בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ב"ה. ~ ללא מיאמי... קרה לכם פעם?~

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/12/2013 20:47 לינק ישיר 
ב"ה. ~ ללא מיאמי... קרה לכם פעם?~

רציתי לפתוח דיון חדש ומענין...
בעקבות בעי'ה קטנה במחשב הניד שלי, שהכיל את כל הדיסקים של פרחי מיאמי בגיוון ובכל הצורות והגוונים, המחשב נכבה, ועד להודעה חדשה - אני פשוט לא שומעת מיאמי.
אני כן שומעת מעט הופעות, ועוד כמה שירים שהדיסקים שלהם נשמרו טוב (איפה כל השאר? שאלה מצוינת...:)
אבל אני פשוט לבינתים נשארתי ללא מיאמי!!
אתם מכירים את זה - מגיעים הביתה מהעבודה/ הלימודים, מורידים את התיק, מתרעננים ו- מדליקים את המחשב...
עד שהוא נדלק אני חושבת לעצמי - מה נשמע עכשיו?
אז כמובן שאם יש איזה חג מתקרב אז פשוט פותחים את התיקי'ה המתאימה, אבל גם אם לא יש עוד המון מה לשמוע, שירים ששמעתי בלי הגזמה לפחות 30 פעם - וזה מספר מוקטן מאד אבל נסתפק בו- אבל הם פשוט לא נמאסים!!
להיפך, כל פעם מגלים בהם משהו אחר שונה ויפה, איזו סיומת מדהימה, איזה פתיח מתוק או סתם קול שאני נהנית לשמוע...
בכל אופן... מה שקורה זה, שהמחשב מכובה, והשירים שבתוכו פשוט חסרים לי!!!
אני קמה בבוקר- ואין לי את השירים של פתיחת היום, אני הולכת בדרך ומרגישה חסר רגשי - פיזי, וזה כבר מעיק ומפריע מאד!!
וכמובן עכשיו בחנוכה, שהשירים עליו כל כך רבים, ואין לי אפילו שיר אחד שלו...
אז כן, תרומות יתקבלו בברכה! וכל המרבה- הרי זה משובח... :)
אבל חוץ מזה, חשבתי פשוט לשתף אתכם במה שקורה לי ולשמוע - עצות, רעיונות, שאלות וסתם השתתפות..
גם לכם זה קרה פעם? גם אתם עברתם את זה?
אם כן, שתפו... זה האשכול המתאים.
ואם לא - תנסו לחשוב מה תרגישו אם ח"ו זה יקרה...
מה שבטוח - אם עד עכשיו, כל שיר מיאמי לדורותיו שהיתי שומעת ברדיו הי'ה גורם לי לקפוץ כמעט מכל עיסוק ולהיצמד לרדיו עד שיגמר ויותר נכון עד שתיגמר התוכנית...  (אולי נחה הרוח על העורכים והם החליטו להשמיע אותם היום ברצף?)
אז עכשיו עוד יותר!

תודה לאידי המקסימה (תמיד!:) ובמיוחד על הרעיון לפתוח את האשכול הזה.. ולכל מי שישתתף ויגיב...
ולכם - שהרגשתי בנוח לפתוח איתכם את הנושא, לשתף ולהשתתף...

תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 20:57:27

תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 21:14:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 21:01 לינק ישיר 

תודה לך בעצמך, תמרור  
אשכול מעניין ומקורי שכתוב בצורה מושכת בהחלט.

האמת המביכה היא שאני לא שומעת שירי מיאמי כל הזמן. כלומר, כל בוקר כשאני נוהגת לעבודה מתנגן לי אותו דיסק און קי שכבר כתבתי עליו באשכול אחר - אבל הוא משולב בהרבה פרחי לונדון, ולאחרונה גם באברהם פריד החדש (בזה מילקי אשמה), ככה שזה לאו דווקא מיאמי. מיאמי ואני חברים בעיקר באלבומי הצפייה שלהם...

מצד שני, גם אני קופצת כשאני שומעת מישהו משמיע אותם. למה? סוג של גאוות יחידה... או אחוות לוחמים... משהו כזה. וכן, כשאני שומעת אותם במקום לא צפוי - אני בהחלט מתמגנטת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 21:07 לינק ישיר 

תודה רבה

זה באמת מביך...:)
אני לא מאמינה ש-אידי- המנהלת הדגולה של הפורום שלנו תשמע את פרחי לונדון וכו' ולא את פרחי מיאמי:)
אני מבינה אותך - בהחלט יש בזה משהו לראות ולא לשמוע! בעצם, איך לא?? בטח שמעת כל שיר לפחות 70 פעם... לא?

