כשנדע על כזה כנס נחשוב אם לייצג אותנו... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אם ללכת לשם ולהיות נציגות!!זאת אומרת - תחשבו על זה לכיוון חיובי. כן?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
קודם שיהיה כנס אחרי זה נחשוב!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחחלמה את לא נראית לי רצינית בענין?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני רצינית, ממש לא אכפת לי ללכת לכנס הלא ידוע אפילו לא בשביל הפורום אלא בשביל עצמי, עכשיו אסתרק צריכה להחליט, קינן צריכה לעשות כנס ואנחנו הולכות. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אוהו!!אפשר להצטרף?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
למה לא? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כי אם זה מחוץ לעיר אז מתי אני אחזור?? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ב-1 בלילה! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יש למישו מושג איזה מן כנס זה היה?נשלח מהאנדרואיד שלי
זה שאלה טובה! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו - מצוין!! ואם הדרך מפחידה? ואם אמא שלי לא מרשה?:)אסתרק - תשאלי את פווו:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יודעת מה? לא רוצה אז לא! מי ביקש ממך בכלל? את רצית הסכמתי, אחרי זה את מוצאת אלף ואחד תרוצים למה לא לבוא! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.