בית פורומים ממלכה במבחן

ברוכים הבאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2016 13:00 לינק ישיר 

אני קצת בורה, מה זה נעוצים?ואיך איסטיאסט העתיקה את התגובה שלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2016 14:37 לינק ישיר 

בסדר, מותר לך להיות בורה, כל עוד את חדשה פה:)...
אני אעשה לך הדרכה קטנה:
אשכולות נעוצים - שימי לב שיש בעמוד הזה רשימה של אשכולות. בצד ימין של כל אשכול יש סמל, אשכול רגיל יש לו סמל של דף כזה, אשכול שנכתבו בו הודעות לאחרונה יש לו כוכבית אדומה כזאת והוא בצבע כחול ולא אפור (נראה לי כל עוד זה שש ימים אם אני לא טועה..)
לחיצה על שם האשכול פותחת את העמוד הראשון. לחיצה על האייקון בצד פותחת את העמוד האחרון עם ההודעה האחרונה שנפתחה.
מעל כל האשכולות יש אשכולות נעוצים - שלהם יש אייקון של נעץ כזה, מנהלי הפורום יכולים לנעוץ את האשכול, שזה אומר - שהוא תמיד יישאר למעלה ברשימה ואף פעם לא יאבד לו בתהום הנשיה.
אז באחד מהאשכולות הנעוצים מדובר על פרויקט מילואים..

לגבי הציטוט:
שימי לב שבשמאל-למעלה של כל הודעה יש לך שם כמה לחצנים, על הודעה שמישהי אחרת כתבה יש סמל של גרשיים - לחיצה עליו פותחת לך תיבה שם את יכולה לכתוב את תגובתך כציטוט לתגובה של מישהי אחרת.
הסמל השני - הסולמית, זה במקרה שאת רוצה להביא לינק לתגובה מסוימת את לוחצת עליו - והלינק בשורת החיפוש למעלה בדפדפן משתנה לך ללינק שמיוחד לתגובה הזאת, ואז את מעתיקה אותו ומדביקה איפה שאת רוצה. (שימי לב שאם את עושה את זה מופיעה למעלה ספרה - שזה המספר של התגובה באשכול)
במקרה של תגובה שלך - יש לך אייקון נוסף שנמצא שם רק למשך שעה מהרגע שכתבת וזה עפרון כזה, שלחיצה עליו נותנת לך אפשרות לתקן את התגובה. ושוב- רק לשעה.
למנהלות יש אפשרויות אחרות שם. (כגון - אפשרות לשנות הודעות של כל הניקיות לזמן בלתי מוגבל ולא רק שעה, או מחיקת תגובה שצריכה להימחק)
צריכה הסבר לעוד משו?...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2016 21:07 לינק ישיר 

ברוכות הבאות לכל המצטרפות! אני רואה שהיו פה הרבה כאלה כשנעדרתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2016 21:37 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
קטע מילואים!
ראית את הפרויקט שלנו, שבנטיליאן?
הוא נמצא באחד מהנעוצים למעלה, פרויקט מדהים שבו נטלו חלק כל אחת ואחת מבנות הממלכה,
את יכולה להשתתף בו, אם יש לך כשרון כתיבה - מה טוב, ואם אין לך - זה גם מעולה.. לחלק גדול מהבנות פה אין כשרון כתיבה והן הוציאו דברים נפלאים...
כמדומני שכן היה כתוב על משה דמלאן, גאלן הגיע ומצא אותו עם החץ בראש ואז לקח אותו לעיירה ליד, אני זוכרת נכון?...

את זוכרת נכון:)
שבנטילאן, משה דמלאן נפטר מהחץ..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/9/2016 21:49 לינק ישיר 

בדיוק! הוא עוד התלבט מה לכתוב על המצבה במקרה ויהיה צורך בכך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2016 15:52 לינק ישיר 

תודה לכל העונים, תודה על ההסברים. נראה לי שאם לא נאמר במפורש שמשה דמלאן מת היא משאירה לעצמה חרות להחיות אותו בניסים או משהו כזה.
האם יש דרך לשאול את מיה בעצמה שאלות?
ראיינתם אותה פעם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2017 22:25 לינק ישיר 

היייייייי!
התגעגעתי, אז זה המקום לפרוק את רגשותיי ההומים בקרבי. 
(כמה טוב שיש אימוג'י שמבטא רגשות טוב יותר מכל מילה....)
אז ככה:

וכרגע המצב הוא: 

-פורום ממלכה במבחן-
אם תרצו, אין זו אגדה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2017 13:22 לינק ישיר 

היי? כבר כמעט שבוע אין תזוזה כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2017 13:25 לינק ישיר 

אז נזיז קצת את הפורם הדי משעמם מקדימה! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2017 14:11 לינק ישיר 

הי:) ברוכה הבאה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2017 12:41 לינק ישיר 

מהלעלעל בקשה שאכתב על עצמי
שמי האמיתי אינו יזבד (משום מה...) וזה מה שחשוב. לפרום הזה הגעתי ע"י חיפש "איסתרק" כדי לקנות את הספר. עקבתי על הפורום מעט (ראו באשכול "דמויות") והחלטתי להכנס.

תוקן על ידי יוז ב- 09/04/2017 13:26:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2017 15:27 לינק ישיר 

אחרי כמה חודשים שעקבתי אחרי הפורום החמוד הזה החלטתי להירשם, ואחרי כמה שבועות (שבועים בערך..) החלטתי להציג את עצמי, שלום שמי איסתרקוש, (שם בדוי תרתי משמע) אני אוהבת לקרוא (תולעת ספרים) ופטפטנית כרונית. אל הספר "איסתרק" הגעתי לפני כמה חודשים, אחרי התלבטות קשה בספריה בינו לבין ספר אחר, אחרי שקראתי אותו, לא הפסקתי להתלהב את הבאים אחריו קניתי. זמן רב חיפשתי אחרי מקום שבו אוכל להביע את רחשי ליבי ההומים ונראה לי שהגעתי למקום המתאים. אז כמו שכבר ציינתי אני פטפטנית גדולה אז אל תתפלאו אם אני קצת אחפור לכן... נ.ב. היה כף לחזור אחרי יום מעייף ולראות שענו לי!!!

תוקן על ידי איסתרקוש ב- 08/05/2017 15:42:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2017 16:01 לינק ישיר 

יש!!!
חזרו לי הסמיילים\גופן\גודל וכו'!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2017 16:15 לינק ישיר 

וסתם שתדעו, בגיל צעיר מאד מצאתי את מהללאל קרוע באחת הספריות 
בטבריה וקראתי אותו. מיותר לציין שלא הבנתי כלום והגדרתי אותו- "הספר הכי ארוך והכי משעמם 
בכל ההיסטוריה" (התנצלתי כבר לפניו ) ולפני כמה חודשים שקראתי את איסתרק ואחר כך את מהללאל 
הבנתי כמה טעיתי ועכשיו הוא הספר האהוב עלי ביותר!!!

וסליחה שאני חופרת לכן... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2017 12:11 לינק ישיר 

וואלה מה מצאתי פה! אוצר בלום!איזה אשכולות, אחד אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > ברוכים הבאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 57 58 59 61 62 63 לדף הבא סך הכל 63 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.