בית פורומים ממלכה במבחן

ברוכים הבאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2016 00:53 לינק ישיר 

היי ברוכים הכוזרים הנמצאים!
איזה פורום מקסים זה, חבל שגיליתי אותו רק עכשיו
אבל האמת זה גם המזל שלי, הוא תופס לי מיד הרבה זמן עד כדי כך שזה אפילו בא על חשבון הקריאה של יוזבד............
אז קצת על עצמי, אני ממש לא תנוקת (כמה מפליא.....) והסיבה היחידה שבחרתי בשם הזה היא שזה נורא קשה להתחבר לבחדרי...... כל הניקים תפוסים. אפילו הדיאן הרגיל כבר תפוס. 

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל יש לכן לפורום 11,310,735 צפיות!!!!! ו.....רק לאשכול שיחה בממלכה!!!!
תשמעו זה ממש ממש מרשים (כן נכון לפחות שלושת רבעי זה אתן עשיתן אבל עדיין המספר בהחלט מרשים)

עלו והצליחו כדי שעד שיגיע פדהאל תכפילו את עצמכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2016 06:46 לינק ישיר 

הי דיאן
ברוכה הבאה!
איזה כיף שלקראת יוזבד מצטרפות משתתפות חדשות. בשנה האחרונה הפורום היה יבש למדי;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2016 15:29 לינק ישיר 

שלום לך דיאן היקרה!
מה את כבר עושה? 
זוחלת, עומדת, הולכת מדברת, הא?
איך זה להיות נכדה לסבא וסבתא מזופתים כאלו?
טוב- הקבלת פנים שלי באמת קטנונית במקצת, אבל כסבתא לרעואלוש המתוק תביני אותי בבקשה!
אז תמשיכי לכתוב לנו פה ובזמן הפנוי שבי בשקט ותגרגרי לך בהנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2016 15:55 לינק ישיר 

שלום לך הגבירה יקרה!

מה אני כבר עושה זה לא בעיה, אני גודלת ומתפתחת וגם מתגעגעת לאבי היקר. השבוע הוא שלח לנו מברק בשורה שאנו יכולות לבוא להצטרף אליו לאחוזת בית באנדטליאן, ואפילו ישלח אלינו את ישי כדי שאימי הרכה והענוגה לא תאלץ להטלטל לבדה בדרכים הקשות. (אני מקווה שאתן מבינות מדוע הוא עצמו אינו יכול לשוטט בדרכי כוזר אם רצונו לשמור על ראשו מחובר לצאוורו.)

השאלה האמיתית גבירתי היא מה את עושה? איך הרפית את המושכות ונתת ל1,000 עמודים להכתב בלעדייך. נראה לי שזוהר מגע ידיך הועם מעט, צודקת לא?
את יודעת מה, נראה לי שהבנתי מה את עושה. את משמשת כאומנת לרעואל המתוק בזמן שאימו עסוקה בישיבות המשמימות של ועדת החסד המלכותית. אז ספרי לנו מעט על החכמות של הנכס הלאומי שלנו טוב? (ונראה לי שיש לנו כבר רעיון לשידוך עבורו.......)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2016 17:28 לינק ישיר 

אחת מהתכונות המאפיינות אותי  הוא הכינוי: אשת ברזל.
אשת הברזל הכוונה זה להתגבר על הדחף הפנימי ולהפגין בגרות.
ומה הכוונה? זה שאני מתכתבת עם זאטוטה זבת חוטם ובנוסף  הנכדה של ה[ ...  ] זו התגברות לא נורמלית בשבילי.
והנה מענה לשאלתך:  מיה היקרה מפז זאת ששלחה את יקוואל לעולם שכולו טוב שלחה אותי לתהום הנשיה. אך זה לא אומר שיושבת אני בטל ולא עושה דבר. דברים חסויים ונשגבים מתרקמים בממלכת כוזר האחת היחידה, אל כוזר שאביך ואמך יערקו אליו בסופו של דבר.
ובקשר למשפט האחרון שלך שכתבת בסוגריים תשובתי היא אחת ונחרצת ביותר: תשכחי מזה, בובה!!!!  נכדי הזך והטהור לא יבוא בקשרי שידוכין עם נכדת הנבל . נקודה סוף ציטוט סימן קריאה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 01:18 לינק ישיר 

