בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

חנוכה (רביעי) שמח מהמכביטס! קליפ חדש - burn :)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2013 09:48 לינק ישיר 

אוקיי רחלי.. המשך יום טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2013 11:32 לינק ישיר 

תגידו.. לא מפריע לכם או משו כזה שיש למכביסט שירים שהם לא שלהם??!!
כאילו מה??..
הם לא יכולים להוציא שירים ולחנים שהם כתבו?? קשה להם??
זה למוריד לדעתי את הרמה של ההקשעה הכול.. מן זיוף כזה...
מה אתם אומרים??!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2013 12:13 לינק ישיר 

תראי, לדעתי כל העיניין בלקחת שירים לא שלך ולשיר אותם, היא לקחת אותם ולהביא אותם למקומות שלך..
אין ספק שלקחת שיר ולשיר אותו כמו הזמר המקורי: מרגיז, לא חדשני ולא מעניין.
כל המטרה שלהם היא קאברים לשירים אחרים.
ואין ספק שהם לא נשמעים כמו המקור.. הם לוקחים אותם למקומות שלהם..
אני ממש אוהבת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 10:27 לינק ישיר 

.... במחצית המשחק, הופיעו להקת ה'מכבים' עם שירם החדש לחג החנוכה 'אש' שגרם ליושבים ביציעים כולם לפצוח בשירה וריקודים...
מקור:http://www.shturem.net/index.php?section=news&id=68008

הופעת חנוכה של המכביטס- 
www.youtube.com/watch?v=wuDj9WjQzlo

תוקן על ידי netson ב- 05/12/2013 10:32:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 10:56 לינק ישיר 

שיריש_11 כתב:
כאילו מה??..
מה אתם אומרים??!!

שיריש מתוקה אחת!!איפה ההית עד עכשיו?סוף סוף מישהו אומר את מה שאני חושבת כל הזמן!
המכביטס באמת לוקחים שירים לא שלהם אבל אני יסביר לך משהו בסופו של דבר הם עושים טובה לאנושות!!
הם לוקחים שירים לועזיים ומעבדים אותם לחרדי-וזה נותן המון לציבור החרדי שמעדיף לא לשמוע שירים לועזיים-אבל באמת לאחד ששומע תמקורי זה נורא מעצבן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 12:15 לינק ישיר 

מה הטובה הזאת לאנושות אם השיר הזה פסול אז הוא פסול מה זה יעזור שיגיירו אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 12:54 לינק ישיר 

SHIROH כתב:
מה הטובה הזאת לאנושות אם השיר הזה פסול אז הוא פסול מה זה יעזור שיגיירו אותו?

תקשיבי טוב:כל הבעיה בשירים לועזיים היא שכשאת שומעת שיר שזמר גוי שר אותו-אז באותלו זמן שהוא שר אותו הוא חשב על כל מיני דברים לא טובים וברגע שהמכביטס שרים למשל את-NEVER SAY NEVER הם לא חושבים אותם מחשבות שג'סטין חשב כששר אותו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 14:03 לינק ישיר 

יש בזה הרבה בעיה, הרבה אנשים חושבים כך והם טועים, זה ממש לא כך. הלחן נשאר אותו דבר כפי שהוא היה לפני וזה לא משנה מי שר אותו. כל המחשבות והמעשים של אותו אדם נשארים בלחן הזה. (ועוד יותר אם מלבישים על הלחן מילים קדושות ח"ו זה יכול להוריד לצד ההיפך מקדושה ודי למבין)

אף אדם פשוט ואפילו לא רב רגיל לא יכולים להעלות לחנים/שירים לקדושה. ('לגייר' בטעות לשון)

רק רבי -ראש בני ישראל, אדמו"ר, צדיק אמיתי אדם קדוש,רק לו יש הכוח להעלות שירים לקדושה.

למשל הרבי  מילובאוויטש שלימד כמה ניגונים כגון הניגון שאמיל ועוד. וכן רבי שניאור זלמן בעל התניא לקח את מארש הניצחון שהיה המארש של נפוליאון. 

