יפה! תני את השם שלו ותסבירי כל שורה. ואח"כ כמובן תני חידה חדשה
ויקרא שמו במונדרים (?) פנג'י.לא זוכרת במה הוא עבד.כרגע בגלל שיש לו קולות הוא בדרכו למחוז גיאט לבית הרפואה של אלר ומילכה. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני יודעת רק שלא היה לי זמן, אחותי מנסה לסוע לירושלים היא צריכה להיות אצל חמותה בשבת אז הייתי אצלה עכשיו 3 שעות מנסה לעזור לה להסתדר בקיצור ה' יעזור להם. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו??מה עם החידה???
ה' ישמור! לגמרי שכחתי מזה אני כל כך עסוקה עכשיו, אין לי מצב להביא משהו לפני מחר אם את רוצה את יכולה להעלות משהו היום ואני אעלה מחר או שתחכו למחר. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נחכה למחר:)
כמה דברים שצריך לעשות מחר, השם יעזור!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מתי תתחילי?:)
ראית מה זה הייתי בטוחה שלא יהיה לי את העבודה הזו ואני אהיה פנויה, ואז לא סיימתי אותה כך שזה יהיה חייב לחכות למחר. מה אני אעשה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
וואילא נורא קודם הלימודים.. אח"כ הפורום _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
כן ככה זה החיים מאלצים אותנו לעשות דברים לא כל כך נחמדים. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
בהחלט!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
:( _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
הכל משמים מתוקה... תתעודדי!!! זה יגמר בסוף. מנסיון:)תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2013 02:21:22 הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/12/2013 02:21:22