ברוכות תהיו כוזריות יקרות! יישר כוח לכל המייסדות והמשתתפות הפעילות והלא ממש... טוב... לא איש דברים אנוכי אז בזה אסיים. 1;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 01:28 לינק ישיר 

איפה הל'?...
ברוכה הבאה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 02:01 לינק ישיר 

הגבירה_רנה כתב:
אחת מהתכונות המאפיינות אותי  הוא הכינוי: אשת ברזל.
אשת הברזל הכוונה זה להתגבר על הדחף הפנימי ולהפגין בגרות.
ומה הכוונה? זה שאני מתכתבת עם זאטוטה זבת חוטם ובנוסף  הנכדה של ה[ ...  ] זו התגברות לא נורמלית בשבילי.
והנה מענה לשאלתך:  מיה היקרה מפז זאת ששלחה את יקוואל לעולם שכולו טוב שלחה אותי לתהום הנשיה. אך זה לא אומר שיושבת אני בטל ולא עושה דבר. דברים חסויים ונשגבים מתרקמים בממלכת כוזר האחת היחידה, אל כוזר שאביך ואמך יערקו אליו בסופו של דבר.
ובקשר למשפט האחרון שלך שכתבת בסוגריים תשובתי היא אחת ונחרצת ביותר: תשכחי מזה, בובה!!!!  נכדי הזך והטהור לא יבוא בקשרי שידוכין עם נכדת הנבל . נקודה סוף ציטוט סימן קריאה!!!!

חחחחחחחח זה לא הוגן!!! בגללך כולם חשבו שאני מזה מוזרה....... צוחקת לעצמה מול המחשב!!! טוב שלפחות זה לא היה בעבודה......

אז התגובה של דיאני הקטנה שעם כל צעירותה יש לה נפש חזקה ובנויה ואינה נבהלת כלל מעלבונות המוטחים בפניה:
אוי גבירתי יקירתי, אומנם את מגיעה מגזע תרשישים, אך נכדך הזך והטהור?!?!
נראה לי ששכחת משהו בנוגע לייחוסו....... ועוד יותר.... למי הוא כל כך דומה.
אז אני אומנם נכדה של נבל,אבל אנו מאמינים בכוחה של תשובה ודי במעשיו של אבי כדי למחות את הכתם משולשלת משפחתינו. אך נכדך?! לא אין אפשרות למחות את כתם סבו משולשלת משפחתו

אז זכרי נא זאת לפני שתצאי בהצהרות נלבבות
הא וגם, כנראה שהשתכנעתי מעצמי...... אז פשוט נמצא מישהו שאין כל פגם בייחוסו ומשפחתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 02:06 לינק ישיר 

איך.. איך מגיעות לפורום שלנו רק הבנות ההזויות כלכך...
אולי זה בהשפעה הפורום היציאתיות השופעת שלכן...
או בהשפעתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 02:11 לינק ישיר 

ברצינות זו ההשפעה של הפורום והרוח הכוזרית הנושבת בו.
אני כ"כ לא כזאת בדרך כלל שזה נחמד להיות כזו הזויה לפעמים.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 02:29 לינק ישיר 

זה באמת נחמד, אבל לא יודעת אם אני בדיוק מישהי שאפשר לשאול את דעתה בעניין למה אני נראה לי המופרעת הראשית פה בפורום...
הזאתי שכל מיני דואגות לשלוח הודעות פרטיות לאחרות ולתאר את המטורללות של הפורום...
אבל זה ממש כיף:) כל עוד לא מכירים אותי במציאות..
אה וגם אם כן.. זה לא סותר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 02:45 לינק ישיר 

באמת שלחו לך הודעות בפרטי??? איזה קטעים.
לא נורא אני בטוחה שיש עוד הרבה מטורללים שקוראים פה ואין להם אומץ להתבטא בכתב.....
טוב אני חייבת לפרוש. מחר יש עבודה, חבל מאוד שאני לא חופפת אתכם בשעות..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 03:12 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
איפה הל'?...
ברוכה הבאה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם אני שאלתי את זה... משום מה זה נרשם בלי וכל כך הסתבכתי שכבר לא היה לי כל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2016 03:13 לינק ישיר 

אה, לא רק לי, אבל גם לי...
לילה טוב!
את רואה שאנחנו כן חופפות קצת?...;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2016 03:14 לינק ישיר 

ואגב , ברוכה הנמצאת!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > ברוכים הבאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 52 53 54 ... 61 62 63 לדף הבא סך הכל 63 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.