חחחחנחכה לעוד בע"ה...איפהאסתרק?אני מפחדת ממנה...היא מסוגלת לפתור אותו ברגע.ה' יעזור:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני חושבת על חידה, משקיעה בה, וכשפותרים מהר התחושה היא שבכלל לא עבדו על החידה שלי, רק פתרו אותה בקלילות וגמרנו.זה לא הכי נעים:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אה.לא זה פשוט אומר שהפותר מכיר את הספר ישר והפוך. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחח.... כמה מחמאות ברגענו, לפתור?
אולי ניתן סיכוי לאחרות איסתרק?:)אם לא אכפת לך...פשוט את זה בכל לא שאלה, זה ברור שאת יודעת:)חחחבלעה"ר. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחח... אין בעיה:) מקווה שאני צודקת בכלל...
אה אוקי...מענין באמת:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
איסתרק הגיע הזמן! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נו באמת! תחשבו איפה מוזכר "טפיחות".... זה היה רמז.
חחחחאסתרק את מצחיקה אותי!!!!מחלקת רמזים _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחח... פשוט זו הייתה הדרך שעל ידה הגעתי לתשובה, אז אני מנסה לעזור!
מצוין:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מי טפח על מי?
אולי אליהו?