יש סיפור אמיתי שכאן משמש כמשל (שפעם סיפרו לנו אותו ומאז בנושא הזה אני תמיד מספרת אותו):

לפני הרבה שנים נפתחה בברוקלין (או בניו יורק..) המסעדה הסינית הראשונה, לכבוד הפתיחה פנו הבעלים לחברת פירסום וזו אכן עשתה את עבודתה נאמנה.
כמה שבועות מספר לאחר הפתיחה החגיגית פשטה על המסעדה המשטרה ועצרו את בעלי מקום וכן את בעל חברת הפירסום. ואז התברר לכל שחברת הפירסום עשתה עבודה באמת מיוחדת ומשקעת וכדי לתת לפירסומת השראה של סין הם גזרו מעיתון סיני אותיות סיניות והוסיפו מסביב.
התברר שאותיות אלו נגזרו מעיתון אנטישמי שהוא נגד ארצות הברית ובאותיות היו כתובות דברי שטנה ונאצה על ארצות הברית.

מה הן בסך הכל כמה אותיות סיניות שנראות כמו ציורים נחמדים?! זהו שהם לא ידעו לקרוא סינית...

מה זה בסך הכל איזה לחן או שיר נחמד ומושך? זהו אנחנו אנשים פשוטים לא יודעים לקרוא !

לא באתי לתת מוסר לאף אחד, אבל אולי זה יעורר קצת בקשר לעניין הזה. והכי טוב ובטוח זה לשמוע ניגונים קדושים או שירים שהולחנו ע"י יראי שמיים כגון ירחמיאל ביגון. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 14:09 לינק ישיר 

פרעל כתב:
יש בזה הרבה בעיה, הרבה אנשים חושבים כך והם טועים, זה ממש לא כך. הלחן נשאר אותו דבר כפי שהוא היה לפני וזה לא משנה מי שר אותו. כל המחשבות והמעשים של אותו אדם נשארים בלחן הזה. (ועוד יותר אם מלבישים על הלחן מילים קדושות ח"ו זה יכול להוריד לצד ההיפך מקדושה ודי למבין)

אף אדם פשוט ואפילו לא רב רגיל לא יכולים להעלות לחנים/שירים לקדושה. ('לגייר' בטעות לשון)

רק רבי -ראש בני ישראל, אדמו"ר, צדיק אמיתי אדם קדוש,רק לו יש הכוח להעלות שירים לקדושה.

למשל הרבי  מילובאוויטש שלימד כמה ניגונים כגון הניגון שאמיל ועוד. וכן רבי שניאור זלמן בעל התניא לקח את מארש הניצחון שהיה המארש של נפוליאון. 

יש סיפור אמיתי שכאן משמש כמשל (שפעם סיפרו לנו אותו ומאז בנושא הזה אני תמיד מספרת אותו):

לפני הרבה שנים נפתחה בברוקלין (או בניו יורק..) המסעדה הסינית הראשונה, לכבוד הפתיחה פנו הבעלים לחברת פירסום וזו אכן עשתה את עבודתה נאמנה.
כמה שבועות מספר לאחר הפתיחה החגיגית פשטה על המסעדה המשטרה ועצרו את בעלי מקום וכן את בעל חברת הפירסום. ואז התברר לכל שחברת הפירסום עשתה עבודה באמת מיוחדת ומשקעת וכדי לתת לפירסומת השראה של סין הם גזרו מעיתון סיני אותיות סיניות והוסיפו מסביב.
התברר שאותיות אלו נגזרו מעיתון אנטישמי שהוא נגד ארצות הברית ובאותיות היו כתובות דברי שטנה ונאצה על ארצות הברית.

מה הן בסך הכל כמה אותיות סיניות שנראות כמו ציורים נחמדים?! זהו שהם לא ידעו לקרוא סינית...

מה זה בסך הכל איזה לחן או שיר נחמד ומושך? זהו אנחנו אנשים פשוטים לא יודעים לקרוא !זהו שאני דווקא ראיתי את התרגום שלו בקליפ! רוצים שאני יביא אותו?(התרגום של השיר המקורי כמובן)

לא באתי לתת מוסר לאף אחד, אבל אולי זה יעורר קצת בקשר לעניין הזה. והכי טוב ובטוח זה לשמוע ניגונים קדושים או שירים שהולחנו ע"י יראי שמיים כגון ירחמיאל ביגון. 

