|
|
| נשלח ב-15/10/2014 01:02 |
|
| |
וואאו...את אישה מעניינת!! באמת חבל שאין אפשרות ללמוד את זה בציבור שלנו. אבל בטוח?? אין קורסים נגיד של שיטות טיפול וכ'ו שמתאימים לציבור שלנו?? זה הפסד עצום!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2014 01:09 |
|
| |
פחות מדבר אלי שיטות הטיפול השונות ואני גם חושבת שזה לא מספיק מקצועי ובטוח לטפל בבין אדם כשאין לך ידע מושלם בתורת הנפש כמעט נרשמתי פעם לקורס של הרב יעקובזון בנושא יעוץ חינוכי כי אני חושבת שהוא אומן בנפש האדם האמת, חבל שזה היה רק כמעט...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2014 01:18 |
|
| |
הרב יעקובזון?? הוא מוסר שיעורים לנשים?? קדימה, בואי נרשם שנינו לקורס הבא... גם לי לא היה מזיק ללמוד קצת... שמעתי המון הרצאות שלו על חינוך ילדים. הוא באמת אומן. אני חושבת שכל בת צריכה לשמוע אותו. בחינוך של הדור הזה צריך רק אהבה בלי סוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2014 01:34 |
|
| |
הוא העביר קורס בבית שמש או קרית ספר להכשיר נשים להיות יועצות חינוכיות ולדעתי חבל שההרצאות שלו הם לא חלק אינטגרלי מתוכנית הלימודים בכיתות ה ו סמינר ומה שאני אוהבת אצלו זה לא רק אהבה שכל הזמן הוא מדבר עליה אלא גם את זה שהוא מדבר על איך להאהיב על ילדים את קיום המצוות באופן מעשי! ואיך לגרום להם לקיים באהבה ובשמחה והכלים המעשיים שהוא נותן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 15:48 |
|
| |
תמרורית!!! איזה כייף לראות אותך, התגעגענו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 15:53 |
|
| |
נשמע מדהים!! ואני שמחה לראות שאתן שומרות את הדברים המענינים האלו לאשכולות המתאימים! בואו נמשיך ככה:) (הי'ה לי לפחות 5 עמודים להשלים. עבודה קשה עשיתן לי!) אז הנה אני כא, לכל השואלות והמתענינות והצועקות והמתאכזבות.. לא ברחתי ח"ו, רק עבדתי עד צאת הנשמה לכבוד החג ולכבוד השבת ולכבוד החג - ו- לכבוד השבת, ועכשיו קפצתי:) ובאמת נס שלא עובדים גם בחג ובשבת...:) ב"ה אז מה שלומכן? אשתדל להשלים כל מה שהחסרתי.. אתן תעזורנה לי, נכון? 
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 16:15 |
|
| |
טוב חברהלך... נגמרה החגיגה לעכשיו, וכנראה גם להשבוע - מבחינתי. נשוב ונתראה בע"ה בשבוע הבעל"ט, רק בשמחות ובשורות טובות!1 והלוואי גם לפני כן - בבנין בית מקדשנו ותפפארתנו במהרה בימינו, אמן!
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 16:42 |
|
| |
אם תהיי ילדה טובה נשתדל להשלים לך... אגב, אם היה לנו זמן לכתוב זה אומר שלא עבדנו קשה לחג ולשבת ולחג ולשבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 17:11 |
|
| |
עבדנו קשה מאוד!! היו לנו אורחים לחג, ואח שלי עשה חגיגת סיום הש"ס בסוכות, היינו צריכים להכין המון דברים ב"ה. אבל מצאתי זמן בין לבין...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2014 17:16 |
|
| |
אנחנו היינו אצל סבתא שלי יש לי בית ע-נ-ק, כך שהיתה לנו עבודה כפולה, ובכל זאת מצאתי לי זמן!!! תמרורית, בלי תירוצים!
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 22:12 |
|
| |
חברותי אני הולכת לבקר רק בפורום בזמן הקרוב אני פורשת בקיצור (ואל תדאגו לקטע שלי אני בעז"ה יעלה אותו) החלטתי לעשות שנוי בחיים שלי אני רוצה להקדיש קצת יותר זמן בחיים האמיתיים וקצת גם נמאס לי מהפורום. אז להתראות חברותי היה לי מאוד כיף בפורום טמיאל
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 22:40 |
|
| |
אפילו שהידים שלי רוצות לרוץ מעמצן לענות על האחרון ראשון.. אשתדל להיות חכמה:)
מילכהה וכולן.. באמת זה בדיוק המקום להגיד לכן- כל הכבוד!!!!!!!
שאתן מחיות את הפורום, וזה בהחלט כיף לרות את זה.
אבל אם אני לא הצלחתי למצוא זמן לפורום למרות כל רצונותי - זה לא אומר שום דבר על אף אחת, וגם לא עלי..
ובכל מקרה, אני אמורה להתנצל כאילו?
הההההההההה - מזל טוב!
רבקושירה - מה שתגידי...:)
טמיאל!!!!!!!!
אני לא מאמינה למקרא עיני.. אוי, קשה לדמין את הפורום בלי עזרתך הפעילה!!
1. - יפה! בהצלחה רבה!
מצדיקה איתך שבאמת לפעמים הדבר הזה גוזל זמן...
אהבתי את הניסוח:) 2. לא נעים לשמוע... אם נראה לך שיש מה לשפר פה, נשמח בע"ה לישם:)
אפשר בפרטי. יותר נוח. בהצלחה בכל אשר תפני! שתמיד תקדשי שם שמים בכל מקום אליו תגיעי:) שבוע טוב ושנה מתוקה. _________________
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/10/2014 22:42:55
פורום ממלכה במבחן - לא סתם אגדה...
פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir - כי לשירים כאלו אין תחליף...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:18 |
|
| |
| תמרור25 כתב: |  | אפילו שהידים שלי רוצות לרוץ מעמצן לענות על האחרון ראשון.. אשתדל להיות חכמה:)
מילכהה וכולן.. באמת זה בדיוק המקום להגיד לכן- כל הכבוד!!!!!!!
שאתן מחיות את הפורום, וזה בהחלט כיף לרות את זה.
אבל אם אני לא הצלחתי למצוא זמן לפורום למרות כל רצונותי - זה לא אומר שום דבר על אף אחת, וגם לא עלי..
ובכל מקרה, אני אמורה להתנצל כאילו?
הההההההההה - מזל טוב!
רבקושירה - מה שתגידי...:)
טמיאל!!!!!!!!
אני לא מאמינה למקרא עיני.. אוי, קשה לדמין את הפורום בלי עזרתך הפעילה!!
1. - יפה! בהצלחה רבה!
מצדיקה איתך שבאמת לפעמים הדבר הזה גוזל זמן...
אהבתי את הניסוח:) 2. לא נעים לשמוע... אם נראה לך שיש מה לשפר פה, נשמח בע"ה לישם:)
אפשר בפרטי. יותר נוח. בהצלחה בכל אשר תפני! שתמיד תקדשי שם שמים בכל מקום אליו תגיעי:) שבוע טוב ושנה מתוקה. _________________
תוקן על ידי תמרור25 ב- 18/10/2014 22:42:55
פורום ממלכה במבחן - לא סתם אגדה...
פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir - כי לשירים כאלו אין תחליף...
|
|
זה אומר שסוף סוף אני אקבל את הראיון הנכסף???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:19 |
|
| |
טמיאל!!!!
(ניתן להינות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|