הלהה! יווו איזה כיף לראות פה פנים חדשות!!
ברוכה הבאה וזה...! (אופס... מילה של יושיוש...)
טוב אני כבר לא מבקשת שתחיי את הפורום... לפחות שתהני ממנו פוללל! זה פורום מושקע חבלז! אין פורומים יותר מטופחים ממנו! (אסתרק מסמיקה?, רידה הייתי מספיק בסדר עם השבחים בתור האחראית למוראל של הוד מעלתה?! אגב אם כבר מדברים על זה פה... את בכלל לא מבצעת את תפקידך נאמנה... את לא מספיק מורידה להוד מעלתה את האגו...! )
קיצער, עוד תכירי פה את כל הטיפוסים המוזרים פחות או יותר שהשתדלו לקום לתחייה מתוך הספר כגון:
אסתרק, אלרנן, פאנזי! (מעללו מה איתו באמת כבר הלך לגיאט? אה בטח הלך.... שתינו ליווינו אותו עד לחור שבו גרה מילכהה בהצגה הידועה שלנו...) ואם כבר מדברים על מילכהה אז מעניין הקטע הזה של האות ה' שהוספתן לשמכן במילה... זה כאילו אופנה או משהו? מעניין יהיה לנסות להוסיף למהללו עוד כמה ו כאלו... זה כבר יהיה דומה ל"לילוווווו צריכים עזרה כוזרים?!" ..... ויש עוד מלאן!
וואי ה' ישמור איזה נאום בלי קשר הורדתי פה...! רידה! את מוכנה להסביר מה עשית לי?! או יותר נכון לשכל שלי?? מילכהה יכולה להעיד עד כמה הוא השתבש....
טוב תאמת שזה לא ממש בגללך... אולי זה בגלל תפקיד ההורות שהתחלתי בגילי המתקדם ממש. אין מרגש מזה מבטיחה לכם! ואולי זה בגלל החופש המוזר ביותר שהיה לי בחיים.... אלוקים יודע....
טוב, סיימתי עם הנאום המוזר שלי.... ביי אני פורשת...
נחמד להיכנס לפה מדי פעם....
הלהה מבטיחה לך!
מנסיון!
אבל רק מדי פעם... תזהרי לא להתמכר!
לילה טוב לכולן!
good nagit (נא לא לתקן את האנגלית שלי זה ידוע שהיא מזעזעת...)
נשלח מהאנדרואיד שלי