|
|
| נשלח ב-8/7/2014 19:56 |
|
| |
האיזור שלנו בטוח יותר, ב"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 20:10 |
|
| |
הגענו לדף ה100:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 21:07 |
|
| |
יקוואל - ב"ה! מצוין:) מיאמוש - זה ראוי לאשכול המיועד..., לא?:) מכבדת אותך להביא את הידיעה!:)
|
|
| נשלח ב-9/7/2014 08:58 |
|
| |
אין בעיה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2014 12:20 |
|
| |
הלווווווווווווווווו חזרתי והנני פה!!!! חזרתי אתמול ממחנה...... זה אומר שאיזה שבוע וחצי לא הייתי בבית בכלל והנה חזרתי בדיוק בשביל אזעקות בירושלים....... אבל אני אגיד לכן ת'אמת לא נראה שהשתנה פה משהו דרסטי..... הכל נשאר די אותו דבר............ יאלללללללה לעבודה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 00:20 |
|
| |
אוה, ה' ישמור!! מסכנים, זה כל כך מפחיד!! מילא אנחנו כבר התרגלנו יחסית...אבל להתחיל את זה ככה, מחדש.. אוי זה מפחיד!! לא שהתרגלנו... ממש לא... אבל להתחיל את זה מחדש.. אוי.. אני נזכרת בעצמי בהתחלה... אין מה להשוות!!:)
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 00:36 |
|
| |
וואי וואי וואי!!! כמה שנים שלא הייתי פה! בושה של מנהלת  אני בטוחה שתסלחו לי  מקווה להיכנס מהר לעניינים... וכולי תקווה שחברות הפורום שבאזורים שיש בהם טילים שומרות על עצמן. חיבוק ענק לכולכן! תהיו חזקות וזה יעבור בעזרת השם כמה שיותר מהר ובכמה שפחות טילים. אמן!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 00:42 |
|
| |
יושיושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגענו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סולחים סוליחם.. העיקר לראות אותך פה!! חי'ה, בריאה שלמה?? ב"ה!!! נשמור נשמור... בואי לבקר!:)
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 08:24 |
|
| |
ברכותי ל100!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:40 |
|
| |
הפצי!! איזה כיף לראות אותך!
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 21:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 22:24 |
|
| |
כוזרית!!! ברוכה הבאה, התגעגענו פי 2:) אוךך אני מכירה את זה!! למה לא מוכנים לתקן? אויש זה מעצבן:( שבע"ה תחזרי מהר מהר למחשב שלך, ותוכלי להטעין אותו בלי בעיות.. איך המצב אצלכם? נקווה ששקט:) אסתרק! איזה יופי! גם את חסרה פה.. גם אנחנו מקווים. מתפללים:) סוף סוף התעורר הפורום שלנו:) ב"ה ה' ישמור על כל חברות/י הפורום בכל מקום שהן- ולכל עמ"י! ובמיוחד לחילינו העומדים במקומות הבעיתים.. ה' ירחם עלי'הם ויחזק ידי'הם ויחזיר אותם הביתה בשלום ובבריאות איתנה!! אמן! ושכל עמ"י יצא מהתקופה הזו בשלום בלי שום פגע! אמן!
|
|
| נשלח ב-12/7/2014 23:01 |
|
| |
הי, טוב, לא ממש שקט אצלנו. אבל סביר יחסית. לא רוצים לתקן לי כי יש לי שבר קטן בפלסטיק. בע"ה יסתדר...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2014 16:33 |
|
| |
בע"ה.. ה' יעזור שכולנו נהי'ה בטוחים ורגועים במחוזותינו!! אמן! ה' יעזור, זה כל כך קשה בלי מחשב האישי!! בע"ה הוא יחזור אליך יותר טוב ממה שהי'ה:)
|
|
|