זה אקילה.הוא שר שירים ומרקיד את הדובה, ואז איסתרק תופס אותו והוא ומיכאל כמעט מתגלים. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אז שירו, תורך!
מה יש לך להביא לנו שירו? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חידו! חידות! ושוב חידות!למה פתרתי את החידה הזו בכלל?טוב נחשוה כמה דקות על משהו. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחחחחאת לא צריכה להילחץ מזה, וכמה שתחשבי פחות כך אנחנו מקוות שיצא משהו יותר קל:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני שכחתי _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחחמוכנים לכות לך עד עוד 2 דקות:)רוצה אני אביא משהו לבינתים? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כן! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אוקי...תביאי לי לחשוב טוב?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ואחרי זה את תשכחי... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חח לא לא...ככה:את ידו הושיט אך לאחר מכן יצאלפני כן לא החליטומשם למדמקווה שתצליחו... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מאיסתרק? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
כן _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.