טוב לשמוע שקופצים כמוני!!! גם לך קרה ששמעת אותם באיזה מקום ומאז החלטת להיכנס לשם כל פעם?:)

סתם מענין...
לא הי'ה לך קשה להיות כמעט חודש בלי שום רשימת השמעה שלהם?? שתופסת לפחות 25 דקות ולא 5 דקות ובזה נסתימו הדיסקים
לי זה ממש קשה!! אני ממש מרגישה חוסר שאני לא שומעת את השירים!! מענין למה... מה דעתכם?

תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 21:07:44

תוקן על ידי תמרור25 ב- 01/12/2013 21:09:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 21:29 לינק ישיר 

תמרור, אשכול מקסים!|
החיים אצלי מתחלקים ל-3 תקופות. 0-16 , 16-22 ו-  22 והלאה.
התגובות למקרה הזה שונות בין תקופה לתקופה.
0-16:
יש מצב שהייתי משתגעת! בעיקר אם לא הייתי שומעת רווח.. (את שאולי.. כן?)
באותה התקופה? אין לי מושג מה הייתי עושה.. יכול להיות שהייתי רואה דרך היוטיוב.. לוקחת מחברה.. לא הייתי משאירה את זה כך! (בכלל ספירת העומר (לא קשור למיאמי, מוזיקה בכללי..) זה היה התקופה הכי קשה.. לא מסוגלת בלי מוזיקה)
16-22
אין לי מושג איך זה קרה.. אבל זה קרה!
 התנתקתי בכלל ממיאמי. פשוט שכחתי. היה לי את הבגרויות והתואר, חתונה, לידה... היה לי עומס שפשוט שכחתי לגמריי ממוזיקה דתית. (לצערי גם הייתה זו תקופה של נפילה כך שמצאתי את עצמי מתנחמת במוזיקה שלא מתאימה.)
22 והלאה:
אני לאט לאט חוזרת למוזיקה חסידית.. פרחי מיאמי... למזלי עכשיו המחשב לא נתקע כך שאני לא מתנסה בנסיון שלך. אני לא רוצה למצוא את עצמי מתנחמת במוזיקה אחרת!
אני משערת שאם לא תהיה לי מוזיקה אחרת אני אשתדל לא לפתוח את האינטרנט כדי לא להעמיד את עצמי בנסיון שלא בטוח שאעמוד פה.. פשוט אני אנסה להשיג מחברה איזה תקליט.. או לבקש מבעלי שיוריד לי מהיוטיוב שירים שלהם..
זהו.. כאן הסתיימה חפירתי :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2013 21:38 לינק ישיר 

רגע.. מגיל 0 שמעת את מיאמי?
ואם לא היתה לך אפשרוות להוריד?? או לצפות? הכי גרוע.. אה?
מגיל 16 פשוט הפסקת לשמוע את מיאמי? לא הרגשת געגועים? רצון לחזור? המוזיקה ההיא פשוט ניחמה אותך או שהעומס לא אפשר לך אלא רק במה שאחזת באותה תקופה?
22 - ברוך ה'... אני גם מקווה בשבילך שזה לא יקרה לך... זה לא פשוט בכלל! כמובן שזה לא רק מיאמי... זה עוד הרבה דברים שהיו בו, ובכלל זה מחשב פרטי... זה קשה, אבל בכל אופן, ברוךה' שזה בזה ולא בדברים אחרים!!(שלא נמחק וכו' ח"ו... זה הכי מרגיע!! לדעת שזה פשוט מחכה:)
והתגובה שלך בכלל לא חופרת... להיפך:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 21:44 לינק ישיר 

חח האמת שלא.. אבל מגיל קטן מאוד.. חברים שלנו הביאו לנו לשמוע ומאז אני הייתי אחראית שיהיו את כל הדיסקים שלהם בבית.. זה הלך ככה.
חיה אוכל מלאאאאא ממתקים! ומי שאוכל ממתקים צריך סתימות בשיניים. רגע, אתם רוצים שאשב אצל הרופאה יפה? שלא אברח לה? אז בבקשה.. one by one אצלי עד היום בשעה 6. (אני סוחרת ממולחת מגיל קטן!!)
אם.. אני חושבת שהייתי פשוט עוברת לגור אצל החברות שלי בגיל קטן.. ובגיל העכשווי, דרך הנייד, אייפאד.. לא חסר :)

וכן, זה לא פשוט כלל וכלל!! יש לי הרבה נסיונות... במיוחד בנושא השירים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2013 22:54 לינק ישיר 

תמרור!  מזדהה מאד... (בואי נניח שזה חיבוק..)

