|
|
| נשלח ב-5/7/2015 22:40 |
|
| |
הבנתי שזה פורום רק של בנות... אז איך היה הצום בנות???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 22:40 |
|
| |
יוו זה נפלא...! מהללו, איזה כיף שיש לך מוזה היום...! אז רנה, מה יש לך לומר על הפורום? כמה זמן את עוקבת אחריו? ואיך בכלל הגעת אליו?... (אל תבהלי מהשאלות, זה פשוט סקרנות טבעית שלי מהשפעת הסביבה שבה אני גרה, ורבקהאובסלד תעיד;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 22:43 |
|
| |
פעם נורא פחדתי מהמספר 770, למה אני מסנגדת ברעיון, את מבינה כאילו?... אבל היום אני נורא אוהבת את המספר 769, ככה שה770 לא רחוק, מה שכן, את יכולה לנסות למצוא אותי עם דגלון רק במקומות מסוימים (המצלמות ושות') אבל אני לא אתלה דגל צהוב מחוץ לבית... אז את יכולה לדבר איתי על חבד, אבל אם את מתחילה לקלקל אותי אז זה מסוכן...:) ואל תבהלי ממני, יש לי לפעמים קצת שטויות...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:23 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | פעם נורא פחדתי מהמספר 770, למה אני מסנגדת ברעיון, את מבינה כאילו?... אבל היום אני נורא אוהבת את המספר 769, ככה שה770 לא רחוק, מה שכן, את יכולה לנסות למצוא אותי עם דגלון רק במקומות מסוימים (המצלמות ושות') אבל אני לא אתלה דגל צהוב מחוץ לבית... אז את יכולה לדבר איתי על חבד, אבל אם את מתחילה לקלקל אותי אז זה מסוכן...:) ואל תבהלי ממני, יש לי לפעמים קצת שטויות... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:28 |
|
| |
רידה  בשביל מה המקלדת שלי עבדה לכתוב את כל ההתחלה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:30 |
|
| |
ברוכה הבאה, רנה! כלל ראשון, לא להיבהל מהחבורה הפרועה כאן  מקוות שתהני ונהנה ממך, שזה יהיה הדדי (אופס, פאנז'י)! עם כל החב"דניקיות כאן אני מתחילה להאמין לאלה שאומרים שחב"ד לא חרדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2015 23:48 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
ברוכה הבאה, רנה! כלל ראשון, לא להיבהל מהחבורה הפרועה כאן  מקוות שתהני ונהנה ממך, שזה יהיה הדדי (אופס, פאנז'י)! עם כל החב"דניקיות כאן אני מתחילה להאמין לאלה שאומרים שחב"ד לא חרדים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אי אי אי... אסתרק... עד לפה הגיעו האמונות המוזרות האלו?  בסוף עוד נאלץ להביא לכאן איזה בחורה עם שאל... שהיא תכריע.... ואסתרק, אל תגידי שאת לא מאמינה בזה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:13 |
|
| |
אז ככה אני מאוד אוהבת את הספרים איסתרק ומהללאל חברה שלי אמרה לי על הפורום ומסיבות מובנות לא אגיד את שמה...אפשר להגיד שרק סיפרו לי על הפורום ואני עצמי לא עקבתי אחריו וישר קפצתי למים.. אני מקווה להכיר את הפורום כמה שיותר מהר כי נראה שמאוד נחמד פה! אני לא נבהלת משאלות כל עוד עונים על השאלות שלי... אני לא קראתי לעצמי 769 כי אני בחיים לא היייתי זוכרת את השם הזה, חוץ מזה ש770 נשמע יותר מגניב!! ובואי אני יחדש לך משהו, לא כל החבדיניקים הולכים עם דגלים ותולים שלטים ככה שאין תלונות מי שלא אוהב צהוב לא צריך להשתמש בו :)
נ.ב מניסיון אישי אין לך מה לפחד מהמספר770 הוא עדין לא אכל אנשים... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:19 |
|
| |
זה הייתה תשובה למהעלעל, כבר אענה לכולם..
נ.ב מצטערת שאני עונה לאט יש לי בעיה עם המחשב כנראה או שזה האתר אני לא יודעת אבל מה שבטוח על כל תגובה אני צריכה להתחבר מחדש
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:27 |
|
| |
אני אסביר לך, כשאת מתחברת יש לך שם מקום לסמן וי לא זוכרת מה כתוב שם בדיוק, מתחת לשם משתמש וכו', ככה את לא צריכה להכנס כל פעם מחדש
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:29 |
|
| |
יש לי דגלון בבית, עמוק עמוק בתיק תקוע לי שם, זה הפסיכולוגית הביאה לי כאמצעי להתמודדות מול הפחד פנים מול פנים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:32 |
|
| |
רידה:
תודה על הברוך הבא ותודה על העצה... אני חושבת שאאמץ אותה ;)... ומהעלעל שלא תביני לא נכון אני בעד שטויות וצחוקים!!
אסתרק:
אל תדאגי אני לא נבהלת! רק נהנת!! מקווה שגם אתם תהנו ממני... רק דבר אחד קטן, לא הבנתי מה זה פאנז'י ומה זה אומר שחב"ד לא חרדים?...
מהללו:
מה קורה? אני עדיין מתרגשת מהברכה שך הברוך הבא.. אבל לגבי ההודעה שענית למהללו אז... לא הבנתי כלום כנראה שזה מאשכולות אחרים...
ועכשיו הודעה לכולם:
אני ישמח שתגידו לי בערך מתי אתן על המחשב כדי שאדע מתי להכנס... לילה טוב לכולן!! מחכה לתגובות שלכן!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 00:38 |
|
| |
אנחנו על המחשב בעיקר בשעות הלילה...:) פאנז'י זה ההוא מהפיצול אישיות שפגש את טוביה בדרך, והוא אמר שם משהו שזה יופי טופי שיש הדדיות בחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 01:01 |
|
| |
אני לא רציתי לסמן וי מההתחלה כי פחדתי שזה יעביר פרטים אישיים לעוד מקומות בכל מצב סימנתי וי וזה עדיין לא עוזר אני לא יודעת מה נסגר עם האתר הזה... את באמת מפחדת מחבד עד כדי כך שאת צריכה פסיכולוגית?? פליזז תגידי לי ישאת עובדת עלי! איזה כיף שאתם על המחשב בלילה אני מתה על הלילה כל האקשן קורה בשעות הליל המאוחרות!!!.... וואו!! אתן ממש זוכרות את הסיפור אני קראתי אותו לפני שנתיים ואני זוכרת רק את העלילה בכללי ממש לא פרטים... הכנסתי לי ברשימת תכנונים לחופש לקרוא שוב את אסתרק בקרוב....
|
|
|
|
|