ברוכה הבאה!!!!!!מקוות לראותך פעילה:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
תודה מיאמוש עכשיו אני מרגישה רצוייה.
קריתית! מה דעתך להקפיץ לנו כמה אשכולות ישנים? אני אוהבת פנים חדשות שיעוררו לנו קצת את הפורום!...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
פשוט תתחילי לעבור על האשכולות ולהביע את דעתך בעניינים הנידונים...נשלח מהאנדרואיד שלי
קריצה כדי שתקחי את זה כהמלצה ולא חו שאני מכריחה אותך או משהו..:-)ורציתי להביע את זה שמאוד נשמח לשמוע ממך:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
יש אשכול שנקרא אינדקס או משהו כזה שמרכז את הקישורים של רב ההאשכולות בצורה נוחה ומעניינת....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
יש קישור אליו בתחילת האשכול הנוכחינשלח מהאנדרואיד שלי
אסתרק צריך נראה לי לעדכן אותו....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
תודה רבהברוכים הנמצאים
יוזבדוש!זכינו לחברה חדשה לפורום שלנו?ברוכה הבאה! איזה שם מתוק...את מוזמנת להתחיל להיכנס לאשכולות אחרים ולהגיב...בתחילת האשכול הנוכחי יש קישור לאשכולות מומלצים.נשלח מהאנדרואיד שלי
ברוכות הבאות לכל החדשות.. קריתצאנז, יוזבדוש..
תודה רבה לכולם על הקבל פנים החמימהאיזה כיף זה להיות בפורום כזה!!
ברוכות הבאות לחדשות זה פשוט האייקון שהמשבקית הקצתה לי, הוא דוקא מתאים לקבלת פנים...נשלח מהאנדרואיד שלי