לי קרה אותו הדבר עם דיסק און קי שהכיל את כל הווריאציות של שירי מיאמי. בווקאלי, הקלטות פיראטיות ,פלייבקים
(וגם הקלטות עצמיות שלי... דואטים יפהיפיים ,עם שאולי כמובן! ;)

וכשהוא הלך לעולמו ביום בהיר ובלי התראה  מוקדמת מראש,

למרות, שמלכתחילה דאגתי לשלושה גיבויים לכל התיקיות ,בדיוק לאותו יום שחור...

קצת בגדתי ואיכשהוא התפתיתי לשמוע את ישיבה בויס,הרבה שלשלת /ג'וניור וכל השאר...

חזרתי להאזין למוזיקה אחרת..

גם לי היתה תקופה די ארוכה ,שפשוט לא הייתי בכל הקטע הזה של מיאמי, 
עד ש... טוב, ההמשך ידוע, אז אעצור כאן.

נכון שאין תחליף, אבל יש מוזיקה טובה -תנסי.

חיה, אהבתי את מה שכתבת.וגם... אתך בחלק מהדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:09 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:

גם לי היתה תקופה די ארוכה ,שפשוט לא הייתי בכל הקטע הזה של מיאמי, 
עד ש... טוב, ההמשך ידוע, אז אעצור כאן.

ברור! שאול אלסן! :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:13 לינק ישיר 

לבבית30 כתב:

חיה, אהבתי את מה שכתבת.וגם... אתך בחלק מהדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2013 23:26 לינק ישיר 

תמרור25 כתב:
רציתי לפתוח דיון חדש ומענין... אכן... משהו חדש מתחיל!
...אתם מכירים את זה - מגיעים הביתה מהעבודה/ הלימודים, מורידים את התיק, מתרעננים ו- מדליקים את המחשב...
אז כמובן שאם יש איזה חג מתקרב אז פשוט פותחים את התיקי'ה המתאימה, אבל גם אם לא יש עוד המון מה לשמוע, שירים ששמעתי בלי הגזמה לפחות 30 פעם - וזה מספר מוקטן מאד אבל נסתפק בו- אבל הם פשוט לא נמאסים!!  לא נמאסים? אז את ממש אוהדת מושבעת. אידי-יש לך משימה. להכין לה מדליה של אוהדת מושבעת!
להיפך, כל פעם מגלים בהם משהו אחר שונה ויפה, איזו סיומת מדהימה, איזה פתיח מתוק או סתם קול שאני נהנית לשמוע... הלוואי...
אני קמה בבוקר- ואין לי את השירים של פתיחת היום, אני הולכת בדרך ומרגישה חסר רגשי - פיזי, וזה כבר מעיק ומפריע מאד!! הגזמת! לא?.. ומה זה שירים של פתיחת היום? איזה סגנון זה? שקט או קצבי? ועם איזה סגנון מה את מסיימת את היום?
ו
ואם לא - תנסו לחשוב מה תרגישו אם ח"ו זה יקרה...  עדיף לא לחשוב על כך...
מה שבטוח - אם עד עכשיו, כל שיר מיאמי לדורותיו שהיתי שומעת ברדיו הי'ה גורם לי לקפוץ כמעט מכל עיסוק ולהיצמד לרדיו עד שיגמר ויותר נכון עד שתיגמר התוכנית...  (אולי נחה הרוח על העורכים והם החליטו להשמיע אותם היום ברצף?)
אז עכשיו עוד יותר!  את לא היחידה אני רואה. כולם כאן כמוך. גם אני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:32 לינק ישיר 

