בודאי!! הייתי צריכה ליסוע כל יום, שעתיים כל כיוון, רק כדי להתחבר.. איך לא חשבתי על זה בעצמי???
(האמת שעכשיו אני נזכרת שחלק מסוכות כן נכחתי פה, כי הייתי חולה יום אחד ואז הייתי על המחשב מלא.. וגם היינו יום אחד בבית..)
נשלח ב-21/10/2014 23:37
נהדרת רידה יש לך קליטה מעולה
נשלח ב-21/10/2014 23:50
ודאי! רידה.. חמודה שלי. היתי שמחה מאד לתת לך אותו, אבל עוד לא עברה התקופה הנדרשת. סבלנות! ואני מאמינה שאישה חשובה כמוך, שכבר מטפלת בילדים ב"ה, יודעת לחנך אותם לחכות.. אז פה זו היזדמנות פז לדוגמא אישית!... ואם אני לא אעמוד על הכללים.. אז למה אני מנהלת?:) כמובן שלפעמים יש יוצאי דופן.. אבל עוד לא הגיע מצב של פיקוח נפש מלא לקרוא ח"ו:)
נו נו.. מחקו את המיותר. אף אחד לא אמור לדון אנשים בכזו שעה. נכון מילכה?:)
קודם כל- איך את יודעת שלא הגענו למצב של פיקוח נפש??? תשאלי את בעלי. הוא אומר שהלואי שהיתה לו יכולת התמדה בלימוד כמו שלי יש בספרים. ועוד אם זה משהו שקשור לאיסתרק או מהללאל- זה בכלל כבר נכנס לפיקוח נפש.
וחוץ מזה, יש לי בן אחד, והוא עוד קטן. הוא בדיוק בשלב שהוא למד איך לדרוש דברים: "אאאאאאאאאאאאההההההההאאאאאאאאאאאאאההההההההההה"
רוצה שאני גם יעשה את זה?
ואני מסכימה איתך לגבי השעה :)
נשלח ב-22/10/2014 00:01
אלי תעזרי בההההההההה לצורך כך
תמרור - אני חושבת שמול כאלה תחנונים באמת צריך להכנע זה ממש בנפשה הדבר
נשלח ב-22/10/2014 00:13
ובכל זאת, רידה, אני חושבת שדווקא המתנה מכובדת תראה אותך כיותר ראוי'ה ולא להיפך:) האמיני לי שברגע שיגיע - זה יקרה לבד, בע"ה.. תתפללי! זה מה שעושים י'הודים שרוצים. ומאד חמודי לקרוא את דעתך על הספרים:)
הבהרה קטנה-לאחר שקראתי שוב את השיחה מאתמול: אני רק מקווה שברור למנהלות הנכבדות שהכל פה נכתב בהומור מוחלט ותחת השפעת השעות הקטנות של הלילה.. כמובן שאני אשרוד עוד כמה ימים בלי לקרוא את הראיון...
ותודה לכן על ההשקעה הרבה בפורום המקסים הזה!!
נשלח ב-22/10/2014 12:00
רידה ואני מקווה שגם את הבנת את אות הדבר:) בוקר טוב לכל עמ"י! איזה בוקר מואר, נעים, שלא לאמר - מסנוור... יום טוב חמודות:) וחברה, בבקשה... מהיום - שיחות בינינו - רק באשכול הזה! אני ממש לא סובלת מעודף זמן להעביר מכל האשכולות פלפעמים גם דף שלם של שיחות שהעיו יכולות להתבצע כאן... זה כיף לראות את כל הדיבורים החמודים שלכן! זה כל כך מתוק החברות בפורום הזה, אבל - לא להעביד קשה:) אז כל הכבוד לשומרות על הכללים:)