|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:27 |
|
| |
תמרור - חחח... לחיה אנחנו סולחים  ובתשכה - היית מודיעה פה על מתנת החנוכהנ ששמת במייל, הייתי הולכת לבדוק ;) נסתכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:28 |
|
| |
אידי - ברור:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:34 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  | אני אשמח לפתוח את האשכול בהפתעה למלאות לו 3 שנים וכן לחג החנוכה. רציתי כ"כ שהראיון יהיה מוכן להיום, אבל לא הכל תלוי בי. אתמול חשבתי לעצמי ואמרתי, אין דבר כזה שאבוא בידיים ריקות! וממחשבה למעשה! ב"ה הצלחתי להשיג כמה פרחים שכתבו לכם, חברי הפורום היקר, ברכות לרגל חג החנוכה.
הפרח הראשון- ייצי' ספינר:
Dear fris, I was so glad to learn that there is a group in Israel who appreciate good Jewish Music. My years in Miami Boys Choir, 20 years ago, will always be special to me and I'm happy that you share those memories with me. Chag Urim v'Chanukah Sameach!!! Yitzy Spinner הפרח השני- בנימין אלסון: "Hi Fris the Miami Forum. May we be able, this Chanuka, to our hearts and eyes to see and feel the new light that is coming down to us during these days. We have the chance to see each other in a whole new light. Lets us sing louder, longer and plain more. Lichaim! Chag Sameach!" הפרח השלישי- מנחם סאמל To All our Honored Fris at the Forum, In honor of this joyous chag, I wanted to take this opportunity to wish you all a happy Chanuka and may we merit to overcome all our adversaries, just the the Maccabies overcame the Greeks all those years ago. I wish you all only joy and happiness and success in all your eavors. Chanuka Sameach, Menachem Samel הפרח הרביעי- אריק סטרןDear Fris, Chanukah Sameach to you and your families! May the Ohr HaNer shine bright in your homes and be a true symbol of Happiness and Joy for all of Klal Yisroel. May Hashem bless us all in the Zechut of these Holy Eight Days, Days of Miracles and Virtue. May all of us sing a Shir Chadash together BeYachad with Unity, Love and Peace. הפרח החמישי- דניאל מוצ'ניקI wish every supporter of the Miami Boys Choir and all my Jewish brothers and sisters a joyous and blessed Hanukkah! - Daniel הפרח השישי והאחרון לעת עתה- דוד הרשקוביץ Wishing you a happy and healthy Chanukah. Keep singing.
תוקן על ידי chayaחיה18 ב- 28/11/2013 20:57:59
תוקן על ידי chayaחיה18 ב- 28/11/2013 20:58:39 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 13:44 |
|
| |
וואוו! אידי!! את מצוינת בשאלות מכוונות:) את רוצה לומר לי שאיצי הכשרונ עוד לא הפך לפיבוריט שלך??? אצלי הוא כבר מזמן.. עוד מאז שהתחיל לשיר:) חי'ה - אפשר לומר שהיא שאלה בשם כולנו... והמינוי ממש מתאים לך! בנג'י, איצי... כמעט ירחמיאל:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 17:13 |
|
| |
אני הכי התרגשתי מהתגובה של דוד-ובאמת זה נראה שהוא לא מבין מה רוצים מחייו אם כי מבחינתי הו הכי קשה להשגה ולכן תגובתו הכי שווה נהנתי מאד גם שהצלחתם להשיג את דניאל מוצ'ניק(שאול אלסון מ'ס 2 מבחינתי) ואיצי ספינר היה הכי נחמד ועניני
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 17:53 |
|
| |
איצי בהחלט דיבר יפה הכי שאפשר!!! קולע, מתאים, מרגש.. לגבי דניאל - בהחלט!:) דוד- בהחלט... ומה לגבי מנחם סימל? איזו התעלמות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 21:53 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ריבון כל העולמים, מה הולך פה? לפחות עשיתי העתק! הנה נדביק...
(הנה השחזור...)
חיה...!!! את גדולה!! ספרי, ספרי... איך בדיוק עשית את זה?? רוצות לראות את ההודעה ששלחתי להם בפייס? היי ______
Good evening and Happy Hanukkah! You do not know me, but I forum Miami Boys Choir of Israel. My English is not good .. Hope you understand me. I would love to surprise the forum members for Hanukkah greeting to them in writing. Do you think you could help me with that?? You can write them a short blessing for Hanukkah you? thenx and happy hanukkah! חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב? לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא.. הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
         |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 22:51 |
|
| |
חיה, וואוווווו גדול!
איזו יוזמה מבורכת!
בנג'י הזה פשוט הורס עם המילים שהוא כותב בעברית... :)
כמעט כולם הגיבו לעניין ואהבתי שהכניסו גם איזשהוא פן רוחני... רואים שהם תלמידים של ירחמיאל!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 23:17 |
|
| |
כן.. בנג'י מקסים!! לב כמו שלו לא רואים כל יום. הוא באמת מברך מכל הלב! (והוא יודע עברית מצויין!!!!!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:18 |
|
| |
וואוו כל הכבוד חיוש!!!! באמת יצא יפה!!! וכל מה שככתבת - אהבתי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:19 |
|
| |
בשמחה!! תודה!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:25 |
|
| |
| chayaחיה18 כתב: |  |
| אידי כתב: |  | חיה...!!! את גדולה!! ספרי, ספרי... איך בדיוק עשית את זה?? רוצות לראות את ההודעה ששלחתי להם בפייס? היי ______
Good evening and Happy Hanukkah! You do not know me, but I forum Miami Boys Choir of Israel. My English is not good .. Hope you understand me. I would love to surprise the forum members for Hanukkah greeting to them in writing. Do you think you could help me with that?? You can write them a short blessing for Hanukkah you? thenx and happy hanukkah! חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב? לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא..
