יודעות.. יודעות:) אוי איזה מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עצוב, כואב, יש עוד מילים להביע דברים מזעזעים כאלו, שאני לא יודעת? או שאני פשוט כבר לא מוצאת את המילים מרוב שהמצב הזה כבר לא נתפס? מציאות הזוי'ה למדי שאי אפשר להאמין שזה קורה.זה כל כך נורא לשמוע דיווחים על...מנהרות! לתוך שטח ישראל!! ה' ישמור!! והחטיפה הנוראה שאי אפשר עדין לעכל.. והמלחמה והנוראה הזו והדאגה לאחינו החילים שנלחמים בשטח כל כך עמוס בסכנות ה' ישמור!!! ורק תפילות יכולות לעזור! אז תסלחו לי.. אבל אנחנו חיבים ללכת, לעזור במה שאפשר - תהילים. שנשמע בע"ה בשורות טובות!!! אמן!
נשלח ב-22/7/2014 21:54
אוקי. רציתי לתת לאידי את הזכות לזכות את הרבים, אבל היא אישה עסוקה.. וחבל על כל יום שעובר בלי עוד פרק או יותר (הלוואי יותר! כמה שיותר!) לזכות המצב, החילים היקרים הנמצאים בשטחים לא פשוטים ובע"ה, נקווה שבזכות התפילות האלו הם יזכו לחזור הביתה כולם, חים בריאים ושלמים, בסיום המלחמה בקרוב, כשידי ה' תמחצנה את אויבינו, ושנשמע בשורות טובות! אני לא פותחת לזה אשכול, אלא נותנת פה קישור לאשכול שלה, נקווה שהיא תספיק בע"ה לבוא ולתת לנו אשכול כזה... ולבינתים - הנה הקישור לאשכול בו פורסמה ההודעה בואו לאמץ חייל! (טלפון לשמות בפנים) תודה, אידי! אשריך! ושכל התפילות תתקבלנה ברצון וברחמים אמן!
נשלח ב-22/7/2014 22:11
טמיאל- את גולשת מפלאפון? אני משערת שכך בגלל שאין לך אנטרים בין המשפטים.. אם כן, כדאי לך להוריד את האפליקציה של הפורומים, תפתחי אותה דרך הקישור הוורוד בסוף ההודעה שלי...
אסתרק, אסתרק!!!
עד שאת כאן, שום מילת ברכה לפורום, שום התגעגענו..
לאן נעלמת כל הזמן הזה?
לא יודעת מה איתך - אבל אני התגעגעתי!
קדימה, תשמרי על קשר:)
ועד שאת מבקרת, אולי תוכלי לראות את ההודעה קצת מעליך ו... להגיב?
והסמילים לא עולים עכשיו.. כי אם כן- הי'ה פה אחד סמוק:)
נשלח ב-22/7/2014 23:06
כן תודה אבל זה לא שלי אז אני מעדיפה שלא
אני בחו״ל טסנו לפני המצב אנחנו אמורים לחזור מחר אבל
שמענו שאל על ביטלה גם חלק מהטיסות שלה (אנחנו טסה באל על)
מקווה שנחזור מהר אני רוצה להיות בארץ כבר עכשיו
נשלח ב-22/7/2014 23:08
מתנצלת עמוקות!! אני פשוט מבקרת ממש בגיחות קצרות אז זה המצב... ואגב, מי אמר שלא אימצתי כבר חייל?!
יש לי קרוב משפחה (זה קרבה רחוקה) שהתחתן לא מזמן והוא אני בדרך לכניסה לעזה
אני מתפללת כל הזמן
נשלח ב-22/7/2014 23:17
אסתרק - העיקר את פה! אם זה המצב אז זה המצב. לראות אותך זה כבר טוב:) (ומה עם לשמוע?:)... טמיאל - יואוו! את בטוחה שאת רוצה להיות בישראל במצב הזה?:) האמת - אין כמו בבית! שבע"ה הכל יסתים בטוב הנגלה והנראה, ונוכל כולנו לעלות לרגל בשמחה ובששון אמן ואמן!!!! אם תרצי - נשמח שתביאי לנו את שמו, או איפה שתבחרי, עוד כמה תפילות זה כבר יעזור בע"ה!! ואם כבר, את מזכירה לי יוזמה שמאד רציתי לעשות... חכו לה:)
נשלח ב-22/7/2014 23:35
חברות.. אני חיבת לזוז. הי'ה מיוחד ומענין!! טמיאל ואסתרק וכל בית ישראל - לילה טוב, בשורות טובות, ישועות ונחמות!!! אמן!
נשלח ב-23/7/2014 09:31
קודם כל אני אומרת להתראות כי אני הולכת לטייל ואז טסה נפגש בארץ
אני רוצה להגיד שנסענו עם סבתא שלי כמתנה לבת מצווה בלי כל האחים שלי ועם שתי בנות דודות שלי
זה מפחיד להיות בלי כל המשפחה אבא שלי עובד בעיר דרומית אז זה גם מפחיד אותי ואני דואגת לו
נשלח ב-23/7/2014 11:54
יפה!!! תהני! לאיזו סבתא צעירה ברוחה זכית:) ב"ה אני מבינה.. אבל ככה זה מרחוק הכל נראה מפחיד יותר... מקרוב הכל נראה שיגרה כמעט... לא פשוט, לא נעים - אבל לא מתים מזה (אמן, נקווה!:) חחחח אז טיול נעים ומרגיע! ותחזרי לשלום אמן! כשהכל ירגע כבר...:)
נשלח ב-24/7/2014 19:52
חזרתי כבר באמת מכאן זה פחות מפחיד תודה
נשלח ב-24/7/2014 23:41
אהלן לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה איתכן????? אני לא מאמינה........ לא הייתי פה איזה שבועיים!!!!!! חופש חופש אבל עסוקים!!!!!! ב"ה!!! אז זהו חזרתי ואני מחכה להתעוררות פה של כולם.. בשורות טובות
נשלח ב-26/7/2014 22:31
שבוע טוב! קנז!! ברוכה השבה!!! טוב לראות אותך. התגעגענו מה נשמע? זה הולך להיות קבוע בע"ה? מקווים:) איתנו ב"ה בסדר גמור.יש לנו חדשה שמעלה את מצב הרוח שלנו:) בכל אופן - אני מעוררת.. אם באת - אני מאמינה שזו תהי'ה סיבה גם לשאר החברות העסוקות שלנו בע"ה להתעורר.. נקווה:) בכל מקרה חברה - אני מתכוונת בע"ה להתחיל להעלות כמה פרויקטים חדשים ונחמדים.. מחכה לעירנות! לתגובות! לפעילות!