איסתרק - כל הכבוד!!!:) עוד לא ראיתי, עוד מעט בע"ה רק רציתי לספר לכם ש... ברוך ה' - יש לי את הספר מהללאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריכה לשמור עליו היטב היטב שלא יתקמט אפילו מעט... תתפללו עלי שאצליח!:) אמן:)
נשלח ב-24/12/2013 21:12
זה של אידי?
תהני אימה!
נשלח ב-24/12/2013 21:45
לא! לא של אידי:) ככה?? זו התבטאות חדשה שלא מבדילה בין צדיק לרשע?:) אני מבקשת! עד שקיבלתי אותו לידי אל תקלקלי לי את ההנאה!!!:) תתנצלי:) חחח
נשלח ב-24/12/2013 21:54
מה הבעיה? זה יכול להיות סלנג פנימי נחמד! אהבתי את הרעיון של יושיוש וכמובן- במשמעות חיובית בלבד!
נשלח ב-24/12/2013 22:20
שירו- הגעת בזמן! מקווה שאת פה כדי להעסיק אותי עד 11... אחרת אני ישתעמם!
נשלח ב-24/12/2013 23:34
איסתרק - נרגעתי...:) נו מה י'הי'ה פה עם כולן??????????
נשלח ב-25/12/2013 22:14
ערב טוב סליחה שלא הייתי כאן מספיק אתמול פשוט יש לי מבחנים על הראש, אז באתי אתמול הביתה מיד הלכתי לראות מה קורה כאן הגבתי והלכתי.
תודה שירו... זה מדהים!!! אבל לא מומלץ כל כך לקרוא אותו בשעות מאוחרות... הכל מקבל מימד שונה ומפחיד יותר:)
נשלח ב-27/12/2013 00:39
חחחחחח אני קראתי את מהללאל בפעם הראשונה התחלתי בליל שבת המשכתי בשבת בצהריים וסיימתי ב-3 לפנות בוקר במוצ"ש. יש בזה משהו שזה מקבל מימד מפחיד יותר כמו כל ספר עלילתי.
שירו.. אני גמרתי בשבת... ובגלל שישנתי מוקדם קמתי ב12 (בלילה כן?) וקראתי הכל בשקיקה עד... חמש לפנות בוקר..:) אין זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סגנון קולח שאין הרבה סופרות שכותבות כך. ספר מהשורה הראשונה אם לא הראשון:)