בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם האיש והאגדה!‬

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2013 23:03 לינק ישיר 

אולי לכוונה שלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 23:05 לינק ישיר 

יש מצב...

אולי למנהלים יש פיסת מידע לשחרר לנו?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2013 23:06 לינק ישיר 

כדאי לכם להאמין לי למה הנבואות שלי מתגשמות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 23:23 לינק ישיר 

באמת?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 23:25 לינק ישיר 

אני הייתי זאת שתפסה ראשונה שירחמיאל מתראיין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 23:44 לינק ישיר 

איך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2013 23:47 לינק ישיר 

לא יודע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 00:12 לינק ישיר 

יישר כח על הראיון! לחשוב על כל ההפקה של הראיון עצמו ,עוד לפני כל העריכה של הוידאו. שאפו גדול למפיקים!

טוב האמת שקצת חסר לי "חיים" בוידאו הזה:1) אפשר לדעת מה היה לפני תחילת הראיון שהעלתם, עם ארי גולדוואג(על הסרטון שהוא דיבר איתכם)? 2) מתי התקיים הוידאו, לפני הופעה או אחרי הופעה? זה פשוט יסיף צבע לוידאו. רגע...ו למה בעצם לא הסרטתם? הוא לא הסכים?

אידי- מאוד אהבתי את 2 התשובות הללו! :-) 1)"כמו משה רבינו שבכל אחד מאיתנו". 2) "האפי' יש דבר תורה על שירי מיאמי".
ולכל המאוכזבים (וכן חסר לי הוידאו, בפרט שזה הועלה ליטיוב והציפייה עלתה בן רגע) כל הראיון היה שווה רק כדי שנשמע את המשפט הבא מירחמיאל! "מוזיקה יהודית צריכה לבוא מתוך יסודות התורה" ,כל אחד שיפנים זאת!!!

תודות. למראיינת אידי ולמראיין אלי (אלי לא הצלחתי לזהות אותך היו שם 3 גברים..:-)   ).
למתרגמים: אידי, עידודו, מילקי (מתי תכנסי כבר לפורום?)וגריני... מאוד מאוד קשה לתרגמו עם האנגלית המהירה שלו ובכלל לזהות את כל הקולות. לא פשוט. עלו והצליחו!
לעורך: עידודו. ולעורכת התרגום: תמרור 25.
וכמובן ל:יוסי הופמן ולארי גולדוואג! 

תוקן על ידי netson ב- 03/12/2013 00:12:58

תוקן על ידי netson ב- 03/12/2013 22:15:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 00:15 לינק ישיר 

netson כתב:
יישר כח על הראיון! לחשוב על כל ההפקה של הראיון עצמו ,עוד לפני כל העריכה של הוידאו. שאפו גדול למפיקים!

טוב האמת שקצת חסר לי "חיים" בוידאו הזה:1) אפשר לדעת מה היה לפני תחילת הראיון שהעלתם, עם ארי גולדוואג(על הסרטון שהוא דיבר איתכם)? 2) מתי התקיים הוידאו, לפני הופעה או אחרי הופעה? זה פשוט יסיף צבע לוידאו. רגע...ו למה בעצם לא הסרטתם? הוא לא הסכים?

אידי- מאוד אהבתי את 2 התשובות הללו! :-) 1)"כמו משה רבינו שבכל אחד מאיתנו". 2) "האפי' יש דבר תורה על שירי מיאמי".
ולכל המאוכזבים (וכן חסר לי הוידאו, בפרט שזה הועלה ליטיוב והציפייה עלתה בן רגע) כל הראיון היה שווה רק כדי שנשמע את המשפט הבא מירחמיאל! "מוזיקה יהודית צריכה לבוא מתוך יסודות התורה" ,כל אחד שיפנים זאת!!!

תודות. למראיינת אידי ולמראיין אלי (אלי לא הצלחתי לזהות אותך היו שם 3 גברים..:-)   ). הקול העדין ביותר ששמעת שם.. זה שתרגם לירחמיאל... מיוסד...
למתרגמים: אידי, עידודו, מילקי (מתי תכנסי כבר לפורום?)וגריני... מאוד מאוד קשה לתרגמו עם האנגלית המהירה שלו ובכלל לזהות את כל הקולות. לא פשוט. עלו והצליחו!
לעורך: עידודו.
וכמובן ל:יוסי הופמן ולארי גולדוואג! 

תוקן על ידי netson ב- 03/12/2013 00:12:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2013 00:19 לינק ישיר 

ועוד 2 דברים. 1)עידודו- הקדמה שלך יוצאת מן הכלל. פשוט כיף לקרוא אותה...

2) למה הוידאו הועלה ליוטיוב הפרטי של הפורום ולא לציבורי? אם ירחמיאל התראיין, אז הוא מסכים שזה יתפרסם, לא כן?

