אם היא התלהבה על פנרס כל כך מהר- היא ילדונת חכמה ועמוקה..הלא כן?נשלח מהאנדרואיד שלי
ממש כך!!בלע"ר.איזו מתוקה היא, יו!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לאיזו דמות בספר אסתרק הכי התחברתם? מיכאל 21% אסתרק 33% אונמר 25% רעואל 4% אחר (פירוט באשכול) 17% המשאל ותצאותיו אינם מהווים מדגם מייצג. המשאל נערך בקרב 24 מצביעים. אז אני מבינה שיש לנו הרבה קוראים שלא משתתפים. למה? אנחנו מכבדים את כולם!!!!!!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
איך משתתפים? לא הצלחתי!
התכוונתי משתתפים בפורום.לא הצבעת בסקר? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
איפה סקר?איך מצביעים????????????
בצד שמאל למטה בדף הבית של הפורום. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תודה!עכשיו הצבעתי!(למיכאל...)
טוב, אז עכשיו שיוזבד הצביעה: לאיזו דמות בספר אסתרק הכי התחברתם? מיכאל 24% אסתרק 32% אונמר 24% רעואל 4% אחר (פירוט באשכול) 16% המשאל ותצאותיו אינם מהווים מדגם מייצג. המשאל נערך בקרב 25 מצביעים. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
למה אני רואה את זה ריק?נשלח מהאנדרואיד שלי
כי שמתי עכשיו סקר חדש. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אילי יש שהצביעו פעמייםנשלח מהאנדרואיד שלי
זה לא אפשר! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.