- " חג ההודיה", הוא בעצם הפתיחה של עונת החגים בחו"ל. חוגגים אותו לזכר צליחת החורף הראשון במושבה החדשה. יש מלא סיפורים שהמתתיישבים הראשונים באמריקה אכלו תרנגולי הודו.. לכן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2013 14:42 לינק ישיר 

חיה את יכולה פשוט לקרוא לה רחלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 14:52 לינק ישיר 

זה באמת יותר פשוט לקרוא לה רחלי.. רק שלא ממש הרגשתי נעים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2013 14:58 לינק ישיר 

למה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 15:04 לינק ישיר 

כי היא לא אמרה שקוראים לך כך.. אני יודעת רק כי את כתבת.. בכול אופן, ככה הרגשתי, שזו חוצפה מצידי לקרוא לה בשמה מבלי שהיא תאשר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2013 15:06 לינק ישיר 

אין לי מושג מתי החליטו שקוראים לה כך אבל ממתי שאני נמצאת כאן בפורום כולם קוראים לה כך ואף פעם לא שאלתי למה ומדוע.

המשך הדיון בשיחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2013 01:00 לינק ישיר 

הייי זה בסדר שתקראו לי רחלי D: חיה- כתבתי את זה פעם ממש ממזמן אז סביר להניח שאת לא יודעת..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > חנוכה (רביעי) שמח מהמכביטס! קליפ חדש - burn :)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.