חבר'ה! (שירו, תמרור25, יושיוש ואיסתרק... זה רק מי שאנחנו? מי שלא הוסיף את עצמו כחבר- זה הזמן! הקריאה מופנית להההההה, אידי, וויספרס, אונמר ואפילו לריקים:) למי שלא שם לב, עברנו בהצלחה את השבועיים הראשונים של הפורום! בשבועיים אלו צברנו 17 אשכולות, 468 הודעות, 4 חברים שמתוכם 2 מנהלים:( ועשרות דיונים מרתקים, על הספרים היפים ביותר בעולם!
כיף לדעת שאני נקראת חברה מן המנין... אכן פורום מדהים!! כל הכבוד ב"ה!!!
נשלח ב-23/12/2013 20:44
אני עדיין תחת הרושם של איסתרק בספר מהללאל כשהוא בוגר יותר ומלך. עכשיו עיינתי קצת בספר איסתרק לצורך אשכולות מסוימים וזה היה לי כל כך מוזר לקרוא על איסתרק הנהנתן הגאוותן והמה לא, כי בהמשך זה פשוט לא הוא. איך שבני אדם מסוגלים להשתנות.
אני עדיין תחת הרושם של איסתרק בספר מהללאל כשהוא בוגר יותר ומלך. עכשיו עיינתי קצת בספר איסתרק לצורך אשכולות מסוימים וזה היה לי כל כך מוזרלקרוא על איסתרק הנהנתן הגאוותן והמה לא, כי בהמשך זה פשוט לא הוא. איך שבני אדם מסוגלים להשתנות.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
נשלח ב-23/12/2013 21:43
אסתרק זה בטח ספר מתח לא? משום מה אני מעדיפה ספרים יותר קלילים או סיפורים על הרביים או סיפורי חסידים ומעל הכל מעדיפה לקרוא סיפורים וכתבות מעיתונים
נשלח ב-23/12/2013 21:47
אמממ... אפשר לקרוא לזה ספר מתח... אבל זה משהו שחובה לקרוא!
מציעה לך לעיין מעט באשכול "תיאור קצר של איסתרק"
נשלח ב-23/12/2013 21:49
תמרור25 כתב:
בספרים יותר... במציאות פחות... הלא כן?
נשלח ב-23/12/2013 21:56
נכון, אבל בד"כ לא עד כדי כך כמתואר בספר!! יותר הסכמתי עם החשד של איסתרק בפנרס, בפרק השלישי.. וזה מראה משהו על איסתרק אולי? "כל הפוסל...":)
נשלח ב-23/12/2013 22:06
יש בזה מן המשהו...
נשלח ב-23/12/2013 22:45
תמרור25 כתב:
כיף לדעת שאני נקראת חברה מן המנין... זה מה שהיה כתוב ברשימת החברים! אכן פורום מדהים!! כל הכבוד ב"ה!!!
נשלח ב-23/12/2013 23:23
תראו בכל אופן פנרס היה אז מחנך ואיסתרק נהפך למלך, אז בואו נגיד שבאמת אדם לא משתנה בצורה דרסית כזאת כל כך מהר, ורואים שנראה לי דיאלידן אומר שבהתחלה איסתרק היה אכן המלך שנותן לכולם להנהיג במקומו והוא נהנה מחיי מלכות. אבל - ברגע שהוא קלט את האבסורד (אם אפשר לקרוא לזה כך) ומה באמת מלך אמור להיות, הוא תפס את עצמו לידיים, זה לא מחייב שלא נשאר בו כלום מאיסתרק הנער, מה שכן בטוח שהתפקיד הוא זה שביגר אותו וגרם לו להשתנות.