הההההההה נשמע טוב יותר מהתשובה של איסתרק אבל רחמים שמישו יענה רידה קבלה את הראיון?
נשלח ב-26/10/2014 02:18
אויש איתכם... הוא נשלח אליה אבל היא עוד לא קראה אותו, ואני יודעת את זה כי היא לא הגיבה לנו:) ולא רציתי ככה לדבר עליה מאחורי הגב, אז פעם הבאה לכבד את השתיקות שלי!
נשלח ב-26/10/2014 02:20
יש ויש ויש ויש ויש ויש אני קופצת עד לתקרה מרוב אושר
רידה - ראית איזה חברה נאמנה אני? וואו יש לי את זה אולי אלמד עריכת דין?
ואיסתרק - כשהשתיקות שלך יהיו נדירות יותר אז נכבד אותן...
נשלח ב-26/10/2014 02:25
אייי מילכוש........ למה לא הלכת לישון?
אני מכינה בוחן לתלמידות שלי מחר. מה התירוץ שלך?
אני ישתף אתכן לרגע... המצפון שלי מאד אוהב לעבוד שעות נוספות. מצד אחד- אנחנו נהנות מאד ושמחות מאד כשיש כאן הרבה משתתפות בפורום. מצד שני, אני ממש נגד התמכרות וכל העניינים האלו (כי אני לוקה בהם;) ), וחבל לי שהפורום יכול להפריע לאנשים בסדר יומם...
אז מה יש לך לומר להגנתך, כבוד עורכת הדין, מרפאת הנפש מילכה? יש לכם שם בגיאט משהו נגד התמכרות?!
נשלח ב-26/10/2014 02:31
וואו את מורה? אז בטח התלמידות שלך ממש שמחו שנסעת ל770 היה להם קצת שקט ממך. סתאאאאאאאאאאם
ולמה צריך להכין בוחן בשתיים וחצי? אי אפשר ב10?
ולמה בכלל צריך בוחן? אי אפשר לתת לתלמידות חיים טובים יותר?
אני ישנתי בשבת ואם כבר ההתמכרות שאני צריכה להיגמל ממנה היא השינה בשבת שמשגעת לי את השינה של מוצש ואת יום ראשון אחר כך
אפשר לרקוח סמי שינה אולי.
נשלח ב-26/10/2014 02:35
גם אני ישנתי טוב טוב בשבת. מילכוש, אולי את רוקחת לי משהו??
נשלח ב-26/10/2014 02:35
השעה, השעה!! נסלח לך רק בגללה!
את יודעת איזה מורה דגולה אני? התלמידות שלי חיכו נורא שאני יחזור! וחוצמיזה שאני עובדת בעוד עבודה שאני לא רוצה להסגיר את הפרטים שלה, אבל בגלל זה יש לי זמן מיותר רק בלילה! והחיים הטובים של התלמידות יהיו כאשר הם ידעו טוב את החומר ולא יצטרכו להסתבך בשנים הבאות...:)
נשלח ב-26/10/2014 02:41
את מורה לחשבון שאת בטוחה שהחומר שאת מלמדת כל כך חשוב וקריטי? וממש סקרנת אותי על העבודה הנוספת
נשלח ב-26/10/2014 02:51
לגמרי... אמנם פחות לחיים מאשר לבגרות, אבל גם זה חשוב בשלב הזה של החיים!
מה לעשות... זה יהיה אאוטינג גדול מדי:)
נשלח ב-26/10/2014 02:53
לילה טוב כולם! היה ממש נחמד... החזרתם את הפורום לזמנים הטובים ביותר שלו! שוב אפשר להתקשקש יחד בהנאה...
נשלח ב-26/10/2014 02:53
אווווו חשבון אני אוהבת פעם היה לי ברור שאני אהיה מורה דגולה לחשבון ( בשלב שהבנתי שפסיכולוגית אני לא אוכל להיות בגלל המגבלה של לימודים במקום חרדי) איך החיים לא צפויים