|
|
| נשלח ב-19/1/2014 00:44 |
|
| |
הנה אני:) מסתבר, שבחרתי את הדמות שמקובלת על הכי הרבה אנשים.. אבל אני לא יודעת עד כמה אני בטוחה בבחירה שלי. הוא אכן דיבר אלי, מאד, אהבתי את הדמות שהוא מיצג... אך עדין, אהבתי יותר את פינרס! למה אותו, לדוגמא לא שמתם ולמה לא שמתם את יוסף דיאלידאן? סתם... איכס! חס וחלילה!!
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 10:34 |
|
| |
פינרס? בספר איסתרק הוא לא ממש פעיל. במהללאל רואים יותר את העוצמה השקטה שלו. מים שקטים חודרים...
ניצבת, שם מקסים. זו אמא של דוד המלך ואני מעריצה את הדמות הזו. חבל שבחברה בה אני חיה נתינת שם כזה היא בלתי אפשרית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:28 |
|
| |
בספר איסתרק הוא לא פעיל??? הגזמת!!! כמו שאני זוכרת, דווקא במהללאל הוא יותר נחבא אל הצללים - מיעץ, מדבר.. שם הוא ממש הנהיג את המרד!! הוא הי'ה כמעט המלך! חחח סיהרה!:)
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:30 |
|
| |
נכון שהוא הנהיג את המרד אבל דמותו היתה זניחה לעומת הפועלים האחרים שהתנהלו בספר.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:40 |
|
| |
למה?? ממש אהבתי את הדמות שהוא יצג. חכם להחריד, שקט, מוצלח ורך. טוב ואמיתי באמת, בלי גינונים כלפי חוץ. וואי כל כך אהבתי את זה!!! חושב תמיד כמה מהלכים קדימה, שלוווווו כל כך!!! אני אהבתי את האישיות הזו. ודווקא של אולה מקאן מיוצגת באור מעט שלילי, כשהוא רוקד עם אשר וכו' בחתונה לקול צלילים קווארים. חבל:(
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:44 |
|
| |
מה ז"א ודווקא? כי במההללאל אולי היה הטוב ותכליתו?
כשאת הולכת לחתונה מרוקאית ופתאום יש מוזיקה של מצב, את לא מענטזת?
אני כן!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:50 |
|
| |
למה התכוונת ב2 השורות הראשונות?
לא אני לא! אבל פה הוא מדבר על מוזיקה קווארית.. זה לא נראה לך שונה?
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:52 |
|
| |
מוזיקה קווארית מבטאת את כל המוזיקה שהיא לא חסידית. כמה חלקים מחתונה ממוצעת מכילים מוזיקה חסידית, היום?
בשתי השורות הראשונות שאלתי למה כתבת :"דווקא" על אולה מקאן. האם בגלל שבספר השני הוא גילם את הטוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 12:57 |
|
| |
מוזיקה קווארית לא מבטאת את כל מה שלא מוזיקה חסידית!! הוא מבטא כל מה שהוא מוזיקה של גוים בשם קווארים, לי זה הסתדר עם לועזית, והמשה ההוא עם המכביטס  חחח:) סורי, סתם להבדיל כמובן כמה חלקים? השאלה כמובן איזו חתונה, יש חתונות יותר ויש חתונות פחות, השאלה מה הסגנון של החתונה. אני כתבתי דווקא - נכון. בדיוק כך, בהתחלה קראתי את מהללאל ואהבתי מאד את הדמות שלו - סובלת ושומרת על עצמה ברגעים קשים כל כך, לא נותן לעצמו להתפרק כל עוד יש לו משהו מההכרה. וכך לקרוא שהוא רוקד?? ממש ציער אותי:(
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 14:38 |
|
| |
פינרס, איך שכחתי את הבן אדם הזה? הוא היה אחד מהדמויות שבאיסתרק.
|
| נשלח ב-19/1/2014 15:47 |
|
| |
אוה יופי אז אני לא היחידה!!:) סיהרה - מהר לכי לקרוא את איסתרק:)
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 20:15 |
|
| |
מצחיק... אחותי הקטנה, בת 10, שכבר משתגעת מכמות הדיבורים בבית על מהללאל ואיסתרק ואפילו הבינה חלקים, פה ושם, מהסיפורים והדמויות, החליטה בשבת האחרונה שהיא קוראת את איסתרק.. הדמות שהיא התאהבה בה תוך פרק אחד הייתה פנרס! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 20:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2014 20:20 |