netson כתב:
רציתי לפתוח דיון חדש ומענין... אכן... משהו חדש מתחיל!
...אתם מכירים את זה - מגיעים הביתה מהעבודה/ הלימודים, מורידים את התיק, מתרעננים ו- מדליקים את המחשב...
אז כמובן שאם יש איזה חג מתקרב אז פשוט פותחים את התיקי'ה המתאימה, אבל גם אם לא יש עוד המון מה לשמוע, שירים ששמעתי בלי הגזמה לפחות 30 פעם - וזה מספר מוקטן מאד אבל נסתפק בו- אבל הם פשוט לא נמאסים!!  לא נמאסים? אז את ממש אוהדת מושבעת. אידי-יש לך משימה. להכין לה מדליה של אוהדת מושבעת!
לאידי יש עוד משימה.. למחוק את ישיבה בויז מרשימת ההשמעה שלה! לא חבל על האוזניים?
להיפך, כל פעם מגלים בהם משהו אחר שונה ויפה, איזו סיומת מדהימה, איזה פתיח מתוק או סתם קול שאני נהנית לשמוע... הלוואי...
אני קמה בבוקר- ואין לי את השירים של פתיחת היום, אני הולכת בדרך ומרגישה חסר רגשי - פיזי, וזה כבר מעיק ומפריע מאד!! הגזמת! לא?.. ומה זה שירים של פתיחת היום? איזה סגנון זה? שקט או קצבי? ועם איזה סגנון מה את מסיימת את היום?
ו
ואם לא - תנסו לחשוב מה תרגישו אם ח"ו זה יקרה...  עדיף לא לחשוב על כך...
אז עכשיו עוד יותר!  את לא היחידה אני רואה. כולם כאן כמוך. גם אני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2013 23:38 לינק ישיר 

netson כתב:

תמרור25 כתב:
אני קמה בבוקר- ואין לי את השירים של פתיחת היום, אני הולכת בדרך ומרגישה חסר רגשי - פיזי, וזה כבר מעיק ומפריע מאד!! הגזמת! לא?.. ומה זה שירים של פתיחת היום? איזה סגנון זה? שקט או קצבי? ועם איזה סגנון מה את מסיימת את היום?

נראה לי סוג של רעיון לאשכול חדש... שירי בוקר, שירי צהריים ושירי ערב! 
תמרור, באמת, סקרנת אותנו. אפשר פירוט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:41 לינק ישיר 

ו-חיה, לא הזכרתי שם ישיבה בויז... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:41 לינק ישיר 

אידי אחרי ה"במעגל השנה" תוכלי לפתוח "במעגל החיים- בוקר"  "במעגל החיים- צהריים", "במעגל החיים- ערב".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2013 23:44 לינק ישיר 

אידי כתב:
ו-חיה, לא הזכרתי שם ישיבה בויז... 

איזה קטע.. הייתי בטוחה שראיתי ישיבה בויז.  ועוד הייתי היום במחלקת עיניים.. מסתבר שבדקו את המטופל הלא נכון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2013 00:37 לינק ישיר 

חברה הצחקתם אותי כהוגן...
(למרות שהסמילי הנ"ל נראה יותר אלים מצוחק... אבל תנסו להבין את הצחוק שבו:)
איזה דיון הקמתם פה בלעדי!
לבבית - תודה על ההבנה (וגם על החיבוק:)
ו... וואו!!!!!!!!!!!! אל תגידי לי את זה!! זה פשוט עצוב וקורע לב!! אני מבינה אותך מאד.. אז הי'ה לך גיבוי? ברוך ה'!!!
חי'ה - אוקי... תכיני חדר:)
חברה, תירגעו... לא התכוונתי לפרט עכשיו כל שעה מה אני שומעת...
אידי - נתנו ך הרבה משימות.. לתת מדליות על אוהדת מושבעת... למחוק את ישיבה בויס שאין ואת פרחי לונדון שיש... לפתוח במעגל השנה לפי שעות היממה ומה עוד? לפתוח אשכול חדש של ההפתעה:)
חי'ה... מה שכן - לבבית כתבה ישיבה בויס... אבל רק פעם, לפי המשתמע:)
אם כן מענין אתכם -זה בהחלט יכול להיות דיון מענין...
באשכול המתאים... אידי?:)
סתם..
עכשיו, תסלחו לי, אני עיפה קצת...
אז לילה טוב לכם. ונמשיך מחר בע"ה בכוחות מחודשים:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ב"ה. ~ ללא מיאמי... קרה לכם פעם?~
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext