| נשלח ב-28/11/2013 20:54 |
|
| |
שדכנים חופרים
יש איזו שדכנית באזור שלי, שכל פעם שהיא רואה אותי היא סורקת אותי מלמעלה ללמטה (אפשר להחליף אותה ברנטגן...) ואז היא אומרת לי שיש לה משהו בשבילי ו'אני צריכה לדבר אם ההורים שלך' ובלה בלה בלה..
שדכנית יקרה, לא השתניתי מאז הפעם האחרונה שראית אותי! לא הצמחתי קרניים, ולא זנב. לא שיער ורוד, ולא זקן (אם כן זה בטיפול...)
לפעמים באלי לקחת את השדכנים לסגור אותם בקופסה ולשלוח אותם לים לשדך בין הדגים (משתלם להם, הם יקבלו געפילטע פיש בתמורה)
זה נשמע ככפיות טובה, אבל זה לא נעים לעבור שיקוף כל פעם!
עיצות למקרה שאפגוש אותה:
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 23:27 |
|
| |
יש לך אפשרות כשאת נמצאת בעולם השידוכים להסתכל על המצבים המאתגרים כחוויה בונה, או כחוויה הורסת. בכל דבר יש רע וטוב, את צריכה לבחור איך את רוצה לחוות את החיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 23:35 |
|
| |
חח את מזכירה לי מישהו שרודפת אחריי כמו...עלוקה.(סליחה מכבודכם...) ותמיד באותה תשובה: "אני משתדלת".. תוסיפי קריצה וההיא תבין את הרמז. או שהיא אחת שצריכה "ברחל ביתך הקטנה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 04:06 |
|
| |
סקירה זה עוד משו שנסבל אם זה לא עובר הלאה.. לעבור סקירה בעקבות שהיא מסתכלת עלייך כעל משוגעת כי את מחפשת משו מסויים (אמרתי לה שאני מחפשת או מרוקאי או אשכנזי [קיבלתי את השני]) והיא מציעה רק פרסים.. מה נעשה? התמודדתי.. שתחפש את החברים שלה ובינתיים הסקירה הזו בטח חסכה לי בושה אחרת חמורה יותר. לא עושה חשבונות שמיים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 04:13 |
|
| |
יש כאלה שמתות לעבור רנטגן אנושי (תגידי תודה) צרות של עשירים :)
ואם תפגשי אותה תגידי לה מה שכתבת לנו: אני לא השתנתי מהפעם האחרונה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2013 11:24 |
|
| |
| אמיגוס כתב: |  | יש איזו שדכנית באזור שלי, שכל פעם שהיא רואה אותי היא סורקת אותי מלמעלה ללמטה (אפשר להחליף אותה ברנטגן...) ואז היא אומרת לי שיש לה משהו בשבילי ו'אני צריכה לדבר אם ההורים שלך' ובלה בלה בלה..
שדכנית יקרה, לא השתניתי מאז הפעם האחרונה שראית אותי! לא הצמחתי קרניים, ולא זנב. לא שיער ורוד, ולא זקן (אם כן זה בטיפול...)
לפעמים באלי לקחת את השדכנים לסגור אותם בקופסה ולשלוח אותם לים לשדך בין הדגים (משתלם להם, הם יקבלו געפילטע פיש בתמורה)
עיצות למקרה שאפגוש אותה:
|
|
עזבי את השדכניות .... תצאי פצצה מהבית .... תכיני לך כמה פתקים בצורת לב בתיק עם מספר טלפון שלך . כשאת פוגשת בחור צדיק יפיוף . תתני לו את זה ותלכי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2014 21:58 |
|
| |
| מתמזגת כתב: |  | יש איזו שדכנית באזור שלי, שכל פעם שהיא רואה אותי היא סורקת אותי מלמעלה ללמטה (אפשר להחליף אותה ברנטגן...) ואז היא אומרת לי שיש לה משהו בשבילי ו'אני צריכה לדבר אם ההורים שלך' ובלה בלה בלה..
עיצות למקרה שאפגוש אותה:
עזבי את השדכניות .... תצאי פצצה מהבית .... תכיני לך כמה פתקים בצורת לב בתיק עם מספר טלפון שלך . כשאת פוגשת בחור צדיק יפיוף . תתני לו את זה ותלכי |
|
לא נראה לי לאישה יש אומץ לעשות את זה.
את האמת גם לגבר לא... (חרדי הכוונה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 11:53 |
|
| |
כמעט דומה, אבל קצת שונה.. יש שדכנית שניסתה המון פעמים להציע לי שידוכים בסגנון שאני לא רוצה ולא מוכנה לשמוע, מסיבות כאלו ואחרות והסברתי לה, לא מעט פעמים, שאין על מה לדבר ואני לא חושבת לשנות את כיוון מחשבתי ושאיפתי. השבוע, היא שוב מתקשרת ואומרת לי, שאני פשוט לא יוצאת לה מהראש וחבל על כל יום שעובר... ובדיוק היא ראתה את פלוני וחשבה ישר עלי שאולי כדאי לנסות.. ועוד מוסיפה לי, אני יודעת שתזרקי עלי אבנים ובליסטראות, אבל אני לא הוזה, חשבתי עליו בשבילך... (אני מכירה את אותו אחד שהתכוונה אליו). ושוב, הסברתי לה חזור והסבר, שאין מצב ולא שיניתי כלום בדעות שלי והיא ממשיכה וחופרת וטוענת שכל יום שעובר הוא רק לרעתי ואני מפסידה וצריכה עוד להספיק לבנות בית ולהקים משפחה וכו' וכו'.
איך מתפטרים מכאלו טיפוסים??????
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2014 13:37 |
|
| |
| only1day כתב: |  | כמעט דומה, אבל קצת שונה.. יש שדכנית שניסתה המון פעמים להציע לי שידוכים בסגנון שאני לא רוצה ולא מוכנה לשמוע, מסיבות כאלו ואחרות והסברתי לה, לא מעט פעמים, שאין על מה לדבר ואני לא חושבת לשנות את כיוון מחשבתי ושאיפתי. השבוע, היא שוב מתקשרת ואומרת לי, שאני פשוט לא יוצאת לה מהראש וחבל על כל יום שעובר... ובדיוק היא ראתה את פלוני וחשבה ישר עלי שאולי כדאי לנסות.. ועוד מוסיפה לי, אני יודעת שתזרקי עלי אבנים ובליסטראות, אבל אני לא הוזה, חשבתי עליו בשבילך... (אני מכירה את אותו אחד שהתכוונה אליו). ושוב, הסברתי לה חזור והסבר, שאין מצב ולא שיניתי כלום בדעות שלי והיא ממשיכה וחופרת וטוענת שכל יום שעובר הוא רק לרעתי ואני מפסידה וצריכה עוד להספיק לבנות בית ולהקים משפחה וכו' וכו'.
איך מתפטרים מכאלו טיפוסים?????? |
|
יש לך 2 אפשרויות 1. להפגש ולשלול סופית 2. להמשיך ולהסביר שזה לא מתאים (זה מה שאני מעדיף) מנסיוני זה בדרך כלל לא נגמר... עד שתתחתני בעזרת ה' :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 10:27 |
|
| |
1. אין לי זמן מיותר, כדי להיפגש סתם ואז להגיד לא.. 2. זה מה שאני עושה, אבל מול חופרים, זה לא קל בכלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 12:10 |
|
| |
אמא שלי כבר למדה להגיד לחברה שלה שלא יורדת מרעיון מסוים שפשוט אין מה לעשות הבן שלה עקשן... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 13:36 |
|
| |
עזבי את השדכניות .... תצאי פצצה מהבית .... תכיני לך כמה פתקים בצורת לב בתיק עם מספר טלפון שלך . כשאת פוגשת בחור צדיק יפיוף . תתני לו את זה ותלכי
אם הבחור צדיק למה נראה לך שהוא יעשה עם זה משהו??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 13:59 |
|
| |
| חציון כתב: |  | אמא שלי כבר למדה להגיד לחברה שלה שלא יורדת מרעיון מסוים שפשוט אין מה לעשות הבן שלה עקשן...  |
|
רגע... אז מי כאן העקשן??? למה אין מושג של שדכנית עקשנית ... רק הבחורים/ות עקשנים... כן...כן... תמיד זה יהיה אנחנו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2014 12:39 |
|
| |
| only1day כתב: |  | כמעט דומה, אבל קצת שונה.. יש שדכנית שניסתה המון פעמים להציע לי שידוכים בסגנון שאני לא רוצה ולא מוכנה לשמוע, מסיבות כאלו ואחרות והסברתי לה, לא מעט פעמים, שאין על מה לדבר ואני לא חושבת לשנות את כיוון מחשבתי ושאיפתי. השבוע, היא שוב מתקשרת ואומרת לי, שאני פשוט לא יוצאת לה מהראש וחבל על כל יום שעובר... ובדיוק היא ראתה את פלוני וחשבה ישר עלי שאולי כדאי לנסות.. ועוד מוסיפה לי, אני יודעת שתזרקי עלי אבנים ובליסטראות, אבל אני לא הוזה, חשבתי עליו בשבילך... (אני מכירה את אותו אחד שהתכוונה אליו). ושוב, הסברתי לה חזור והסבר, שאין מצב ולא שיניתי כלום בדעות שלי והיא ממשיכה וחופרת וטוענת שכל יום שעובר הוא רק לרעתי ואני מפסידה וצריכה עוד להספיק לבנות בית ולהקים משפחה וכו' וכו'.
איך מתפטרים מכאלו טיפוסים?????? |
|
אני מציע שפשוט תצרחי עליה פעם אחת, אני לא חושב שהיא תמשיך להציק לך, אם היא כן אז אולי צריך צו הרחקה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2014 12:49 |
|
| |
ליברל, אני לא אצעק על אנשים, גם אם ינסו לעצבן אותי וחבל שהם לא מבינים בדרך יפה. כי כבר היו מיקרים מעולם, שניתקתי קשר לגמרי, עם ידידות וחברות, רק בגלל כאלו דוגמאות. לא שלום ולא מלחמה. לא רוצה לריב עם אנשים ואני לא כזו, אבל אם אדם לא מבין בצורה יפה, שאין טעם להטריד אותי באותן סוגי הצעות שוב ושוב, אז עדיף שלא אענה יותר לטלפונים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2014 12:58 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | | חציון כתב: |  | אמא שלי כבר למדה להגיד לחברה שלה שלא יורדת מרעיון מסוים שפשוט אין מה לעשות הבן שלה עקשן...  |
|
רגע... אז מי כאן העקשן??? למה אין מושג של שדכנית עקשנית ... רק הבחורים/ות עקשנים... כן...כן... תמיד זה יהיה אנחנו.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את צודקת בהחלט :) רק אל תשכחי שהם רוצים לעזור לך ולפעמים מחטיאים קצת את המטרה.
|
|
|
|
|