|
|
| נשלח ב-1/12/2013 14:24 |
|
| |
חח אידי עברת לרוסית על מנת לענות על התודה? מה הסיבה?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 02:15 |
|
| |
טוב מכיוון שמדובר פה על המכביטס אני חייבת להגיב למרות השעה..
אז ככה:
בוא נצא מנקודת הנחה שמכיוון שמדובר פה על המכביטס זה חייב להיות קליפ מ-ה-מ-ם אז.. ;-)
אני אישית ממש אהבתי את הקליפ, את הביצוע של השיר קצת פחות אבל הקליפ באמת יפההה..לדעתי קצת תקוע הסולו של נואי פה..היה מתאים פה הרבה יותר לג'פרי!!!
אני גם חושבת שמורדי עזב לצערי הרבבבב אני מקווה שאני ממש טועה :'(
בקליפ הכי אהבתי את הקטע של היוונים שגם כתוב להם מאחורה bullies :D והילד שמשחק שם משחק פשוט טואוב!!!
הערה לגבי האוכל- השנה חנוכה יוצא בתאריך הלועזי של חג ההודיה האמריקאי (thanksgiving) ובחג הזה נוהגים לאכול תרנגול הודו לכן הם הראו את זה..כי עכשיו היהודים חוגגים שם את ה-thanksgivukkah
אולי בע"ה אני אפרט כשאהיה יותר ערנית..
בינתיים חג אורים שמח ומאיר לכל עם ישראל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 14:02 |
|
| |
רחלוש טוב לראות אותך פה!! ולו במובן מכביטסי.. טוב נו נוותר לך:) איזה סיקור!!:) באמת מה כתוב להם מאחורה? לא הבנתי. הילד באמת משחק יפה מה זה החג האמריקאי הזה? לא שמעתי על משהו כזה.. מה זאת אומרת יהודים חוגגים אותו? הוא של גוים או יהודים? לא הבנתי... תסבירי? תודה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 14:29 |
|
| |
| RA248 כתב: |  | | טוב מכיוון שמדובר פה על המכביטס אני חייבת להגיב למרות השעה..
אז ככה:
בוא נצא מנקודת הנחה שמכיוון שמדובר פה על המכביטס זה חייב להיות קליפ מ-ה-מ-ם אז.. ;-)
אני אישית ממש אהבתי את הקליפ, את הביצוע של השיר קצת פחות אבל הקליפ באמת יפההה..לדעתי קצת תקוע הסולו של נואי פה..היה מתאים פה הרבה יותר לג'פרי!!!
אני גם חושבת שמורדי עזב לצערי הרבבבב אני מקווה שאני ממש טועה :'(
בקליפ הכי אהבתי את הקטע של היוונים שגם כתוב להם מאחורה bullies :D כן אני גם ממש אהבתי אותם הם מזכירות את אלה של סטפ אפ 3והילד שמשחק שם משחק פשוט טואוב!!!
הערה לגבי האוכל- השנה חנוכה יוצא בתאריך הלועזי של חג ההודיה האמריקאי (thanksgiving) ובחג הזה נוהגים לאכול תרנגול הודו לכן הם הראו את זה..כי עכשיו היהודים חוגגים שם את ה-thanksgivukkah
אולי בע"ה אני אפרט כשאהיה יותר ערנית..
בינתיים חג אורים שמח ומאיר לכל עם ישראל!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 17:31 |
|
| |
היי רחלי הרבה זמן לא היית כאן, טוב אידי, את אומרת למכביטס שעליהם להוציא קליפים חדשים כל שני וחמישי? תראו כמה חברים נזכרו להופיע!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 01:44 |
|
| |
חחחחחחח שירו אני בעדדדדד (:
החג הזה נקרא בעברית חג ההודיה זה חג שאזרחי אמריקה חוגגים על ניצחון שלהם או משו כזה (אני אשאל את חברה אמריקאית שלי מה באמת מסמל החג הזה..)
ובתשכה- לא ראיתי סטפ אפ 3 אז אין לי מושג (:
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 11:50 |
|
| |
בבקשה את מכובדת 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 14:13 |
|
| |
RA248, הטנקס גיבינג- " חג ההודיה", הוא בעצם הפתיחה של עונת החגים בחו"ל. חוגגים אותו לזכר צליחת החורף הראשון במושבה החדשה. יש מלא סיפורים שהמתתיישבים הראשונים באמריקה אכלו תרנגולי הודו.. לכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 14:42 |
|
| |
חיה את יכולה פשוט לקרוא לה רחלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 14:52 |
|
| |
זה באמת יותר פשוט לקרוא לה רחלי.. רק שלא ממש הרגשתי נעים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 14:58 |
|
| |
למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 15:04 |
|
| |
כי היא לא אמרה שקוראים לך כך.. אני יודעת רק כי את כתבת.. בכול אופן, ככה הרגשתי, שזו חוצפה מצידי לקרוא לה בשמה מבלי שהיא תאשר..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2013 15:06 |
|
| |
אין לי מושג מתי החליטו שקוראים לה כך אבל ממתי שאני נמצאת כאן בפורום כולם קוראים לה כך ואף פעם לא שאלתי למה ומדוע.
המשך הדיון בשיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2013 01:00 |
|
| |
הייי זה בסדר שתקראו לי רחלי D: חיה- כתבתי את זה פעם ממש ממזמן אז סביר להניח שאת לא יודעת..
|
|
|
|
|