ממלכה במבחן:
או שנהנים מאסתרק,
או שנהנים ממהללאל,
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-29/10/2014 20:43
שירו- עכשיו את צריכה לעשות הכרות עם כל החדשות
לכי לאשכול ברוכים הבאים...
נשלח ב-29/10/2014 20:56
חחח
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
נשלח ב-29/10/2014 21:42
רבקוש, מה זה?? רק אנחנו פה בשעות הערב????
למה כולן מגיעות רק ב12 בלילה???????????
אולי נעביר חוק שמי שלא פעילה בין 8 ל10 לא תקרא פעילה? הא, רבקוש, מה את אומרת?
נשלח ב-29/10/2014 22:25
רידה עשיתי איתן הכרות דרך קריאת ההודעות שלהן!! אני בעד!!!! היום היה לי משהו לא צפוי בשעות האלו אז לא גלשתי אבל ברעיון 10:30 הוא הדד ליין שלי כך שגם עכשיו אני עוד רגע פורשת.
ובאמת, תנסו להיות פעילות בשעות שכולן נמצאות ולא כשיש רק 3 בנות...
אסתרק - אימצתי את הרעיון. שירו!! עד שהחזירו לי את המחשב את הולכת.?????? לא יפה:( טוב מי כן פה? מילכה?? מוכנה להציל את המצב??? מי שתבוא תזכה לברכות בכל מה שתרצה!!! שווה, הא?:)
הנני כאן!!!!!!!!!!! או שמא פרשת כבר לשנת הלילה???? קדימה, תתחילי לברך. לפרט לך על מה???
נשלח ב-30/10/2014 00:10
לילה טוב!!!!!!
נשלח ב-30/10/2014 00:11
עוד לא:) כן כן. אבל קודם אני אתחיל: בריאות, הצלחה (בפרויקט, בהכנה, בהגשה, ובעבודה אח"כ) זיווג הגון, שמחה אושר ועושר, הצלחה וס"ד בכל אשר תפני, שתזכי לקדש ש"ש תמיד, ותזכי להתחזק ברוחניות ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה לעבודת ה'! עוד משהו? בשמחה:)
ואאאאו שווה:-) וכן למר. והמברך יתברך מאוצר מתנות חינם. ויהי רצון שיתמלאו כל משאלות ליבך לטובה, ונזכה לרקוד בחתונתך במהרה... זיווג הגון, חתן צדיק וירא שמיים אמיתי. שתזכי להקים בית של תורה. בית שיהא משכן לשכינה. וכל אשר תפני - תצליחי.
נשלח ב-30/10/2014 12:21
אוף... אתמול היו פה חגיגות רציניות, ואני הרגשתי עם אזיקים ללא מחשב שאפשר להגיב ממנו נורמלי.
מהפלאפון אני מגיבה בקיצור, אז אני מקווה שבעוד כשעה יהיה לי מחשב ואוכל להגיב רציני בכל האשכולות המרועננים כאן:-)