|
|
| נשלח ב-26/7/2017 20:51 |
|
| |
שלום לכם אוהדי ממלכת כוזר! (כוזר האחת והאמיתית כמובן )
את האמת הגעתי לפה בעקבות כמה שיחות עם איסתרקוש... (אה איסתרקוש?) אזז היא כבר ראתה שאני אוהדת גדולה של פרחי מיאמי (וחברה פעילה בפורום שם) אבל כמו שהיא בטח שמה לב,וגם אתם תשימו לב לכך בהמשך,אם אהפוך לפעילה (בעז''ה זהו התכנון) אני אוהדת לא ממש קטנה גם של ממלכה במבחן, אז אני מקווה בעז''ה להנות ולקבל מהפורום, כמו כולם.
(איסתרקוש,מילאתי את הבטחתי-עכשיו תורך!)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2017 21:33 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-26/7/2017 21:35 |
|
| |
תודה!
מיאמוש-מנהלת או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2017 18:28 |
|
| |
שלום!!משיח מיד ברוכה הבאה!! לפרטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2017 00:47 |
|
| |
בנות, חבל שהפורום הכ"כ מושקע שלנו יירד מרמתו. אנא לא לכתוב תגובות שאינן קשורות לאשכול. תגובות שאינן קשורות לנושא יימחקו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/8/2017 18:23 |
|
| |
היי כולם!
אני ממש חדשה, שמעתי על הפורום דרך הפורומים של ערוץ 7 מאוהבתתתתתתת (כמו כולנו כאן ) בספרים האלו ואם תגידו לי משפט- אוכל להגיד לכם מי אמר למי ובאיזה עניין,. אממממ מה עוד? הכי אהבתי את הספר של מהללאל, הוא הכי מותח ועם הכי הרבה דמויות עגולות. כותבת הרבה אבל לא מעיזה להראות.... אולי לפה אני ארגיש יותר בנוח להעלות... שיהיה בהנאה לכולנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2017 18:24 |
|
| |
אני ממש חדשה, שמעתי על הפורום דרך הפורומים של ערוץ 7 מאוהבתתתתתתת (כמו כולנו כאן ) בספרים האלו ואם תגידו לי משפט- אוכל להגיד לכם מי אמר למי ובאיזה עניין,. אממממ מה עוד? הכי אהבתי את הספר של מהללאל, הוא הכי מותח ועם הכי הרבה דמויות עגולות. כותבת הרבה אבל לא מעיזה להראות.... אולי לפה אני ארגיש יותר בנוח להעלות... שיהיה בהנאה לכולנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2017 06:17 |
|
| |
ברוכה הבאה!!!
|
|
| נשלח ב-23/8/2017 11:59 |
|
| |
ברוכה הבאה טור יקרה!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2017 21:30 |
|
| |
היי כולם! אני חדשה!
מאוהבת בטור! היא בגיל שלי אבל אצלי בדמיון היא חזקת אופי יותר מבספר ואבא שלה ממש ממש סומך עליה. אני יודעת את הספרים בעל פה ואפילו חברות שלי בחנו אותי במשפטים של מי אמר למי יש לי קטע שכתבתי על הפגישה בין מהללאל למיכאל, רוצים שאעלה אותו? נ.ב. סופסוף אני מוצאת מקום לפרוק בו את רגשות אהבתי החמים כאש לממלכה הזו!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2017 00:44 |
|
| |
תודה איסתרקוש! הו מלכי הרם והנישא
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2017 12:35 |
|
| |
חחחחח....היא סה"כ אחיך המלכותי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 10:46 |
|
| |
| הנסיכהטור כתב: |  | היי כולם! אני חדשה!
מאוהבת בטור! היא בגיל שלי אבל אצלי בדמיון היא חזקת אופי יותר מבספר ואבא שלה ממש ממש סומך עליה. אני יודעת את הספרים בעל פה ואפילו חברות שלי בחנו אותי במשפטים של מי אמר למי יש לי קטע שכתבתי על הפגישה בין מהללאל למיכאל, רוצים שאעלה אותו? נ.ב. סופסוף אני מוצאת מקום לפרוק בו את רגשות אהבתי החמים
כאש לממלכה הזו!!!!! |
| בטח שרוצים!!! אבל בואו נעבור לשיחה בממלכה....
תוקן על ידי איסתרקוש ב- 28/08/2017 10:48:01
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2017 18:15 |
|
| |
| הנסיכהטור כתב: |  | היי כולם! אני חדשה!
מאוהבת בטור! היא בגיל שלי אבל אצלי בדמיון היא חזקת אופי יותר מבספר ואבא שלה ממש ממש סומך עליה. אני יודעת את הספרים בעל פה ואפילו חברות שלי בחנו אותי במשפטים של מי אמר למי יש לי קטע שכתבתי על הפגישה בין מהללאל למיכאל, רוצים שאעלה אותו? נ.ב. סופסוף אני מוצאת מקום לפרוק בו את רגשות אהבתי החמים כאש לממלכה הזו!!!!! |
|
אם את רוצה נראה לי שיש, ואם אין- את מוזמנת ליצור!!
|
|
| נשלח ב-31/8/2017 17:36 |
|
| |
|
|
|
|
|