תוקן על ידי בתשכה ב- 05/12/2013 14:14:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 14:22 לינק ישיר 

פרעל אני מסכימה עם כל מילה שכתבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 14:24 לינק ישיר 

לא בתשכה, לא הבנת. לא את המילים אנחנו לא יודעים לקרוא אלא הכוונה בלקרוא זה אנחנו לא מבינים בעמקות הענין כלומר לכל שיר או ניגון יש פן רוחני, כן גם לצד ההפוך מקדושה יש שורש רוחני (לא טהור כמובן) אלא שאנו אנשים פשוטים לא יודעים לקרוא לא יודעים מה השורש שלו. ולכן אנחנו צריכים לשמוע דברים שאנו בטוחים בהם שהם קדושים ושורשם קדוש למשל הניגון "קה אכסוף" שחיבר האדמור מקרלין (הגדול) שהיה קדוש וצדיק ענק. ניגונו חצוב מעולמות טמירים ונעלים בקדושה ושאנחנו שרים זאת אנו מתחברים לאותם עולמות ולאתו צדיק.
וכן להיפף אם שומעים משהו לא טוב ח"ו מתחברים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 14:58 לינק ישיר 

פערל-  יישר כח גדול.
הסיפור עם המסעדה הסינית שמעתי אותו בעבר. מה המקור שלו?
בתשכה- קראת היטב את דברי פערל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 15:14 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
כאילו מה??..
מה אתם אומרים??!!

שיריש מתוקה אחת!!איפה ההית עד עכשיו?סוף סוף מישהו אומר את מה שאני חושבת כל הזמן!

המכביטס באמת לוקחים שירים לא שלהם אבל אני יסביר לך משהו בסופו של דבר הם עושים טובה לאנושות!!
הם לוקחים שירים לועזיים ומעבדים אותם לחרדי-וזה נותן המון לציבור החרדי שמעדיף לא לשמוע שירים לועזיים-אבל באמת לאחד ששומע תמקורי זה נורא מעצבן!

ז
ה לא שאני שומעת את השירים המקוריים ממש לא!! אולי זה נחמד לשמוע את השירים הללו (שהמכביטס שרים) בידיעה שזה קצת יותר בסדר לשמוע אותם מאשר את המקורי.
וזה לא שאני שומעת את המקורי כמו שכתבתי בהתחלה אלא תמיד כשאני כותבת את שם השיר ביוטיוב כדי לשמוע אותו אני נתקלת בשיר המקורי שתמיד מופיעה בצד ליד.. הבנתוש?? וזה דיי מעצבן......
ובקשר לדברים של פערל יש בזה משו....

תוקן על ידי שיריש_11 ב- 05/12/2013 15:20:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 15:18 לינק ישיר 

פרעל כתב:
לא בתשכה, לא הבנת. לא את המילים אנחנו לא יודעים לקרוא אלא הכוונה בלקרוא זה אנחנו לא מבינים בעמקות הענין כלומר לכל שיר או ניגון יש פן רוחני, כן גם לצד ההפוך מקדושה יש שורש רוחני (לא טהור כמובן) אלא שאנו אנשים פשוטים לא יודעים לקרוא לא יודעים מה השורש שלו. לא שמעתי על כך מעולם!! ולכן אנחנו צריכים לשמוע דברים שאנו בטוחים בהם שהם קדושים ושורשם קדוש למשל הניגון "קה אכסוף" שחיבר האדמור מקרלין (הגדול) שהיה קדוש וצדיק ענק. ניגונו חצוב מעולמות טמירים ונעלים בקדושה ושאנחנו שרים כשאנשים שרים את הניגונים הללו זה מעצבן אותי נורא זאת אנו מתחברים לאותם עולמות ולאתו צדיק.
וכן להיפף אם שומעים משהו לא טוב ח"ו מתחברים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2013 15:18 לינק ישיר 

שיריש-אותי זה דוקא משמח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > חנוכה (רביעי) שמח מהמכביטס! קליפ חדש - burn :)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.