שלום שירו!! בואי נקווה שהוא יצא...מהללאל25 - יוזבדון זה שם החיבה שלו..נשלח מהאנדרואיד שלי
א. אמן!!ב. מתאים!!:)חחח _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא פגשתי אותה היום... נראה מחר. בעזרתו יתעלה...נשלח מהאנדרואיד שלי
אויש... שמועה נוספת על כך שיצא יוזבד!בינתיים לא ברור מה המקור...למישהי יש מידע לנדב?
יצא?? יוזבד??דחוף ללכת לראות מה המקור!!!!!!!!!!!!דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ד חו ף ! ! ! ! ! ! ! ! ! !נשלח מהאנדרואיד שלי
מצוין יושיוש!!:)חחח _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אל דאגה! אבדוק את זה ברגע שיתאפשר לי!רק לא לפתח מדי הרבה ציפיות כדי לא להתאכזב...:)
בע"ה!!מחכים בכל מקרה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
העליתי כאן כי חשבתי שאולי יש לכן ידיעות נוספות
לפי מיטב ידיעתי ספר זה עדיין לא זכה לחזות בפני עולמינו. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אולי יש סיכוי שתבררי בבקשה??שירוש...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
בררתי ביום חמישי... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.