בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול המתנות - יומולדת 3 :)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2013 14:37 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
איצי בהחלט דיבר יפה הכי שאפשר!!!
קולע, מתאים, מרגש..
לגבי דניאל - בהחלט!:)
דוד- בהחלט...
ומה לגבי מנחם סימל? איזו התעלמות:)חחחחחחח-טוב באמת היה נחמד לשמוע גם אותו אם כי הוא היה סולן פחות ראשי כך שבאופן אוטומטי פחות ריגש אותי שהוא כתב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2013 15:07 לינק ישיר 

חחח:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2013 13:09 לינק ישיר 

איזה מתוק!!!!!! באמת נראה שלא כ"כ הבינו מה רוצים מהם.. במיוחד דיויד.. אבל יפה מצידם שהתייחסו ושלחו לנו ברכות!!! (חבל שרבינא לא שלח... דווקא נראה לי שמתאים לו לשלוח ברכה כי הוא כן זורם בד"כ (רק חייא אחיו ממש לא! לדוג' בהופעה שנה שעברה בתשרי בנ.י רציתי לצלם את רבינא אחרי ההופעה,שאלתי אותו, והוא ישר נעמד להצטלם בחיוך!(לא משנה שהיה לי פדיחות שהמצלמה לא עבדה אז הוצאתי תפלאפון וצילמתי מהר...) לעומת זאת, אחיו חייא לא הסכים בשום אופן להצטלם! (דווקא ביקשתי ממנו מאוד יפה..)(לא משנה שבסוף צילמתי ....) בקיצר, פווול תודות חיה! נחמד להזכר בפרחים מהעבר הקרוב והרחוק!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2013 13:15 לינק ישיר 

מיאמוש תעלי לנו את כל התמונות שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 22:52 לינק ישיר 

וואי לא נעים , לא הבאתי שום מתנה... סולחים?
בכל מקרה רק נאחל לפורום מנהליו וחבריו , תמשיכו להיות טובים ומרתקים כמו שאתם עכשיו ....!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2013 00:51 לינק ישיר 

סטריאו ברוכים הבאים לך, מה קרה שנזכרת בנו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול המתנות - יומולדת 3 :)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.