די...! אין על רבינא הזה...! כשפגשתי אותו לני שנה בהופעה ודיברתי עם האחים שלו - הם כבר הכירו אותי, מההופעה בישראל - הוא ישב שם והיה די ביישן... ביקשתי ממנו להתראיין, והוא אמר לי "בפעם הבאה"... איכותי ברמות על!!
ו... מי זה בן הרשקוביץ?
הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. מפגש? רצה לבוא? רשמנו לפנינו - - -
בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) יאלה חיה! מחכים! :) איזה זורם הבחור :) דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! זה נשמע שהם היו מאוד נחמדים... שחררי עוד קצת ;) חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
         |
|
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:36 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
| אידי כתב: |  | חיה...!!! את גדולה!! ספרי, ספרי... איך בדיוק עשית את זה?? רוצות לראות את ההודעה ששלחתי להם בפייס? היי ______
Good evening and Happy Hanukkah! You do not know me, but I forum Miami Boys Choir of Israel. My English is not good .. Hope you understand me. I would love to surprise the forum members for Hanukkah greeting to them in writing. Do you think you could help me with that?? You can write them a short blessing for Hanukkah you? thenx and happy hanukkah! חיה מה אמרת להם שהם הסכימו לכתוב? וכל מי שביקשת ממנו לכתוב כתב? לא.. בנימין רבינא, דובי קסטנבאום ובן הרשקוביץ לא רצו... לא נורא..
די...! אין על רבינא הזה...! כשפגשתי אותו לני שנה בהופעה ודיברתי עם האחים שלו - הם כבר הכירו אותי, מההופעה בישראל - הוא ישב שם והיה די ביישן... ביקשתי ממנו להתראיין, והוא אמר לי "בפעם הבאה"... איכותי ברמות על!!
ו... מי זה בן הרשקוביץ?
חח כן.. אבל אני גם מבינה אותו. אולי הוא אפילו לא טרח לקרוא! או שהוא לא הבין בדיוק מה אני מבקשת.. בטח משגעים אותו.. אנחנו בוודאי לא היחידם שרוצים פיסה של תשומת לב ממנו.
הכי אהבתי את איצי ספינר (אולי בזכות זה הוא עוד יהפוך להיות פייבוריט שלי יום אחד), וגם מנחם סאמל - "ידידי המקהלה המכובדים"... לייק, מנחם! בנג'י באורות :) דייויד בכלל נשמע כמו מישהו שלא מבין מה רוצים מחייו - "תמשיכו לשיר"... חחח... גם דניאל כתב חמוד, אבל אולי אני אומרת את זה סתם כי הוא אחד מהפייבוריטים שלי... הם היו חמודים בטרוף.. איצי שיגעתי אותו.. הוא ממש שמח שבקשתי ממנו. הוא היה בעבודה.. אמר לי להזכיר לו בבוקר.. שכחתי שיש הבדל שעות.. שלחתי לו הודעה באמצע הלילה.. הוא צוחק ואומר לי.. זה בוקר? חחח ונמחם סאמל בכלל חשב בהתחלה שאני רוצה להביא אותו לאיזה מפגש..חח אז הוא אומר לי: אני בצבא עכשיו.. (כן כן, הוא משרת וגר פה.. בארץ ישראל) לא יכול לבוא.. הסברתי לו שאני רוצה ברכה.. אז הוא ממש שמח וכתב מיד. מפגש? רצה לבוא? רשמנו לפנינו - - -
כן... הוא היה ממש נחמד.. הוא בהתחלה התפלא איך זכרתי אותו.
בנג'י מלאך.. לא שלחתי לו שום הודעה.. אמרתי לו תכתוב לפורום ברכה.. 3 דק וזה היה מוכן :) (אה... ויש לי קליפ שרציתי להעלות לכם שלו.. הוא שר סביבון סוב סוב סוב.. (אבל רואים בקטנה בצד בחורה מנגנת..)) יאלה חיה! מחכים! :) איזה זורם הבחור :)
כן, הוא ממש זורם. הוא "עמך" כזה.. לב ענק, חופשי, בחור ממש טוב!! (קרליבך) אני אשלח לך את הוידאו ואת תראי אם כדאי להעלות אותו או לא!!
דייויד באמת לא הבין.. הוא חשב שאני מפרחי מיאמי מזרח בטח.. תמשיכו לשיר.. חחח לא היה לי נעים לתקן אותו.. ודניאל מקסים!! וגם אריק סטרן!!! זה נשמע שהם היו מאוד נחמדים... שחררי עוד קצת ;) כן.. הם היו מקסימים. פשוט שמחו שבקשתי מהם.. מנחם וייצי היו הכי נחמדים..הם ממש זרמו.. נהנו.. צחקו.. שאלו על הפורום.. שלחתי למנחם קישור ונזכרתי שגם לייצי צריך.. (אשלח לו עכשיו) . (וכמובן בנג'י שאותו אני מכירה.. מכירה טוב..) חיה, את צריכה להתמנות למנהלת קשרי לקוחות, סליחה, קשרי פרחים של הפורום! בכייף.. אני לשרותכם תמיד!!!
         |
|
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 00:45 |
|
| |
וואוו יפה מאד!!! נשמע ממש יפה!!תודה רבה חי'ה.. באמת נשמח לפירוט:) (וגם לקליפ...:)
|
|
|
|
|