מה תגיבי על זה שבחור מביא לך מתנה בפגישה- ראשונה/שניה?
נשלח ב-2/12/2013 21:08
אחד הבחורים שנפגשתי איתו קנה לי משהו אחרי הפגישה השלישית וזה תפש אותי לגמרי לא מוכנה, מה גם, שבסוף הפגישה (שהיתה בערב הקודם) הוא הציע לי נשואים ולגמרי הוציא אותי מאיזון. זה היה לי מאד קשה כי זה לא משהו ששמעתי שקרה למשהו לפני וזה הקשה עלי בקבלת ההחלטה שלי לגביו, כי בנוסף לכל ההתלבטיות שיש גמכך אחרי פגישה היה לי על המצפון גם מה שקנה לי.
לא ההיתי רוצה שזה יקרה לי שוב!
נשלח ב-2/12/2013 23:51
ומה גרם לך להחליט ש"לא" בסופו של דבר?
נשלח ב-3/12/2013 02:33
אם זה בפגישה ראשונה זה הדבר הכי מוזר בעולם... פגישה שנייה יש זוגות שסוגרים מאוד מהר-לאו דווקא מבחינת כמו פגישות אלא המרחק בין פגישה לפגישה יש לי חברה שביום חמישי נפגשה פגישה ראשונה וביום ראשון כבר סגרה ככה שבפגישה השנייה אם הוא מביא לה מתנה זה לא נראה הדבר הכי מופרך בעולם
נשלח ב-3/12/2013 10:58
די- ואם הם לא יסגרו? פגישות זה לא דבר פורמלי , זה זמן להחליט לכאן ולכאן..לפחות ראשונות..
אני נפגשתי עם בחור פגישה ראשונה שארכה שעתים, אח"כ יצאנו לארוע באזור , נכנסנו לאמר מזל טוב ותאמנו שנפגש לאחר מכן, היה מאד נחמד בפגישה ונראה היה שהוא מאד נהנה.. הוא גם דבר איתי על העתיד, כאילו אנחנו סגורים על זה (לדוגמא - "אז את יכולה לקפוץ לאזור שלי ואני אראה לך" או "וואו , למה שלא תעשי לי פרוטקציה " או "איזה משאלה את רוצה שאגשים לך? " וכו וכו ) , כשחזרתי אחרי שעתים אליו הופתעתי לראות אותו עם שקית מתנה מושקעת ושיר חמוד (שמרמז על נשואין.. ) לא ידעתי מה להגיב , מקווה שהגבתי נורמלי (ובכולופן- בלי קשר למתנה או לא. זה לא התאים..)
נשלח ב-3/12/2013 11:30
בס"ד לדעתי הגבר צריך לקנות משהו,ולהציע נישואין יפה רק אחרי שהוא בטוח שהבחורה רוצה אותו סופית. ואני ממש לא סובלת את הקלות המטופשת שבנות סוגרות שידוך תוך פגישה 1-2...בקושי מכירה את הבנאדם שצריך להיות תקוע לה בעיניים ל100שנים הבאות וכבר.... (או שאולי באותה פזיזות הן מבטלות שידוך??)
נשלח ב-3/12/2013 12:00
ואחרי 11 פגישות את כן מבינה את אלו שסוגרות?
נשלח ב-3/12/2013 13:12
חייכנית אני אתחיל ואומר שזאת חברה שאחרי הפגישה הראשונה חזרה הביתה בוכה כי היא ידעה שזה זה והם נשואים באושר רב כבר יותר משנתיים... ושטויעס אני רק נתתי דוגמא למצב שבפגישה שניה אולי כן אפשר להבין את המתנה... ברור שברוב המקרים זה לא קורה אבל יש פגישות שהן כ"כ מתקדמות במהות שלהן שמתנה לא תפתיע אותי במקרה שלך כן זה קצת מלחיץ אחרי שעתיים אפילו שזאת הפגישה הטובה בעולם לתת מתנה זה די הזוי
נשלח ב-3/12/2013 13:30
חייכנית- להיפך...הוא הפזיז פה. א. מי אמר שהיא שותפה לתחושותיו , ב. מי אמר שהוא ירצה בעתיד? מפגישה אחת א"א להתרשם מאדם מכל המכלול שלו..
די- לאחר הפגישה ,אחרי טקס קבלת המתנה (חח), התיישבנו לשיחה עמוקה יותר ורצינית, השקפתית, ולא קלילה וזורמת כמו קודם, הגענו למסקנה (משותפת! ) שזה לא מתאים ולא ילך.. זה מה שמדהים אותי..באיזה קלות הוא מרשה לעצמו להתרגש, להשלות את עצמו ואת האחרים...(במקרה שלי לא הושליתי, כי לא הייתי בטוחה שזה מתאים יחד..) או שהוא פשוט נהנה לנסות לקנות אותי וכל האמצעים היו קדושים עבור זה.. גם אם ידע שאולי זה לא ילך.. אין לי מושג..