תוקן על ידי netson ב- 03/12/2013 00:19:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 13:04 לינק ישיר 

נטסון - תודה רבה לך על ההערכה המפורטת!
אני שמחה שמישהו מבין סוף סוף את המגבלות שעמדו בפנינו, ולא מאשים במה שלא בשליטתנו.
כן, ירחמיאל הודיע שאם הוא יראה מסרטה אחת - הוא מפוצץ את כל העסק.
למה קצר? כי הוא הקציב לנו 2 דקות בלבד. לכל המתלוננים, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? אני העדפתי להעלות לו למודעות מוקלטת את קיומו של הפורום שלנו,  ובשניה האחרונה שנותרה - שאלתי שאלה כללית, לגבי העבר, ההווה והעתיד.
אם אתם בוחרים להתאכזב, אז בשביל מה בעצם אנחנו משקיעים כל כך הרבה? יכולנו להעלות את ההקלטה עם חומר הגלם כמות שהיא, בלי וידאו, בלי תרגום ובלי שום דבר אחר. אבל עם כל זה, העדפנו לעשות כל מה שביכולתנו כדי להוציא את המקסימום מהקיים.
אז שוב תודה לך נטסון על ההערכה המפורטת, כבר כמעט חשבתי להודיע שאם לא רוצים פה דברים שאינם ראיון-וידאו-מושלם-של-שעה-וחצי - אז אולי לא כדאי שננסה בכלל  לתפוס דברים כאלה ולהעלות לפורום.
__
כמובן, תודה גם לכל שאר החברים היקרים שהעריכו את המאמץ.
__
ה"עוד לא נגמר" לא מתייחס למשהו גרנדיוזי שהולך לבוא. רק עוד משהו די קטן. אולי, כמו שנטסון הציע, נעלה גם רשמים איך זה היה מאחורי הקלעים.
__
ונא לא לסטות מנושא האשכול, תודה! עכשיו יש לנו עבודה למחוק את כל מה שלא קשור.

תוקן על ידי אידי ב- 03/12/2013 13:05:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 18:39 לינק ישיר 

אידי כתב:
נטסון - תודה רבה לך על ההערכה המפורטת!
אני שמחה שמישהו מבין סוף סוף את המגבלות שעמדו בפנינו, ולא מאשים במה שלא בשליטתנו.

אידי, לאור דבריך
ובגלל שאני חושבת שמתגובתי משתמעת איזושהיא ביקורת,
אני מוכרחה להוסיף ולתקן-

כולם כאן יודעים כמה עבודה אתם עושים מאחורי ולפני הקלעים..
וברור שכל תוצאה שווה ומהנה ואין ספק, שאם זה היה תלוי בכם הייתם נותנים הרבה יותר!

רק שבעיני, הפרסום הרועש לפני כן, היה קצת מיותר והוביל לציפיות גבוהות וגרנדיוזיות. (כהגדרתך..)

תמיהתי גם היתה מכוונת לירחמיאל .כאילו מה?! לא יכל לפרגן לנו מעבר ?(למרות שהתחברתי מאד למסר שהעביר!)

אחרי הכל, אם לא היו אוהדים מושבעים ושומרי אמונים למקהלה הזו,אני לא יודעת מה היתה מידת הפופולריות שלה, היום.

(את האמת, ללא קשר לאשכול הזה, אפשר להתפלסף על המשפט האחרון שלי.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 21:28 לינק ישיר 

"כל מי כל מי שעוסקים בצורכי ציבור באמונה, הוי הקב"ה ישלם שכרם, הוי הקב"ה ישלם שכרם"

אני הכי אהבתי מה שהוא אמר על ברוך לוין ועל ארי שיש בהם תורה וכו' ובכלל על המסר.

מה שכן ירחמיאל לי יש מסר בשבילך וכבר לבבית שאלה על כך : לא יכולת לפרגן לנו יותר, אפשר לחשוב כאילו שאף אחד לא מכיר את זיו פניך...

ותמיהה מסקרנת עליו: האם באמת הוא לא ידע על הפורום קודם?!

ונ.ב. איפה התקיים הראיון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2013 22:42 לינק ישיר 

ירחמיאל שים לב! ראה אלו אנשים משתתפים כאן בפורום, תראה את מי גרמת שיעריצו אותך, כולם עם אותה תשובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2013 15:16 לינק ישיר 

netson כתב:
למה הוידאו הועלה ליוטיוב הפרטי של הפורום ולא לציבורי? אם ירחמיאל התראיין, אז הוא מסכים שזה יתפרסם, לא כן?

הגדרות הפרטיות של כל סרטון עומדות בפני עצמן... הסרטון הנוכחי אכן מוגדר כציבורי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם האיש והאגדה!‬
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.