אסתרק? חידה חדשה, אפשר???כל הכבוד אסתרק!! גאונה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
טעות..נשלח מהאנדרואיד שלי
בא לך לעצבן אותי אסתרק??גם לי:)לילה טוב:)חחח סתם _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
עזבי... סתם גילוי לא מוצלח של חוש הומור... (מי אמר למי?)פשוט המשכתי לקרוא אותו בשבת ולכן היה לי להביא דווקא ממנו...נשלח מהאנדרואיד שלי
מי באמת?לא יודעת (אולי גם זה איסתרק?:)לא נורא אני גם צוחקת!!נו ואיך הוא?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
דווקא ממהללאל, בסופו... נסי להיזכר! אני מעבירה את זה לציטוטים...ואיסתרק- באמת קצת כבד, אבל שווה כל רגע!נשלח מהאנדרואיד שלי
בטח דודה דאיני
אואהלמה הבנתי מהרמז שמדובר רק במהללאל?כנראה שגם כדי להבין רמזים צריך חוש...
קצת יותר פרטים?האשה הזקנה ששיכלה את בנה? (זאת שגרה מול הזוג אובסלד) _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
טעות. .. אני ירחיב קצת:עם חמשה סנטריםאבל לב רחב וטובולקצוץ בצל אוהבתלתת למתנדבים לרובנשלח מהאנדרואיד שלי
מאיפה זה? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אמ...מאיסתרקנשלח מהאנדרואיד שלי
אממ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מאיסתרק?????????????????. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.