נשלח ב-3/12/2013 14:00
מנחמחיים כתב:
ואחרי 11 פגישות את כן מבינה את אלו שסוגרות?
בערך
נשלח ב-3/12/2013 14:03
די88 כתב:
חייכנית אני אתחיל ואומר שזאת חברה שאחרי הפגישה הראשונה חזרה הביתה בוכה כי היא ידעה שזה זה והם נשואים באושר רב כבר יותר משנתיים... ושטויעס אני רק נתתי דוגמא למצב שבפגישה שניה אולי כן אפשר להבין את המתנה... ברור שברוב המקרים זה לא קורה אבל יש פגישות שהן כ"כ מתקדמות במהות שלהן שמתנה לא תפתיע אותי במקרה שלך כן זה קצת מלחיץ אחרי שעתיים אפילו שזאת הפגישה הטובה בעולם לתת מתנה זה די הזוי
אז מה?גם לי קרה אצל 2בחורים שחזרתי מרוגשת לבית וחשבתי ש"זה זה" ובסוף אחרי שהכרתי אותו החלטתי שזה "לא זה" לא כל התלהבות ראשונית היא באמת ההוכחה שזה זה...
נשלח ב-3/12/2013 23:37
שטויעס כתב:
חייכנית- להיפך...הוא הפזיז פה. א. מי אמר שהיא שותפה לתחושותיו , ב. מי אמר שהוא ירצה בעתיד? מפגישה אחת א"א להתרשם מאדם מכל המכלול שלו..
די- לאחר הפגישה ,אחרי טקס קבלת המתנה (חח), התיישבנו לשיחה עמוקה יותר ורצינית, השקפתית, ולא קלילה וזורמת כמו קודם, הגענו למסקנה (משותפת! ) שזה לא מתאים ולא ילך.. זה מה שמדהים אותי..באיזה קלות הוא מרשה לעצמו להתרגש, להשלות את עצמו ואת האחרים...(במקרה שלי לא הושליתי, כי לא הייתי בטוחה שזה מתאים יחד..) או שהוא פשוט נהנה לנסות לקנות אותי וכל האמצעים היו קדושים עבור זה.. גם אם ידע שאולי זה לא ילך.. אין לי מושג..
לא כל קניית מתנה לא מעידה בהכרח על רצון להתחתן ולא על התרגשות, אם לא מדובר בסכום גדול זה בסך הכל סוג של מחווה, או נימוס, מקסימום זה מעיד שהוא נהנה מהפגישה.
נשלח ב-4/12/2013 03:51
חייכנית לפי ההיכרות השטחית איתך (ממה שאת כותבת) אני מנחשת שאת מתלהבת מכל מיני דברים שהם חסרי תכלית גם ילד בן 6 שקיבל צעצוע מתלהב ממנו ביומיים הראשונים ואז זורק אותו לפח יש אנשים עם תחושות מאוד חזקות ובד"כ גם מאוד נכונות ומדוייקות שכאשר הן מרגישות משו הן בד"כ צודקות
נשלח ב-4/12/2013 10:26
יכול להיות שהיה פה חסרון כל שהוא במתנה מוקדמת כל כך. אבל מצד שני, יש פה רצון להעניק ורצון לפנק. לדעתי, אין טעם לעשות מדבר זה עניין, כי אם הוא אדם טוב, אז החסרונות בסופו של דבר ייעלמו, ותשארי עם המעלות.
נשלח ב-4/12/2013 11:22
די88 כתב:
חייכנית לפי ההיכרות השטחית איתך (ממה שאת כותבת) אני מנחשת שאת מתלהבת מכל מיני דברים שהם חסרי תכלית גם ילד בן 6 שקיבל צעצוע מתלהב ממנו ביומיים הראשונים ואז זורק אותו לפח יש אנשים עם תחושות מאוד חזקות ובד"כ גם מאוד נכונות ומדוייקות שכאשר הן מרגישות משו הן בד"כ צודקות
אני ממש לא מתלהבת משטויות...אבל אם את מבינה מדברי שכך אני אז שיבושם לך... לא שאני נגד תחושות...רק שזה צריך לבוא יחד עם השכל ובהדרגה,לא מחליטים משהו לכל החיים בחיפזון,גם אם בטוחים ב100%שזה זה....
נשלח ב-4/12/2013 12:30
לא כל נתינת מתנה של בחור בהכרח מעידה על משהו עמוק מידי. יש בחורים שמעצם טבעם יותר רומנטיים, וזו הדרך שלהם בפגישות (קשה לי לדמיין ישראלי עושה את זה..)